Obec Zálší
Obec Bystrá nad Jizerou

Obec Zálší
Obec Bystrá nad Jizerou

Využijte pro různé úřední, organizační a administrativní účely služby úřadů a organizací jako úřady celní, finanční, katastrální, úřady krajské, městské a obecní, soudy, správy sociálního zabezpečení, úřady práce, inspekce, statistické, probační a mediační služby, úřady a organizace památkové péče, zdravotní pojišťovny a další.

Dobromilice, historické památky, zámek, kostel, muzeum
Dobromilice v rovinaté krajině Olomouckého kraje, pamětihodnosti jako zámek, kamenný most, kostel či regionální muzeum – život v obci, cyklotrasy, rybníky.
Městys Brodek v Olomouckém kraji, okres Prostějov, Zámek Brodek, park, kašna, sochy
Městys Brodek v Olomouckém kraji, okres Prostějov, zámek Brodek, Farní kostel Povýšení svatého Kříže, zámecký park, kašna v předzámčí, síň tradic, zahradní pavilon.
Městys Brodek u Prostějova
Město Tovačov se stejnojmenným zámkem a s 96m nejvyšší věží v Česku.
Rádi byste o víkendu na výlet, ale ještě nevíte kam? Nevadí! Dáme Vám tip na prohlídku města Tovačov se stejnojmenným zámkem a s 96m nejvyšší věží tzv. Spanilá v Česku.
Obec Lipová-lázně na rozhraní Rychlebských hor a Hrubého Jeseníku se sportovním vyžitím
V malebné krajině Jeseníků leží horská obec Lipová-lázně. Menší obec s širokou nabídkou sportovních možností od cykloturistiky přes pěší turistiku až po zimní sporty.
Obec Olbramice, vesnice s obecní knihovnou, honebním společenstvím i řadou kulturních akcí
V Olomouckém kraji jen několik málo kilometrů od Litovle leží malá obec Olbramice. Tradiční vesnice s významnou kaplí sv. Víta, zajímavou historií i bohatým společenským životem.
Obec Doloplazy, součást mikroregionu Němčicko se zámkem s parkem i víceúčelovým hřištěm
Vesnice s knihovnou, pohostinstvím i prodejnou potravin, taková je obec Doloplazy v okresu Prostějov. Území Doloplaz a Poličky je součástí Hornomoravského úvalu s nadmořskou výškou do 256 m. n. m.
Základní organizace odborového svazu Kovo PRAMET, Šumperk, hájení zájmů zaměstnanců
Hájením práv a zájmů zaměstnanců se zabývá odborová organizace ZO OS KOVO PRAMET sídlící v Šumperku. Naší činností usilujeme o vytvoření lepších pracovních podmínek.
Obec Líšnice s místní částí Vyšehorky, součást mikroregionu Mohelnicko, okres Šumperk
Obec Líšnice je malá vesnice na Šumpersku s významnou románskou památkou, kostelem Všech svatých. Vesnice s více jak stoletou tradicí sboru dobrovolných hasičů i bohatým společenským životem.
Staré Město pod Sněžníkem, oblast pro rekreaci v zachovalých horských podmínkách Jeseníků
Panenská příroda obklopena strmými svahy a hustými lesy takové je Město Staré Město pod Sněžníkem. Ideální místo pro aktivní dovolenou i odpočinek v malebné horské přírodě.
Obec Lipová na Přerovsku, součást mikroregionu Moštěnka, vesnice na úpatí Hostýnských vrchů
Zavítejte do údolí řeky Bystřičky a poznejte krásy malebné obce Lipová, jež se nachází nedaleko okresního města Přerov. Navštivte vesnici s mnoha spolky a vyhlášenou rodinnou pálenicí slivovice.
Obec Líšnice na Šumpersku, kultura, sport, turistika, památky
Obec Líšnice v okrese Šumperk s bohatým kulturním a sportovním životem, přírodními krásami a historickými památkami nedaleko CHKO Litovelské Pomoraví.
Kompletační a montážní práce pro průmysl, balicí činnost, kontrola výrobků
Kompletační a montážní práce pro automobilový i ostatní průmysl, kompletaci batohů, zdravotních pomůcek, balicí činnost realizuje SENZA družstvo, chráněná dílna.
Vesnické muzeum Želechovice, obec s historií a archeologickým nalezištěm v okrese Olomouc
Obec Želechovice s historií, archeologickým nalezištěm, kaplí sv. Cyrila a Metoděje, Vesnickým muzeem Želechovice se nachází poblíž města Uničov v okrese Olomouc.
Ekologičtí zemědělci a biopotraviny - Chtějte za své peníze jen to nejlepší!
Jediné české celostátní sdružení ekozemědělců, prodejců a zpracovatelů biopotravin, to je PRO - BIO Svaz ekologických zemědělců v Šumperku.
Biofarma, biopotraviny, ekofarma - vyhněte se chemii v potravinách
Vyhněte se chemii v potravinách a dopřejte svému tělu přírodní výrobky. Všechny bio, ekologické výrobce a majitelé ekofarem, biofarem sdružuje PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců v Šumperku (Zábřehu).
Svatomartinská vína jsou také BIO, Biovíno 2012
Svatomartinská vína jsou také BIO Svatomartinská vína se zabydlela na tuzemském trhu. Některá Svatomartinská jsou vyrobená z ekologicky pěstovaných hroznů a jsou tedy BIO. Ochutnat Svatomartinské víno v kvalitě bio můžete například z moravských vinařství Františka Mádla, Petra Marcinčáka nebo od společnosti Gotberg. V Čechách patří k ...
Bioakademie 2012, exkurze na farmy
Bioakademie 20.-21. září 2012 Každoročního setkání v Lednici se již tradičně zúčastní ekologičtí zemědělci, zpracovatelé a prodejci biopotravin, zástupci státní správy a samosprávy, neziskových organizací a další z celé Evropy. Letošní, již 12. ročník naší konference přinese diskuzi k návrhům nové Společné zemědělské politiky (SZP) pro období od ...
Voda pro Afriku je projektem Veolia Voda a Člověka v tísni
Společnost MORAVSKÁ VODÁRENSKÁ, a.s. provozovatel vodovodů a kanalizací v okresech Olomouc, Prostějov a Zlín se spolu se svou mateřskou společností Veolia Voda podílela na projektu VODA PRO AFRIKU díky němuž bylo na konto Člověka v tísni převedeno 450 000,- Kč na podporu staveb studní v Africe.