Obec Zálší
Obec Bystrá nad Jizerou

Obec Zálší
Obec Bystrá nad Jizerou

Využijte pro různé úřední, organizační a administrativní účely služby úřadů a organizací jako úřady celní, finanční, katastrální, úřady krajské, městské a obecní, soudy, správy sociálního zabezpečení, úřady práce, inspekce, statistické, probační a mediační služby, úřady a organizace památkové péče, zdravotní pojišťovny a další.

Sdružení podnikatelů, podpora ekonomiky a obchodu
Podpora podnikatelská sféry, prosazování opatření, pomoc v obchodních aktivitách v ČR či do zahraničí, sdružování podnikatelů pro zvýšení ekonomické stability státu.
Hospodářská komora České republiky zákonný zástupce podnikatelů
Správa vodních toků, povodí Vltavy, služby akreditované laboratoře Praha
Správa vodních toků, povodí Vltavy, služby akreditované laboratoře, vodní díla, stav povrchových vod a nádrží, jakosti vody, povodně - Povodí Vltavy, státní podnik Praha
Zdravotnické prostředky i technologie, sdružení českých výrobců a dodavatelů, export
Podporu českých výrobců zdravotnických prostředků zajišťuje sdružení Asociace výrobců a dodavatelů zdravotnických prostředků sídlící na Praze 10 Vršovice.
Denní stacionář pro děti s kombinovaným postižením, pedagogická i rehabilitační péče
Komplexní péči o děti s mentálním a pohybovým postižením zajišťuje Integrační centrum Zahrada v Praze 3 Žižkov. Usilujeme o maximální rozvoj postižených dětí po stránce sociální i osobnostní.
Asociace pro sdružování, podporu a propagaci basketbalových týmů, organizace soutěží
O organizaci a rozvoj českého basketbalu se stará národní sportovní svaz Asociace prvoligových klubů APK sídlící na Praze 6. Řídíme veškeré basketbalové soutěže, reprezentace mužů, žen i juniorů.
Sociální prevence a péče, pomoc lidem v krizových životních situacích
Pomocnou ruku ohroženým rodinám, seniorům i lidem se zdravotním postižením ochotně poskytne organizace Diakonie ČCE - Středisko křesťanské pomoci v Praze 2 na Vinohradech.
Sociální služba Praha - pro dospělé osoby s afázií po cévních mozkových příhodách nebo úrazech mozku
JULIE - Centrum denních služeb pro seniory a afatiky v Praze provozuje sociální službu pro dospělé osoby s afázií a klienty po cévních mozkových příhodách, úrazech mozku formou denního stacionáře.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Pravidelné logopedické terapie a odborná péče o seniory se sníženou soběstačností Praha 5
JULIE - Centrum denních služeb pro seniory a afatiky nacházející se v útulné vilce na Praze 5 nabízí seniorům se sníženou soběstačností pravidelné logopedické terapie a odbornou péči.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Penzion s pečovatelskou službou, ubytování seniorů, denní stacionář
Penzion s pečovatelskou službou pro ubytované seniory či pomoc v domácnostech, denní stacionář, sociální péči zajišťuje centrum služeb pro seniory Horizont, Praha 6.
Péče o seniory a afatiky Praha – denní centrum pro starší generaci a odborná péče logopeda
Pokud máte ve svém okolí seniora nebo afatika, který během dne ocení společnost ostatních aktivních lidí ve stejném věku v prostředí pražské vilky se zahradou, navštivte Mezigenerační centrum JULIE.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Praha 22 – moderní infrastruktura, historické památky i přírodní rezervace
Městská část 22 zahrnující do svého území Uhříněves, Pitkovice a Hájek u Uhříněvsi nabízí občanům moderní infrastrukturu a kulturní programy, historické památky i malebné prostředí přírodní rezervace.
Městská část Praha 22
Městská část Praha 22, Uhříněves, Pitkovice, Hájek u Uhříněvsi
Městská část Praha 22 je tvořena částmi Uhříněves, Pitkovice, Hájek u Uhříněvsi a náleží do obvodu Prahy 10. Jsou zde zajímavé historické i přírodní památky, které doporučujeme navštívit.
Městská část Praha 22
Denní péče o seniory Praha - v krásném prostředí vily se zahradou
Aktivně strávený čas s možností individuální logopedické péče pro mladší a starší seniory v příjemném prostředí vily se zahradou nabízí Mezigenerační centrum Julie.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Centrum denních služeb pro pro seniory Praha 5 - pro dospělé trpící poruchou řečových funkcí (afatikům)
