Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Certifikace ISO - mimořádná akce
Připravíme Vaši společnost na certifikaci integrovaného systému řízení (ISO 9001, ISO 14001 a OHSAS 18001). Dokumentaci připravíme na "KLÍČ", doplníme požadavky BOZP a životního prostředí. Cena u společností do 50 zaměstnanců 70.000,- Kč + cestovné 7,- Kč/km (ceny jsou uvedeny bez DPH).
6-leté studium na gymnáziu
Anglické gymnázium - šestiletý obor na Táborském soukromém gymnáziu. Jeho součástí je také vyučování několika předmětů v anglickém jazyce (od vyšších ročníků). Je to zcela ojedinělá nabídka v rámci celého Jihočeského kraje, vždyť angličtina je světový jazyk č. 1.
Rozbory vody, půd, krmiv, hnojiv Jindřichův Hradec.
Diagnostická a produkční laboratoř. Akreditovaná laboratoř pro rozbory vody, rozbory půd, rozbory krmiv, rozbory hnojiv. Výroba jogurtů ve skle. Příprava živných půd pro mikrobiologii.
Škola, učební obory Třeboň.
Škola nabízí učební obory: -opravář zemědělských strojů -mechanik opravář motorových vozidel -výrobce bižuterie... -malíř skla, brusič skla -provoz služeb -krejčí -uměleckořemeslné zpracování skla.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň