Obec Zálší
Obec Bystrá nad Jizerou

Obec Zálší
Obec Bystrá nad Jizerou

Využijte pro různé úřední, organizační a administrativní účely služby úřadů a organizací jako úřady celní, finanční, katastrální, úřady krajské, městské a obecní, soudy, správy sociálního zabezpečení, úřady práce, inspekce, statistické, probační a mediační služby, úřady a organizace památkové péče, zdravotní pojišťovny a další.

Obec Čeladná, okres Frýdek-Místek, historické a přírodní zajímavosti
Obec Čeladná leží v Moravskoslezském kraji v okrese Frýdek-Místek. Naleznete zde spousty historických a přírodních zajímavostí, kostel, kapli, jeskyni, golfové hřiště a lázně.
Kompletace i etiketování - sortiment zboží a služeb vyráběný chráněnými dílnami
Etikování a kompletace je jednou z činností, kterými se naše firma FROS ZPS s.r.o. zabývá. Sortiment zboží a služeb vyráběný chráněnými dílnami.
Odbor kultury, sportu, školství, bytový odbor Nový Jičín
Město Nový Jičín má odbor kultury, sportu, školství a také bytový odbor - zajišťuje a realizuje různé akce a vyžití.
Pečovatelská služba, domov pro seniory Ostrava
Hledáte v Ostravě pečovatelskou službu, která se výborně postará o Vašeho rodinného příslušníka? Pečovatelská služba KOUSEK NEBE s.r.o. se sídlem v Ostravě nabízí sociální služby pro seniory a pro osoby od 27 let, jejichž zdravotní stav vyžaduje nepřetržitý dohled. Zajistíme pobyt v Bytovém domě s celodenní stravou, vypereme, vyžehlíme Vaše ...
Péče o zdravotně postižené, péče o seniory Ostrava
Poskytujeme pečovatelskou služby 24 hodin denně. Tato sociální služba je určená pro seniory a pro takové osoby, které potřebují neustálý dohled z důvodu jejich zdravotního stavu (zdravotně postižení).
Pobyt, domov, péče o seniory, pečovatelská služba Ostrava
Nabízíme pečovatelské služby (Bytový dům pro seniory): - pro seniory - osoby, jejichž zdravotní stav vyžaduje neustálý dohled. Zajistíme: - celodenní stravu - rehabilitace - celodenní 24 hodinová sociální péče - praní, žehlení, oprava osobního, ložního prádla - sociální poradenství - lékařská péče.