Představujeme Vám - Centrum denních služeb pro seniory na Zbraslavi, který se nachází ve vile v ulici Elišky Přemyslovny č.p. 445.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Nabídka hlídání s přípravou do MŠ a ZŠ
Centrum zaměřené na děti a mládež, kde se soustřeďujeme na individuální přístup k dítěti a zábavný rozvoj jejich osobnosti. Nabízíme: - kreativní a pohybové aktivity každý den - individuální přístup ke každému - rozvoj komunikačních a artikulačních dovedností - rozvoj psychomotorických dovedností - muzikoterapie, arteterapie a pohybová ...
Mezigenerační centrum Julie - Centrum denních služeb pro dospělé a seniory a mateřská škola logopedická
Představujeme Vám Mezigenerační centrum Julie. Máte v péči blízkého člověka, ale kvůli pracovnímu vytížení se o něj nezvládáte postarat během celého dne?
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Zapojení do programu Fairtrade
Zapojení do programu Fairtrade - je velmi dobrý obchodní tah. Hledáte tedy způsob, jak zboží této značky zapojit do své firemní strategie? Fairtrade výrobky jsou produkovány zemědělci a pracovníky z chudých oblastí Asie, Ameriky a Afriky. Prodej tohoto druhu zboží zajišťuje lidem, kteří je vyrobili, lepší život. Zapojte se do programu ...
Produkty certifikované organizací Fairtrade
Produkty certifikované organizací Fairtrade zná celý svět. Chcete pomoci zemědělcům a pracovníkům z chudých oblastí Afriky, Ameriky a Asie uživit se vlastní prací? Kupujte produkty se značkou Fairtrade! Veškeré produkty se známkou Fairtrade jsou certifikované podle přísných standardů organizace FI, tedy Fairtrade International. V nabídce ...
Systém Fairtrade – známka na osvědčené produkty
Systém Fairtrade je založen na vzájemném respektu v rámci obchodu. I pracovníci a výrobci z rozvojových zemí mají tedy šanci ukázat, co dokážou, a zvýšit svou životní úroveň. Známka Fairtrade je udělována pouze na základě určitých kritérií: - Důstojné pracovní podmínky s ohledem na bezpečnost - Stop nucené a dětské práci - ...
Denní péče o seniory Praha 5 - Zbraslav  - Elišky Přemyslovny 445
V měsíci říjnu jsme na Zbraslavi, ve vile v ulici Elišky Přemyslovny č.p. 445 otevřeli denní stacionář pro seniory.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Osobní asistence pro seniory Praha
HEWER-OBČANSKÉ SDRUŽENÍ o.s. nabízí osobní asistenci pro seniory. Osobní asistence je název pro službu, která jakkoliv znevýhodněnému člověku (zdravotně, tělesně, mentálně, sociálně) pomáhá začlenit se maximální možnou (a osobně chtěnou) měrou zpět do společnosti a zůstat ve svém domácím prostředí. Službu poskytujeme v místě pobytu klienta ...
Péče o seniory Praha
Naše agentura se specializuje na široké spektrum služeb pro rodinu a domácnost v Praze a okolí. Jejím úkolem je zajišťovat co nejkvalitnější služby pro své zákazníky. Je zaměřena především na hlídání dětí, na péči o seniory a zdravotně postižené s osobním přístupem ke každému klientovi. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Praha 8 domov pro seniory
Domov pro seniory- Slunečnice poskytuje celoroční pobytové služby seniorům s cílem podporovat samostatný a soběstačný způsob jejich života. - poskytnutí ubytování - poskytnutí stravy - pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu - pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu - zprostředkování kontaktu se ...
Osobní asistence pro seniory Praha
Domov Sue Ryder, o.p.s. nabízí osobní asistenci pro seniory. Osobní asistence Domova Sue Ryder je určena především pro seniory, kteří mají sníženou soběstačnost z důvodu věku nebo chronického onemocnění, a potřebují proto pomoc druhé osoby. Služba která: - přijde za Vámi do domácnosti - do zařízení sociální péče, - do zdravotnických ...
Dětský domov Dolní Počernice
Vítáme Vás v Dětském domově v Dolních Počernicích. Naším hlavním krédem je snaha o návrat dětí do rodin, být jim nápomocni k prožití příjemnějšího dětství a připravit je co nejlépe do samostatného života. Děkujeme i za Vaši pomoc dát dětem „obyčejné lidské štěstí“!