Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Správa a údržba nemovitostí Brno, správa a údržba pozemků, BOZP a revizní činnost, kontroly
Společnost LexFin s.r.o. z Brna poskytuje komplexní služby související s provozem a správou nemovitostí, objektů a majetku, právní poradenství.
Školení zaměstnanců v oblasti PO, BOZP a zpracování dokumentace PO, BOZP
Proškolení zaměstnanců firem a podniků v oblasti PO a BOZP zajistí na Znojemsku firma Středisko požární ochrany František Fousek. Zpracujeme také dokumentaci BOZP a PO.
Středisko požární ochrany František Fousek
Týdenní kurzy na katamarán pro začátečníky i zkušené jachtaře
Týdenní kurzy na katamarán završené závěrečnou zkouškou organizuje společnost CZECH YACHT z Hodonína. Organizujeme jarní nebo podzimní kurzy pro začátečníky i zkušené jachtaře.
VIMU s.r.o.
Středoškolské vzdělávání s maturitou – Klobouky u Brna
Den otevřených dveří na Městské střední odborné škole v Kloboukách u Brna. Přijďte se podívat a zjistit víc o naší škole! Bezplatné středoškolské vzdělání, možnost ubytování i stravování.
Městská střední odborná škola, Klobouky u Brna, nám. Míru 6, příspěvková organizace
Základní škola a mateřská škola Louka, okres Hodonín, moderně a funkčně zařízené třídy
Základní škola a mateřská škola Louka, okres Hodonín, jsme malotřídní škola s pěti ročníky ve třech třídách, jejíž součástí je školní družina a školní jídelna.
Odborné základní, rozšířené i opakované školení řidičů VZV a manipulační techniky, revize
Základní, rozšířené a opakované školení řidičů VZV a manipulační techniky, revize a technické kontroly VZV zajistí společnost Revize a školení s.r.o. v Brně. Školení provádí certifikovaný lektor.
Revize a školení s. r. o.
Základní škola a mateřská škola Kostelec, okres Hodonín, vzdělání pro první stupeň od 1. do 5. třídy
Naše základní škola a mateřská škola v Kostelci nabízí předškolní a základní vzdělání pro první stupeň od 1. do 5. třídy.
Výzkum a vývoj vojenské techniky Brno, zkušebna materiálů, analýzy  jakosti materiálů a výrobků
V naší zkušebně materiálů provádíme analýzy podle požadavků zákazníka, zkoušky znaků jakosti materiálů a výrobků a poradenskou činnost.
Vojenský výzkumný ústav, s. p. výzkum a vývoj vojenské techniky
Janáčkova akademie múzických umění v Brně, bakalářský a magisterský studijní program
Janáčkova akademie múzických umění má za sebou, více jak sedmdesátiletou historii, která zformovala již několik generací vynikajících umělců.
Janáčkova akademie múzických umění v Brně JAMU
Profesionální poradenská společnost v oblasti BOZP a PO v Jihomoravském kraji
Zabezpečení celkové bezpečnostní a požární dokumentace vaší společnosti, zajištění a realizace vstupních a periodických školení, prodej hasící techniky, revize všech přístrojů od PB Alfa s.r.o.
PB Alfa, s.r.o. Požární ochrana a BOZP Brno
Soukromé umělecké gymnázium v srdci Jihomoravského kraje
Soukromá vzdělávací instituce gymnazijního typu, osmileté a čtyřleté studium na uměleckém gymnáziu v Jihomoravském kraji, hudební, divadelní a výtvarné obory s všeobecným vzděláním.
Gymnázium P. Křížkovského s uměleckou profilací, s.r.o.
Bezpečnost práce - zajistíme školení i poradenství
Odborná školení a poradenství na poli bezpečnosti práce zajišťuje pro firmy do 25 zaměstnanců společnost Ing. Jaromír Pokoj z Brna.
Střední škola stavebních řemesel Brno-Bosonohy, studium s maturitou nebo výučním listem
Střední škola stavebních řemesel Brno-Bosonohy, studium s maturitou nebo výučním listem, dálkové studium Brno, čalouník, klempíř, tesař, uměleckořemeslné zpracování dřeva, kominík.
