Obec Zálší
Obec Bystrá nad Jizerou

Obec Zálší
Obec Bystrá nad Jizerou

Využijte pro různé úřední, organizační a administrativní účely služby úřadů a organizací jako úřady celní, finanční, katastrální, úřady krajské, městské a obecní, soudy, správy sociálního zabezpečení, úřady práce, inspekce, statistické, probační a mediační služby, úřady a organizace památkové péče, zdravotní pojišťovny a další.

Rozsvícení Vánočního stromu, Vánoční trhy Zlín, Otrokovice
Město Otrokovice Vás zve na již tradiční rozsvícení vánočního stromu a vánočního osvětlení. Přijďte si zazpívat koledy pod vánočním stromkem nebo si jen dát punč či grilované speciality. Akce se bude konat 30.listopadu 2012. Zároveň s touto akcí Vás srdečně zveme i na vánoční trhy, které se budou konat 14. a 15. prosince 2012 vždy od ...
Volnočasové aktivity Valašské Meziříčí
Dům dětí a mládeže nabízí široký výběr různých kroužků a aktivit pro děti různých věkových skupin. Provádíme i vzdělávací kurzy.
Pořádání dětských táborů, sportovní soustředění, školy v přírodě
Nabízíme možnost pořádání: -kulturních akcí -dětských táborů -sportovní soustředění, školy v přírodě -cvičebních víkendů -kurzy -firemní školení -pronájem učebny, sálu Ubytování: -48 lůžek -2, 3 a 4lůžkové pokoje -společné sociální zařízení -snídaně, obědy, včeře, svačiny nebo plná penze bez svačiny.