Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Pravidelná školení a opakované přezkoušení elektrikářů dle vyhlášky č. 58/1978 Sb.
Elektro kurz, pravidelné školení a opakované přezkoušení dle vyhlášky č. 194/2022 Sb. Sb. o odborné způsobilosti v elektrotechnice pořádá vzdělávací a poradenská agentura RIVS s.r.o. v Ostravě.
RIVS, s.r.o. Rekvalifikace a školení Ostrava
Středisko volného času - Vratimov (okres Ostrava)
Středisko volného času se sídlem ve Vratimově se zabývá zájmovým vzděláváním dětí, mládeže a dospělých, organizací různých kroužků a táborů, projektovými dny pro školy a dalšími volnočasovými akcemi.
Středisko volného času Vratimov SVČ Vratimov
Pomaturitní tříleté denní i dálkové studium – obor sociální práce a pedagogika
Využijte možnost pomaturitního studia v oboru sociální práce a sociální pedagogika na Vyšší odborné škole sociální v Ostravě. Studovat můžete ve formě denního, dálkového nebo kombinovaného vzdělávání.
Univerzální obor Obchodní akademie zaměřující se na ekonomické a finanční studium
Pro práci v oblasti ekonomiky, finančnictví či účetnictví je správnou volbou studium na Obchodní akademii a VOŠS v Ostravě - Mariánských Horách. Studujte univerzální obor Obchodní akademie.
Obchodní akademie se zaměřuje na studium ekonomiky, financí, účetnictví a cizích jazyků
Pro všechny uchazeče o ekonomické studium je Obchodní akademie a VOŠS Ostrava-Mariánské Hory tou pravou volbou. Obor se zaměřuje na účetnictví, finance, pojišťovnictví a výuku cizích jazyků.
Obor zahraniční obchod zakončený maturitní zkouškou a s výukou 3 světových jazyků
Studium oboru zahraniční obchod, který je zakončen maturitní zkouškou, s výukou ve 3 světových jazycích, umožní práci v zahraničních firmách. Přihlaste se na Obchodní akademii a VOŠS v Ostravě.
Učební obory i obory s maturitou na SŠ v Ostravě
Tříleté i dvouleté učební obory, zkrácená forma studia i čtyřletý obor Technik CNC dřevoobráběcích strojů s maturitou. Studuj na Střední škole stavební a dřevozpracující v Ostravě.
Střední škola stavební a dřevozpracující, Ostrava, příspěvková organizace
Školení řidičů referentských vozidel do 3.500 kg – zaměstnanci řídící služební auto
Pro všechny řidiče referentských vozidel do 3500 kg je zaměstnavatel povinen zajistit školení, jedná se o zaměstnance řídící služební vozy, které pořádá společnost Školení řidičů s.r.o. v Ostravě.
Střední zahradnická škola Ostrava, studijní a učební obory, přírodovědné lyceum
SZaŠ je malá škola v centru Ostravy s přátelskou atmosférou, ve které připravují žáky pro život.
Školení řidičů pro přepravu nebezpečných věcí, základní, obnovovací a nástavbový kurz ADR
Školení řidičů pro přepravu nebezpečných věcí, kurzy ADR základní, obnovovací a nástavbové pro cisterny zajišťuje pro zájemce z celé České republiky a Slovenska firma AUTO EDU, s.r.o. Ostrava.
AUTO EDU, s.r.o. Autoškola Ostrava
Kurzy pro jeřábníky a vazače, základní výcvik i opakovací školení řidičů manipulačních vozíků
Kurzy pro jeřábníky a vazače, základní výcvik k řízení manipulačního vozíku a následné opakovací školení řidičů realizuje společnost AUTO EDU s.r.o. se sídlem v Ostravě.
AUTO EDU, s.r.o. Autoškola Ostrava
Střední škola Obchodní akademie a Vyšší odborná škola sociální, Ostrava
Střední odborná škola Obchodní akademie a Vyšší odborná škola sociální nabízí maturitní i pomaturitní vzdělávání v ekonomických a sociální oborech v Ostravě.
