Obec Zálší
Obec Bystrá nad Jizerou

Obec Zálší
Obec Bystrá nad Jizerou

Využijte pro různé úřední, organizační a administrativní účely služby úřadů a organizací jako úřady celní, finanční, katastrální, úřady krajské, městské a obecní, soudy, správy sociálního zabezpečení, úřady práce, inspekce, statistické, probační a mediační služby, úřady a organizace památkové péče, zdravotní pojišťovny a další.

Obec Stebno, okres Ústí nad Labem, Kostel svatých Šimona a Judy, památné lípy, památky
Obec Stebno, okres Ústí nad Labem, Kostel svatých Šimona a Judy, památné lípy poblíž hřbitova, památky v dalších přilehlých obcí.
Píšťany, obec na břehu Labe, ideální místo pro bydlení
Krásná příroda v okolí řeky Labe, plavba lodí, bohaté kulturní vyžití pro občany a nespočet možných aktivit pro turisty to je obec Píšťany v Ústeckém kraji.
Město Bílina s barokním zámkem Lobkowiczů, lesoparkem Kyselka a proslulou lesní kavárnou
Zajímavé historické památky i pravé gurmánské zážitky Vám poskytne lázeňské město Bílina. Město je známé svým lesoparkem Kyselka s malebnými zákoutími i proslulou lesní kavárnou.
Obec Jiřetín pod Jedlovou, okres Děčín, městská památková zóna, rozhledna, kostel, Tolštejn
Obec Jiřetín pod Jedlovou, okres Děčín, městská památková zóna, kamenná rozhledna Jedlová hora, kostel Nejsvětější Trojice, zřícenina středověkého hradu Tolštejn, socha sv. Jana Nepomuckého.
Minimuzeum Lovečkovice a Rozhledna Náčkovice - skvělý tip na výlet
Rádi byste podnikli zajímavý výlet, ale nevíte kam? Právě pro Vás máme tip na výlet do Minimuzea Lovečkovice a na Rozhlednu Náčkovice.
Podhorské město na úpatí Krušných hor -  obec Horní Jiřetín
Poznáváte rádi nová zajímavá místa? Rádi bychom Vám dali tip na prohlídku podhorského města na úpatí Krušných hor a to obec Horní Jiřetín.
Město Horní Jiřetín
Město Ledvice  - poklidné město v oblasti Krušných hor a Podkrušnohoří
Město Ledvice se nachází v okrese Teplice, v ústeckém kraji v oblasti Krušných hor a Podkrušnohoří v nadmořské výšce 204m. První písemná zmínka o Ledvicích pochází již z roku 1209.
Městský úřad Budyně nad Ohří - městská památková zóna na pravém břehu řeky Ohře
Máte rádi historii a zajímáte se o ni? Město Budyně nad Ohří se pyšní nejstarší písemnou zprávou již z roku 1173.
Obec Velké Březno, malebná oblast CHKO České středohoří se státním zámkem i pivovarem
Východně od okresního města Ústí nad Labem se nachází malá obec Velké Březno. V obci se nachází známá cyklotrasa Labská stezka i několik dalších turistických tras.
Obec Horní Habartice, vesnice v CHKO České středohoří s hřištěm i turistickými trasami
Obec Horní Habartice je malá vesnice s dlouhou historií, kostelem sv. Jana Křtitele, knihovnou i mateřskou školou. Ideální místo pro milovníky turistiky a dalších sportovních aktivit.
Město Lom, vyhledávaná lokalita pro stavbu rodinných domů s mnoha kulturními památkami
Na hranicích okresů Most a Teplice leží malebné město Lom, jehož historie je úzce spojena s těžbou hnědého uhlí. Obec je významná svými kulturními památkami a pamětihodnostmi.
Chráněné bydlení v severních Čechách, Horní Poustevna
Sociální službu Chráněné bydlení v rodinném domku v Horní Poustevně a v bytech ve Šluknově poskytuje Integrované centrum pro osoby se zdravotním postižením Horní Poustevna.
