Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Komplexní kurz účetnictví a daňové evidence - rychle a s přehledem
Pokud chcete rozšířit své znalosti v účetnictví a daňové evidenci, pak navštivte náš kurz účetnictví a daňové evidence ve vzdělávacím centru VIA FUTURA v Opavě.
Přípravné kurzy ke státní maturitní zkoušce z matematiky a anglického jazyka
Vzdělávací centrum VIA FUTURA v Opavě Vás dokonale připraví ke státní maturitní zkoušce nejen z matematiky, ale i cizích jazyků jako je angličtina, němčina, francouzština, španělština či ruština.
Vzdělávací centrum Opava - jazyková škola, kurzy angličtiny, španělštiny i nemčiny či ruštiny
VIA FUTURA je vzdělávací centrum a jazyková škola v Opavě, která vám poskytne jazykové kurzy pro všechny, kdo se chtějí zdokonalit ve svých znalostech z cizího jazyka.
Technický dozor stavebníka a koordinátor BOZP
Firma Karla Brendla Vám zajistí bezpečnost a ochranu zdraví při práci. Nabízí technický dozor stavebníka a koordinátora bozp v okolí Nového Jičína a Bílovce.
Certifikace na akreditovanou zkušební a kalibrační laboratoř
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. je akreditovaná, autorizovaná a certifikovaná laboratoř, která provádí zkoušky a jiné certifikace výrobků v oboru strojů, strojních zařízení a hořlavých materiálů.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Žádost o certifikaci -  autorizovaný a certifikační orgán
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. je laboratoř, která se zaměřuje na zkoušení a certifikaci výrobků. Obdržela od národní orgánu mnoho autorizací a osvědčení o akreditaci.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Přijímací řízení, pomaturitní studium Opava
Slezská univerzita v Opavě nabízí příjímací řízení 2014/2015, pomaturitní studium - obory: - Fakulta veřejných politik v Opavě - zaměřeno na veřejný sektor a služby - bakalářské studium - Mezinárodní teritoriální studium - Ošetřovatelství - Všeobecná sestra - Sociální politika - Veřejná správa a regionální politika - Specializace v ...
Střední škola, maturitní obory Opava
Rozhodujete se, v jaké škole studovat? Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola v Opavě zajišťuje pro své studenty jak teoretickou, tak i praktickou výúku, díky které najdete uplatnění na českém i zahraničním trhu práce. Nabízíme tyto maturitní obory: - Hotelnictví - Cestovní ruch. Jsou to formy čtyřletého denního ...
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Učební obory Opava
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola Opava, příspěvková organizace nabízí tyto učební obory: - cukrář - výrobce potravin - kuchař - číšník - kadeřník - pekař - prodavač - řezník - uzenář.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Vyšší odborné vzdělávání, bakalářské studium Opava
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace nabízí vyšší odborné vzdělávání denní, dálková forma studia: - Rozvoj a řízení regionální turistiky - dálkové studium - dálkově Řízení hotelového provozu.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Maturitní obory Opava
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace nabízí maturitní obory: - hotelnictví - cestovní ruch. Absoloventům tříletých učebních oborů nabízíme dvouleté nástavbové studium: - podnikání.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Studijní obory - Slezská univerzita v Opavě
Slezská univerzita v Opavě nabízí pomaturitní bakalářské, navazující magisterské, magisterské, doktorské studium a celoživotní vzdělávání. Realizují ho: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Fakulta veřejných politik v Opavě Matematický ústav v Opavě Univerzita třetího věku v Opavě.
Autoškola, kondiční jízdy, školení řidičů, rychlokurzy Opava
Autoškola Jandáková s.r.o. Autoškola Semera Vám nabízí: - kondiční jízdy - výuka a výcvik řízení motorových vozidel skupiny A, B, C, D, E, T - rychlokurzy - individuální kurzy všech skupin - školení řidičů - školení řidičů vysokozdvižných vozíků - školení obsluhy plošin - školení obsluhy motorových vozidel - školící středisko - školení ...
Jazykové kurzy, překlady, tlumočení Opava, Ostrava, Brno, Krnov
Prima Lingua nabízí jazykové kurzy pro veřejnost, firmy, organizace, podniky, děti: - angličtina - němčina - španělština - francouzština - ruština - čínština - polština - ruština - italština. Překlady, tlumočení: - soudní - překlady soudní dokumentace.
