Rádi byste se vzdělávali a naučili se více jazyků pro osobní či pracovní účely? O vaše jazykové dovednosti se postarají jazykové školy a kurzy, které můžou využít nejen děti, ale i dospělí všech věkových kategorií. Můžete se tak naučit hovořit nejen anglicky, německy či francouzsky, ale i jazyky další jako germánské, románské nebo slovanské.

Pomaturitní, intenzivní jazykové studium Praha – kvalitní lektoři a garance posunu úrovně
Zvýšení znalosti jazyka, mezinárodní jazykové zkoušky a mnoho dalších benefitů nabízí pomaturitní, intenzivní jazykové studium v Praze se společností BOHEMIA INSTITUT s.r.o.
Jazykové kurzy anglického jazyka v jazykové škole Ostrava - speciální výuka angličtiny
Jazykové kurzy anglického jazyka v Jazykové škole LITE Ostrava. Naučte se anglicky a německy rychleji než tušíte díky speciálním kurzům angličtiny.
Ukázková hodina výuky angličtiny zdarma – bez učebnic a složité gramatiky.
Naučte se anglicky či zdokonalte své dosavadní jazykové schopnosti v jazykové škole v Brně. Díky přirozené metodě LITE dosáhnete výsledků snadno a rychle bez učebnic a složité gramatiky.
Efektivní výuka angličtiny bez učebnic a složité gramatiky
Jazyková škola LITE je v Ostravě specialisté na výuku angličtiny. Přinášíme moderní metodu výuky angličtiny bez učebnic a složité gramatiky.
Jazykové kurzy angličtiny - efektivní výuka anglického jazyka v Ostravě
Jazyková škola LITE v Ostravě nabízí efektivní výuku anglického jazyka pro veřejnost i firmy bez učebnic a složité gramatiky.Zarezervujte si i vy ukázkovou hodinu angličtiny zdarma.
Efektivní výuka jazyků - pomaturitní, firemní, dětské jazykové kurzy
Hledáte-li kvalifikované lektory pro efektivní výuku jazyků, pak navštivte jazykové centrum Kiaora v Rožnově a Valašském Meziříčí, kde se zaměřují na pomaturitní, firemní i dětské jazykové kurzy.
Chcete se rozmluvit před dovolenou? Letní intenzivní jazykové kurzy angličtiny v Ostravě.
Jazyková škola LITE v Ostravě nabízí letní intenzivní kurzy anglického jazyka pro začátečníky, mírné pokročilé i pokročilé. Vyučujeme jednoduchou a účinnou metodou bez učebnic a složité gramatiky.
Prázdninové kurzy angličtiny - letní výuka, anglický týden či dopolední a odpolední kurzy
Udělejte pořádný pokrok v angličtině za jediný týden! Přijďte efektivně využít léto do jazykové školy LITE v Ostravě, kde díky speciálnímu programu uděláte pokrok v mluvené angličtině.
Pomaturitní studium angličtiny Praha – kvalifikovaní lektoři a dobrá dopravní dostupnost
Máte po maturitě a chce si zlepšit angličtinu? Využijte příležitost užívat si ještě rok status studenta SŠ a naučit se cizí jazyk v milém kolektivu u prověřené Jazykové školy Elvis, s.r.o. v Praze.
Jednoleté denní pomaturitní studium angličtiny výrazně zlepší vaše znalosti
Pokud se chcete intenzivněji věnovat angličtině a výrazně zlepšit vaše znalosti, pak se přihlaste na jednoleté denní pomaturitní studium do jazykového centra Kiaora v Rožnově nebo Valašském Meziříčí.
Intenzivní týdenní kurz obchodní ruštiny pro podnikatele Praha
Jste z Prahy, máte rusky mluvící obchodní partnery a potřebujete rychle zlepšit jazykové znalosti? Pomůže Vám intenzivní týdenní kurz obchodní ruštiny pro podnikatele pořádaný firmou SEKURKON, s.r.o.
Efektivní výuka angličtiny, němčiny a ruštiny, kurzy cizích jazyků
Efektivní výuka angličtiny, němčiny a ruštiny, kurzy cizích jazyků, jazykové kurzy pro děti i dospělé, pro firmy, příprava ke zkouškámod firmy Orange Academy plus, s.r.o. ve Znojmě.