Kroužek sportovních her pro děti od 7 do 15 let pod vedením zkušené trenérky
Chcete-li zvýšit psychickou i fyzickou odolnost Vašeho dítěte, přihlaste je do kroužku sportovních her v CDU SPORT - VOLNÝ ČAS z.s. v Ostravě ve Výškovicích, který je určen pro děti ve věku 7-15 let.
CDU SPORT Ostrava
Gymnázium Hladnov a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Ostrava, maturitní zkouška
Gymnázium Hladnov a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Ostrava, maturitní zkouška, čeština pro cizince, intenzivní výuka španělského jazyka, studium vybraných předmětů ve španělštině.
Mateřská škola, základní škola, Gymnázium, výuka v českém a anglickém jazyce
Nadstandartní vzdělávací program vyučován v českém a anglickém jazyce již od první třídy v Gymnázium, základní a mateřská škola Hello s.r.o. – Ostrava-Poruba.
Certifikace systému managementu kvality, environment a BOZP
Certifikační orgán BEST QUALITY, s.r.o. Vám zajistí poradenství, certifikaci, audity a školení v oblasti systémů managementu kvality, environmentálního managementu a BOZP.
BEST QUALITY, s.r.o.
Vzdělávání žáků se specifickými poruchami učení a chování
Základní vzdělávání žáků se specifickými poruchami učení a chování, ADHD, individuální vzdělávací plán pro každého na ZŠ Pohodová v Ostravě.
Základní škola, Ostrava-Výškovice, s.r.o.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, vzdělání v oblasti ekonomiky, informatiky, maturita
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, vzdělání v oblasti ekonomiky, informatiky, čtyřleté denní studium zakončeno maturitní zkouškou, informační technologie.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace
Dům dětí a mládeže Vratimov - pravidelná zájmová činnost pro děti a mládež
Hledáte vhodný kroužek či tábor pro své dítko? Navštivte Dům dětí a mládeže ve Vratimově, který nabízí pravidelnou zájmovou činnost pro děti a mládež.
Středisko volného času Vratimov SVČ Vratimov
Střední zahradnická škola Ostrava - škola s tradicí, vzděláváme již více než 110 let.
Nevíte si rady s výběrem oboru nebo školy? Střední zahradnická škola se sídlem v Ostravě, nabízí studijní obor zahradnictví. Jsme školou s bohatou historií a tradicí.
Waldorfská základní škola s ochrannou známkou registrovanou v Německu
Epochové vyučování a řada zájmových kroužků ve Waldorfské základní a mateřské škole v Ostravě, která spolupracuje s Pedagogickou fakultou Ostravské univerzity.
Komplexní služby v oblasti zdvíhacích zařízení, školení, poradenství
Technické poradenství, BOZP a prevence rizik i školení pracovníků a další komplexní služby v oblasti zdvihacích zařízení a ocelových konstrukcí poskytuje PH poradce servis s.r.o. z Ostravy - Hrabové.
Základní devítiletá škola v Ostravě s rozšířenou výukou
Rozšířené vyučování matematiky, přírodopisu, fyziky, chemie a informatiky nabízí naše Základní škola Ostrava – Mariánské Hory. Zaměřujeme se také na anglický, německý a ruský jazyk.
Školení na svařování, bodové přivařování, svarové spoje - kvalifikace zaměstnanců
Díky firmě Svarservis Thermoprozess Cooperheat s.r.o. můžete zvýšit kvalifikaci vašich zaměstnanců, kteří mohou absolvovat školení na svařování, bodové přivařování, svarové spoje a další v Ostravě.
Kurzy zaměřené na tepelné zpracování kovů - Ostrava
Odbornému vzdělávání zaměstnanců a potřebným kurzům v oblasti tepelného zpracování kovů se věnuje společnost Hutní montáže - Svarservis Thermoprozess Cooperheat s.r.o v Ostravě.