Vybíráte střední školu nebo učiliště? Díky pestrým možnostem si můžete vybírat školy státní i soukromé, obory s maturitou či s výučním listem, podle formy studia denní i dálkové a dále gymnázia, odborné školy a učiliště, školy průmyslové, zemědělské, zahradnické, zdravotnické, hotelové, pedagogické, umělecké, obchodní i praktické a mnohé další.

Střední škola Třeboň.
Nabízí studium ve tří i čtyřletých oborech technických, uměleckých, ekonomických a služeb. Studenti technických oborů mají možnost získat zdarma řidičské a svářečské oprávnění.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Nástavbové studium zaměřeno na ekonomiku, výpočetní techniku, Třeboň.
Nástavbové studium v Třeboni. -2leté denní nástavbové studium -3leté dálkové nástavbové studium Studium je určeno pro absolventy všech tříletých učebních oborů. Je zaměřeno na ekonomiku, podnikání, výpočetní techniku, cizí jazyky a je ukončeno maturitní zkouškou, takže studenti mohou pokračovat ve studiu na vyšších odborných školách nebo na ...
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Den otevřených dveří
Dne 15. 3. se od 8 do 17 hodin uskuteční den otevřených dveří Vyšší odborné školy v Nemanické ulici č. 7, České Budějovice.
Škola, učební obory Třeboň.
Škola nabízí učební obory: -opravář zemědělských strojů -mechanik opravář motorových vozidel -výrobce bižuterie... -malíř skla, brusič skla -provoz služeb -krejčí -uměleckořemeslné zpracování skla.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň