Stálou kvalitu výrobků a služeb a dodržení platných norem ohlídá kontrola kvality produktů, služeb a procesů, testování jakosti a způsobilosti pracovníků, homologace, kalibrace, externí a integrované audity, inspekce a nezávislé ověřování podle norem ČSN EN ISO 9001, ČSN EN ISO 14001, TÜV, ČSN ISO/IEC 27001 GDPR.

Certifikace systému kvality ISO/TS 22163 pro železniční průmysl
Společnost DEKRA nabízí v rámci širokého portfolia svých služeb také certifikace systému kvality ISO/TS 22163 pro železniční průmysl.
Certifikace ISO 9001 – audity ISO také v angličtině, němčině, ruštině
Ze široké nabídky služeb vybíráme Certifikace ISO 9001. Audity ISO probíhájí také v angličtině, němčině a ruštině.
Personální certifikace Praha – u akreditovaných zkušebních středisek
V síti svých školicích a zkušebních středisek zajistí akreditovaná společnost Certifikační sdružení pro personál - APC, z.s. se sídlem v Praze personální certifikaci pro Vaše zaměstnance.
Schvalování NDT pracovníků podle směrnice pro tlaková zařízení PED autorizovanou organizací ÚNMZ
Společnost Certifikační sdružení pro personál - APC, z.s. se sídlem v Praze je autorizovanou organizací oprávněnou ke schvalování NDT pracovníků podle směrnice pro tlaková zařízení PED.
Norma ISO 45001:2018 nahrazuje OHSAS 18001:2007 - kurz, Praha
Vzdělávací kurz, který se věnuje problematice přechodu normy OHSAS 18001:2007 na ISO 45001:2018, pořádá společnost DEKRA a.s. v Praze. Přihlásit se můžete přímo na jejich webových stránkách.
Certifikace pracovníků v oboru tepelného zpracování kovů se zaměřením na strojírenství Praha
Pracují Vaši zaměstnanci v oboru tepelného zpracování kovů? Pak se neobejdou bez povinné certifikace, kterou provádí společnost Certifikační sdružení pro personál - APC, z.s. se sídlem v Praze.
Audit a certifikace systémů – zvýší efektivitu a sníží rizika Vašeho podnikání
Zvýšení efektivity a snížení rizik Vašeho podnikání dosáhnete s fungujícím systémem řízení, jehož odborný audit a certifikaci Vám nabízí mezinárodně akreditovaná společnost TÜV-SÜD Praha.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Audity ISO 14001, certifikace systému enviromentálního managementu
Certifikace systému enviromentálního managementu dle normy ISO 14001 od mezinárodní společnosti DEKRA Certification z Prahy zvýší Vaši konkurenceschopnost.
Audit a certifikace systémů - sníží rizika Vašeho podnikání
Mezinárodně akreditovaná společnost TÜV-SÜD Praha Vám nabízí audit a certifikaci systémů pro vyšší efektivity a snížení rizik Vašeho podnikání.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Nezávislé ověřování – Služby v oblasti technické podpory a konzultací
Potřebuje Vaše firma solidního partnera pro poradenství v oblasti technické podpory a konzultací, který bude objektivní a jeho ověřování bude nezávislé? Spolehněte se na společnost TÜV-SÜD Praha.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Exportní projekty financované bankou – nezávislé posouzení pro získání úvěru
Pro bezproblémové získání exportního úvěru na projekt realizovaný v zahraničí a financovaný bankou je třeba posouzení nezávislé třetí strany. Podporu hledejte u odborníků společnosti TÜV-SÜD Praha.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Certifikace managementu kvality, dle normy ISO 9001, Praha
Certifikaci systému managementu kvality dle normy ISO 9001 požaduje stále více zákazníků, zejména v mezinárodním obchodě, kde je certifikát nutný pro přístup na trh.
Služby v oblasti inspekce Praha – zaručí přesné dodržení norem a standardů
Mezinárodně akreditovaná společnost TÜV-SÜD Praha nabízí své služby v oblasti inspekce pro záruku dodržování veškerých interních i externích norem, předpisů a standardů.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Nedestruktivní defektoskopie Praha – certifikační program
Společnost Certifikační sdružení pro personál - APC, z.s. se sídlem v Praze nabízí zájemcům certifikační program nedestruktivní defektoskopie připravený v souladu s požadavky mezinárodních norem.
Koroze a protikorozní ochrana Praha – certifikace pracovníků v oboru
Školení pracovníků v oboru koroze a protikorozní ochrany nabízí pracovníkům v oboru Certifikační sdružení pro personál - APC, z.s. z Prahy.
Certifikační proces Praha – mezinárodně uznávaný postup certifikace
Společnost Certifikační sdružení pro personál – APC, z.s. z Prahy seznamuje zájemce o úspěšné absolvování mezinárodně uznávané certifikace s certifikačním procesem.
Certifikace ISO 45001 nahrazuje OHSAS 18001 - Bezpečnost a ochrana zdraví
Certifikace OHSAS 18001 - Management bezpečnosti a ochrany zdraví při práci se mění na ISO 45001.
Certifikace ISO 14001, situační audit, certifikační a recertifikační audity
Služby v oblasti normy ČSN EN ISO 14001:2005 - Systémy environmentálního managementu - Certifikace ISO 14001, situační audit, certifikační a recertifikační audity
Integrované a kombinované audity více systémů managementu
Integrované nebo kombinované audity více systémů managementu jsou jedním ze způsobů, jak zefektivnit zavedení norem ISO ve firmách
Zkoušení, certifikace strojů a zvláštních vozidel, měření hluku Praha
Státní zkušebna zemědělských, potravinářských a lesnických strojů, a.s. se mimo jiné také zabývá schvalováním zvláštních vozidel.
Státní zkušebna strojů a.s. TECHNICKÉ ZKOUŠKY STROJŮ A VOZIDEL
Certifikace a audity dle ISO 50001 - management hospodaření s energií
Energetický audit nebo zavedení a certifikace systému energetického managementu dle ISO 50001 mají velké firmy jako zákonnou povinnost už více než rok.
Certifikace, homologace lesnických a zemědělských strojů - zemědělské a lesnické traktory
Státní zkušebna zemědělských, potravinářských a lesnických strojů, a.s. jako notifikovaná osoba Evropského společenství NB 1016. zajišťuje certifikace a homologace lesnických a zemědělských strojů.
Státní zkušebna strojů a.s. TECHNICKÉ ZKOUŠKY STROJŮ A VOZIDEL
Management bezpečnosti informací - certifikace dle ISO 27001 s mezinárodní platností
Certifikace dle normy ISO 27001 dokládá, že práce s daty a informacemi je ve společnosti plně pod kontrolou, a to zvyšuje důvěryhodnost každé firmy ve vztahu ke svým partnerům.
Nezávislé ověřování, testování, certifikace a homologace Praha - světově uznávaná společnost
Služby v oblastech nezávislého ověřování, certifikace, testování, inspekce, vzdělávání a homologace poskytuje již 150 let společnost TÜV SÜD, Praha.
TÜV SÜD Czech s.r.o.