Jazykové kurzy on-line – efektivní metoda vzdělávání pomocí počítačových aplikací
Chcete si vylepšit znalosti cizího jazyka a nemáte čas dojíždět na kurzy nebo Vám nevyhovují nabízené časy? Využijte novou metodu on-line jazykových kurzů, které nabízí jazyková škola Elvis z Prahy.
English camp - příměstský tábor s výukou anglického jazyka
Chcete aby se vaše dítě vzdělávalo i o prázdninách, a také si užilo spoustu zábavy? Přihlašte jej na English camp - příměstský tábor s výukou anglického jazyka nedaleko Rožnova a Valašského Meziříčí.
Celoroční kurz ruštiny pro podnikatele s rodilým mluvčím - Praha
Využíváte při práci ruštinu a chcete zdokonalit její úroveň a hledáte dobrý kurz ruštiny pro podnikatele? Potřebujete rozšířit slovní zásobu o slovíčka z oblasti podnikání? A nebo víte, že by se vám do budoucna obchodní ruština mohla hodit? Naše společnost SEKURKON pořádá celoroční kurz obchodní ruštiny určený speciálně pro podnikatele. ...
Studium cizích jazyků  - angličtina, němčina francouzština
Studium cizích jazyků - angličtina, němčina, francouzština, výuka jazyků pro dospělé a děti, jazykové kurzy pro firmy od firmy Orange Academy plus, s.r.o. v Náměšťi nad Oslavou.
Příprava k maturitě - přípravný kurz pro maturitu z matematiky, češtiny, angličtiny, němčiny i francouzštiny
Přijďte se připravit k maturitě do Vzdělávacího centra VIA FUTURA v Opavě. Pro studenty poskytujeme kvalitní přípravné kurzy pro maturitu z matematiky, češtiny, angličtiny, němčiny i francouzštiny.
Individuální výuka předmětů - doučování matematiky, němčiny, angličtiny, chemie i češtiny
VIA FUTURA - Vzdělávací centrum a jazyková škola Vás doučí ve všech předmětech základních i středních škol. Ať už si nevíte rady s matematikou, češtinou či angličtinou, přijďte k nám!
Semináře a konference  pro firmy Praha - roční kurzy ruštiny pro podnikatele
Semináře ruského jazyka na klíč a konference o stavebnictví připravujeme na míru potřebám zákazníků.
Výuka jazyků, angličtina, němčina, francouzština - akreditované kurzy
Výuka jazyků, angličtina, němčina, francouzština, akreditované kurzy pro děti i dospělé, soukromé vyučování cizých jazyků od firmy Orange Academy plus, s.r.o. ve Znojmě a Pohořelicích.
Jazykové kurzy - anglického a německého jazyka, anglicky a německy rychleji než tušíte
Jazykové kurzy - anglického a německého jazyka, anglicky a německy rychleji než tušíte Rosice od vzdělávacího institutu Orange Academy plus, s.r.o. v Rosicích a Ivančicích.
Firemní jazykové kurzy na míru pro firmy i organizace
Zdokonalte vaše zaměstnance v cizích jazycích - Kiaora-Jazykové Centrum vám zajistí firemní jazykové kurzy na míru. Kurzy poskytujeme ve Valašském Meziříčí a Rožnově, ale také přímo ve vaší firmě.
Přípravné kurzy ke státní maturitní zkoušce z matematiky a anglického jazyka
Vzdělávací centrum VIA FUTURA v Opavě Vás dokonale připraví ke státní maturitní zkoušce nejen z matematiky, ale i cizích jazyků jako je angličtina, němčina, francouzština, španělština či ruština.
Vzdělávací centrum Opava - jazyková škola, kurzy angličtiny, španělštiny i nemčiny či ruštiny
VIA FUTURA je vzdělávací centrum a jazyková škola v Opavě, která vám poskytne jazykové kurzy pro všechny, kdo se chtějí zdokonalit ve svých znalostech z cizího jazyka.
Speciální výuka angličtiny pro ty, co se bojí mluvit
Jazyková škola LITE v Ostravě nabízí speciální výuku anglického jazyka pro veřejnost i firmy, pro začátečníky, mírné pokročilé i pokročilé, zkrátka pro všechny, co se bojí mluvit.