Obec Zálší
Obec Bystrá nad Jizerou

Obec Zálší
Obec Bystrá nad Jizerou

Využijte pro různé úřední, organizační a administrativní účely služby úřadů a organizací jako úřady celní, finanční, katastrální, úřady krajské, městské a obecní, soudy, správy sociálního zabezpečení, úřady práce, inspekce, statistické, probační a mediační služby, úřady a organizace památkové péče, zdravotní pojišťovny a další.

Turistické město Moravské Budějovice, pamětihodnosti a krásná příroda
V malebné přírodě na rozmezí Vysočiny a jižní Moravy se nachází historické město Moravské Budějovice s řadou památek v památkové zóně města.
Obec Jedlá u Ledče nad Sázavou, krásná příroda
Malebná víska Jedlá v kraji Vysočina spadá do Mikroregionu Ledečsko, krásná a rozmanitá příroda, zajímavé lesy a zákoutí, historická kaple a památky v okolních obcích.
Správce farností premonstrátů na Jihlavsku, bohoslužby a výuka náboženství
Komentované prohlídky kláštera a knihovny, expozice a exempláře, udělování svátostí křtu, prvního svatého přijímaní, biřmování. Aktivity pro děti v podobě táborů, víkendových pobytů.
Kanonie premonstrátů v Nové Říši
Obec Uhřínov, okres Žďár nad Sázavou, přírodní park, ski areál Fajtův kopec, rozhledna, kostel
Obec Uhřínov, okres Žďár nad Sázavou, přírodní park, ski areál Fajtův kopec, rozhledna, kostel Povýšení sv. Kříže, Kamenné kříže, cyklostezky.
Obec Kyjov – krásná příroda Vysočiny, přírodní i kulturní památky
Malebná obec Kyjov v kraji Vysočina, chráněná území, říjnová pouť a krásná příroda v okolí, řada památek a zajímavostí nedaleko naší obce.
Obec Vatín v kraji Vysočina, okres Žďár nad Sázavou, náves s kaplí, hokejový klub HC Vatín
Obec Vatín v kraji Vysočina, okres Žďár nad Sázavou, náves s kaplí, hokejový klub HC Vatín, Kaple Panny Marie Bolestné, kaplička za vesnicí, Boží muka.
Městys Bobrová v kraji Vysočina, Žďár nad Sázavou, Muzeum panenek, socha sv. Jana Nepomuckého
Městys Bobrová v kraji Vysočina, Žďár nad Sázavou, Muzeum panenek, socha sv. Jana Nepomuckého, Bílkův mlýn, kostel sv. Petra a Pavla, kostel sv. Markéty.
Integrované centrum sociálních služeb Jihlava, pečovatelská služba, denní stacionář, domov seniorů
Integrované centrum sociálních služeb Jihlava, pečovatelská služba, denní stacionář, domov pro seniory, pobytová odlehčovací služba, domácí zdravotní péče, vyvařování obědů.
Kanonie premonstrátů v Želivě -  poutní místo pro duchovní obnovu i fyzický odpočinek
Rádi byste se vydali na nějaké krásné poutní místo a nevíte kam? Máme pro Vás tip! Navštivte Klášter v Želivě, poutní místo pro duchovní obnovu i fyzický odpočinek.
Památky města Jaroměřice nad Rokytnou
Město Jaroměřice Nad Rokytnou se řadí mezi nejnavštěvovanější památky Vysočiny, navštivte Státní zámek Jaroměřice nad Rokytnou nebo muzeum.
Město Moravské Budějovice s historickými památkami a muzeem
Město Moravské Budějovice, v okrese Třebíč, má řadu pamětihodností jako zámek, muzeum, budovu radnice, kostel či kaple a kulturní a sportovní vybavení.
Město Polná se čtyřmi kostely, synagogou, hradem a zámkem
Polná město v okrese Jihlava v kraji Vysočina s 5000 obyvateli a řadou historických památek. Město, které bylo vyhlášeno historickým městem roku.
Městys Stará Říše je součástí Česko-moravské subprovincie