PRIMA LINGUA s.r.o. Jazykové kurzy, překlady, tlumočení
2. kolo přijímacího řízení
Na vybrané studijní obory můžete podávat přihlášku až do konce léta!
Vyber si svůj Den otevřených dveří
Leden 2013 9. ledna Fakulta veřejných politik v Opavě 16. ledna Matematický ústav v Opavě 17. ledna Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Únor 2013 5. února Matematický ústav v Opavě 6. února Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě 13. února Fakulta veřejných politik v Opavě
Doktorské studium Moderní dějiny střední Evropy
Přihlášky lze podat do 25. září. Více informací na webových stránkách.
Přihlášky do II. kola přijímacího řízení na FVP a OPF do 31. srpna
Uzávěrka přihlášek do II. kola přijímacího řízení do navazujícího mgr. studia na Fakultě veřejných politik a bakalářského studia na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné byla stanovena na 31. srpna 2012.
II. kolo přijímacího řízení do 27. července a 17. srpna
Přihlášky do II. kola přijímacího řízení na Matematickém ústavu v Opavě budou přijímány do 27. července 2012. Uzávěrka přihlášek do II. kola přijímacího řízení do navazujícího mgr. studia na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné byla stanovena na 17. srpna 2012.
II. kolo přijímacího řízení Filozoficko-přírodovědecká fakulta
Uzávěrka přihlášek: do 1. července 2012 II. kolo přijímacího řízení pro vybrané humanitní obory, přírodní vědy a jejich aplikace a umělecké obory. HUMANITNÍ OBORY Studijní program FILOLOGIE (bc., prez.): obory Český jazyk a literatura + Italština; Český jazyk a literatura + Němčina; Němčina + Italština Studijní program FILOLOGIE (bc., ...
Studijní obory - denní, dálkové studium Opava, Ostrava
Soukromá střední škola podnikatelská, s.r.o. Opava nabízí studijní obory, které na jiných školách nenajdete: Pro žáky ze základní školy: - Veřejná správa v Evropské unii - denní čtyřleté studium - Obchodní zástupce - denní čtyřleté studium - Cestovní ruch a průvodcovství - denní čtyřleté studium - Žurnalistika a mediální komunikace - denní ...
Denní, dálkové nástavbové studium bez příjímaček Opava
Naše Soukromá střední škola podnikatelská nabízí denní a dálkové nástavbové studium bez příjímacích zkoušek: - dvouleté denní nástavbové studium podnikání určené pro absoloventy SOU ukončené maturitní zkouškou - tříleté dálkové nástavbové studium podnikání pro absoloventy SOU ukončené maturitní zkouškou - pětileté dálkové studium při zaměstnání ...
Střední školy, škola bez přijímacích zkoušek Opava
Soukromá střední škola podnikatelská, s.r.o. Opava nabízí studijní obory, které na jiných školách nenajdete: Pro žáky ze základní školy: - Veřejná správa v Evropské unii - denní čtyřleté studium - Obchodní zástupce - denní čtyřleté studium - Cestovní ruch a průvodcovství - denní čtyřleté studium - Žurnalistika a mediální komunikace - denní ...
Vánoční večírky, firemní večírky, oslavy, rauty, Opava, Ostrava
Vánoční večírky pro firmy: nabízíme možnost konání vánočních večírků pro firmy. Zajišťujeme 2 salonky, víceúčelovou halu, rauty, nebo gastronomii dle výběru, vánoční výzdobu a dekoraci, reprodukovanou, nebo živou hudbu. Rauty, oslavy a svatby na klíč. Možnost uspořádání rautu dle vlastního výběru, grilování, sváteční, nebo svatební menu, založení ...
Akreditovaná zkušební a kalibrační laboratoř Opava, certifikace
Naše akreditovaná zkušební a kalibrační laboratoř se sídlem v Opavě nabízí: - metrologie - kalibrace - certifikace - opravy měřidel - defektoskopie (defektoskopické zkoušky) - nedestruktivní zkoušky - notify body - zkoušení ocelových lan - inspekce lanovek, lanových drah - zkušebna mechanizovaných výztuží a důlních strojů.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.