Pomoc a podpora seniorů, mentálně postižených i handicapovaných klientů, komplexní péče
Provozem domovů pro seniory i osoby se zdravotním postižením se zabývá společnost Městská správa sociálních služeb v Mostě - příspěvková organizace. Pomáháme klientům v jejich těžkých situacích.
Obec Stebno s kaplí i významným kostelem sv. Šimona a Judy, státem chráněnou kulturní památkou
Obec Stebno je malá vesnice rozprostírající se na náhorní planině Českého středohoří jen pár kilometrů od okresního města Ústí nad Labem. Ideální místo pro milovníky procházek a klidu.
Obec Černčice na Lounsku s památným stromem i kostelem, součást mikroregionu Perucko
Obec Černčice je malá vesnice na Lounsku s významnou dominantou v podobě kostela sv. Vavřince pocházejícího ze 12. století. V obci funguje řada spolků i kulturních a sportovních klubů.
Obec Píšťany, okres Litoměřice, turistika, vodní sporty, windsurfing
Obec Píšťany v okrese Litoměřice, v CHKO České Středohoří, turistika, cyklotrasy, vodní sporty, windsurfing a rekreace u Žernoseckého jezera.
Město Chřibská, České Švýcarsko, přírodní a historické zajímavosti
Město Chřibská leží v CHKO Lužické hory a na okraji NP Českého Švýcarska. Je zde spousta zajímavostí jako lesní divadlo, muzeum Tadeáše Haenkeho, kostel, radnice či mlýn na koření.
Obec Liběšice v okrese Louny, vesnice v mikroregionu Žatecko
Obec Liběšice, vesnice v Přírodním parku Džbán, v mikroregionu Žatecko s bohatým společenským životem, historickými památkami a turistickými trasami.
Obec Lovečkovice – kulturní a společenské akce
Bohatým společenským životem žije díky mnoha kulturním akcím Obec Lovečkovice na Litoměřicku, která pořádá plesy, divadla, besedy a akce pro děti.
Chráněná dílna Havlíčkův Brod – poskytovatel tzv. náhradního plnění
Společnosti MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. je provozovatelem chráněné dílny v Havlíčkově Brodě, která se zabývá výrobou polotovarů pro automobilový průmysl,kompletace kabelových svazků.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Domovy pro osoby se zdravotním postižením Horní Poustevna
Integrované centrum pro osoby se zdravotním postižením Horní Poustevna nabízí své sociální služby Domov klientům ve věku od 3 do 65 let se všemi stupni mentálního, tělesného i kombinovaného postižení.
Horní Jiřetín, bohatý kulturní i sportovní život, památky a turistika
Horní Jiřetín, město na úpatí Krušných hor v okrese Most s bohatým společensko-kulturním i sportovním životem, historickými památkami a turistickými stezkami.
Město Horní Jiřetín
Ubytování pro seniory v domově se sociální a zdravotní péčí, zodpovědná ošetřovatelská činnost, Louny
Příjemné bydlení pro aktivní seniory, ale i ty, kteří trpí Alzheimerovou chorobou či jiným druhem demence Vám poskytne Domov pro seniory U Pramene Louny, příspěvková organizace.
Obec Smolnice na Lounsku, s památnou lípou a barokním kostelem s románskou věží
Obec Smolnice je vesnice nacházející se nedaleko města Louny a místo s důležitým historickým významem. V obci se nachází řada památek, jsou to Wiehlova vila, kaple na návsi či kamenný kříž.
Obec Lovečkovice, turistická oblast na Litoměřicku, České středohoří
Obec Lovečkovice je turistická oblast na Litoměřicku, která se nachází uprostřed CHKO České středohoří. Nad obcí z krajiny vystupuje druhá nejvyšší hora oblasti zvaná Sedlo.