Trénink prodejních dovedností – schopnost získat zakázku, uzavření obchodu
Profesionální koučink zaměřený na trénink prodejních dovedností pořádá společnost Profiprodej Martina Gajdoše. S námi se naučíte jak získat zakázku a uzavřít obchod.
Přetíženost vedoucích pracovníků - syndrom vyhoření - ztráta chuti pracovat
Zatočte s přetížeností vedoucích pracovníků, syndromem vyhoření a ztrátou chuti pracovat. V tomto směru Vám rád poradí a pomůže profesionální kouč Martin Gajdoš!
Poskytovatel základního vzdělání, okres Brno – venkov
Nejlepší základní vzdělání se spoustou aktivit pro děti do 5. třídy – Základní škola a mateřská škola Syrovice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace.
Základní škola a mateřská škola Syrovice,  okres Brno - venkov, příspěvková organizace
Středoškolské vzdělávání v maturitních a učebních oborech
Vzdělávání středoškolského stupně zakončené maturitou či výučním listem. Studium gastronomie, hotelnictví, ekologie a lesnictví ve Bzenci.
Střední škola gastronomie, hotelnictví a lesnictví Bzenec, příspěvková organizace
Základní škola a Mateřská škola Pražská, Znojmo, vzdělání od 1. po 9. třídu, odborné učebny
Základní škola a Mateřská škola Pražská, Znojmo, vzdělání od 1. po 9. třídu, odborné učebny, Mateřská škola Pramínek pro děti od dvou let, návštěva zajímavých akcí.
Střední škola polytechnická Brno, maturitní obory, učební obory, snadné uplatnění v praxi
Střední škola polytechnická Brno, maturitní obory, učební obory, snadné uplatnění v praxi, moderní školní zázemí, laboratoře, dílny, technika, sportovní kroužky, posilovna.
Střední škola polytechnická Brno, Jílová, příspěvková organizace
Bezpečnost ochrana zdraví při práci, požární ochrana Brno, provádění pravidelných kontrol BOZP, PO
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci, požární ochrana Brno, provádění pravidelných kontrol BOZP a PO, vedení dokumentace, roční prověrky bezpečnosti práce, periodické školení zaměstnanců.
Překladatelské, tlumočnické služby, němčina, lektorka Mikulov, výuka němčiny pro firmy, dospělé i děti
Překladatelské, tlumočnické služby, němčina, lektorka Mikulov, výuka němčiny pro firmy, dospělé i děti, překlady smluv, právních dokumentů, technické překlady, německý jazyk.
Soukromé gymnázium v Brně – čtyřletý, šestiletý i osmiletý obor
Studuj na gymnáziu, kde Tě nejlépe připraví pro budoucí studium na všech typech VŠ. Nadstandardní výuka anglického jazyka. Moderní škola s příjemnou atmosférou - EKO GYMNÁZIUM BRNO o.p.s.
EKO GYMNÁZIUM BRNO o.p.s.
Vysokoškolské vzdělávání na divadelní a hudební fakultě JAMU v Brně
Vysokoškolské studium uměleckých oborů na divadelní a hudební fakultě, mezinárodní spolupráce s organizacemi i školami - Janáčkova akademie múzických umění v Brně.
Janáčkova akademie múzických umění v Brně JAMU
Výzkum, ústav přístrojové techniky, mikroskopie Brno, magnetická rezonance, mikroanalýza
Výzkum, ústav přístrojové techniky, mikroskopie Brno, magnetická rezonance, elektronová mikroskopie a mikroanalýza, speciální technologie, konstrukce vědeckých přístrojů, koherenční optika.
Soukromé Gymnázium Pavla Křížkovského Brno, výtvarný, hudební, divadelní vzdělávací obory
Soukromé Gymnázium Pavla Křížkovského Brno, výtvarný, hudební, divadelní obor, osmiletý a čtyřletý vzdělávací program, keramika, herecká příprava, muzikály, divadlo.
Gymnázium P. Křížkovského s uměleckou profilací, s.r.o.