Městys Stará Říše nacházející se v okrese Jihlava, s 620 obyvateli a s řadou historických pamětihodností – kostel, boží muka, které jsou přímo v centru obce.
Městys Stará Říše
Obec Jedlá v lokalitě s řadou pramenů, svahových bučin i vzácných rostlin, Havlíčkův Brod
Místo se svahovými bučinami i meandrujícím potokem Bystřice, taková je obec Jedlá. Lokalita s řadou pramenů s čistou vodou, významnými památkami i mnoha zajímavými místy.
Dětské centrum s psychosociální a zdravotní péčí Jihlava, fyzioterapeutickou ambulancí
Komplexní péči o děti od narození do tří let věku poskytuje Dětské centrum Jihlava, příspěvková organizace. Snažíme se co nejlépe zajistit všechny složky náhradní rodinné péče.
Obec Bartoušov na Vysočině, kulturní a sportovní život, památky
Obec Bartoušov v okrese Havlíčkův Brod na Vysočině je vesnice s bohatým kulturním i sportovním životem, historickými památkami, rybníky a značenými turistickými trasami.
Obec Věžná, vesnice v údolí říčky Nedvědičky, rekreační oblast
Obec Věžná je tvořena ze tří částí a nachází se nedaleko Bystřice pod Perštejnem. Vesnice leží v údolí říčky Nedvědičky a je tvořena i rekreační oblastí s chatami.
Ujčov, vesnice na Vysočině v přírodním parku Svratecká hornina, ráji rybářů a sítí cyklostezek
Obec Ujčov je malá vesnice rozprostírající se nedaleko hradu Pernštejn, jejímž centrem protéká významná česká řeka Svratka. Obec má významnou historii i bohaté sportovní vyžití.
Odlehčovací sociální pobytová služba pro seniory a osoby s mentálním postižením
O Vaše blízké v pokročilém věku i o osoby s mentálním postižením se ochotně postarají v instituci Centrum sociálních služeb Lukavec z okresu Pelhřimov. Staráme se o naše klienty s láskou a vlídností.
Penzion pro seniory Vysočina
Penzion pro seniory Krahulov, se nachází na Vysočině. Jsme soukromé zařízení a poskytujeme kvalitní ubytování a služby. Můžeme Vám nabídnout ubytování v dvoulůžkových a jednolůžkových bytech 1+kk pro seniory z celé České republiky s celkovou kapacitou 16 míst. Penzion pro seniory najdete v klidné části obce Krahulov nedaleko Třebíče. Penzion ...
Ubytování pro seniory Vysočina
Penzion pro seniory Krahulov, okr. Třebíč na Vysočině nabízí ubytování pro seniory, důchodce. Nový penzion v lokalitě blízko Třebíče nabízí: -bezbariérové prostory s výtahem -ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových bytech 1+kk -non-stop péče školenými pracovníky -terasu pro pobyt v letních měsících -krásné prostředí se ...
Penzion pro seniory Třebíč, Vysočina
Penzion pro seniory Krahulov, okr. Třebíč, je soukromé zařízení, které poskytuje kvalitní ubytování a služby. Nabízíme ubytování v dvoulůžkových a jednolůžkových bytech 1+kk pro seniory z celé České republiky s celkovou kapacitou 16 míst. Penzion pro seniory se nachází v klidné části obce Krahulov nedaleko ...
Domov pro důchodce, penzion pro seniory Třebíč, Vysočina
Penzion pro seniory Krahulov. Nově zřízený Penzion pro seniory Krahulov je soukromé zařízení poskytující kvalitní ubytování a služby v dvoulůžkových a jednolůžkových bytech 1+kk pro seniory z celé České republiky. Penzion se nachází v klidné části obce Krahulov nedaleko Třebíče. Kapacita penzionu pro seniory (důchodce) je 16 ...