Obec Zálší
Obec Bystrá nad Jizerou

Obec Zálší
Obec Bystrá nad Jizerou

Využijte pro různé úřední, organizační a administrativní účely služby úřadů a organizací jako úřady celní, finanční, katastrální, úřady krajské, městské a obecní, soudy, správy sociálního zabezpečení, úřady práce, inspekce, statistické, probační a mediační služby, úřady a organizace památkové péče, zdravotní pojišťovny a další.

Pamětihodnosti Českého ráje Město Rovensko pod Troskami, Trosky, Kozákov
Ve středu Českého ráje naleznete jednu z nejpůvabnějších a nejkrásnějších oblastí město Rovensko pod Troskami.
Vesnice s vodní nádrží Mlýnice, ve které žijí dva druhy raků
Nová Ves u Chrástavy, vesnice nedaleko krajského města Liberec, nacházející se v podhůří Jizerských hor, kde je krásná příroda, historické zajímavosti.
Obec Veselá, pahorkatina v blízkosti CHKO Český Ráj s místními spolky i lidovými tradicemi
Obec Veselá je malá vesnice v okresu Semily s pouhými dvěma sty obyvateli. Obec si zakládá na svých tradičních lidových zvycích i kulturním a společenském životě.
Město Jilemnice, brána do Krkonošského Národního parku
Město Jilemnice ležící v podhůří Krkonoš je turisticky významné díky historickým památkám a sportovnímu vyžití v běžkařském lyžování, plavání v krytém bazénu.
Město Raspenava na Liberecku, turistická oblast v podhůří Jizerských hor s ryzí přírodou
Město Raspenava je půvabná obec rozkládající se ve Frýdlantském výběžku v severních Čechách nedaleko okresního města Liberec. Menší město s přírodním parkem Peklo i mnoha zájmovými spolky.
Vesnice Tuhaň, turistická lokalita, historické a přírodní zajímavosti
Vesnice Tuhaň je turistická lokalita v CHKO Kokořínsko – Máchův kraj, nedaleko Kokořínského dolu s lidovou architekturou a historickými památkami.
Lučany nad Nisou, město na úpatí Jizerských hor, turistika
Město Lučany nad Nisou s bohatou nabídkou turistických zážitků, leží v Libereckém kraji na úpatí Jizerských hor. Nachází se zde rozhledny, chráněná území, sjezdovky.
Jednorázové i pravidelné uklízení, čištění plugů, chráněná dílna
Kvalitní jednorázové i pravidelné úklidové služby, domácností i firemních prostor, čištění plugů pro práškové lakovny nabízí chráněná dílna Gabriela Facility Management.
Železný Brod, město skla a bižuterie, významná turistická oblast v údolí řeky Jizery
Železný Brod je malé historické město nedaleko Liberce významné svou výrobou jedinečného skla a bižuterie. Oblíbené místo vodáků, turistů, kterým umožňuje bohaté kulturní i sportovní vyžití.
Město Ralsko, příroda, památky, turistika, okres Česká Lípa
Město Ralsko se rozléhá v okrese Česká Lípa, turisticky významná oblast díky přírodním a historickým památkám jako CHKO Kokořínsko, meandry řeky, kostel sv. Havla, zámek.
Chráněná dílna, kompletace a sortování zboží, náhradní plnění pro firmy
Chráněná dílna, náhradní plnění pro firmy, zaměstnávání osob se zdravotním postižením, kompletace a sortování zboží, úklidové služby zajišťuje společnost Gabriela Facility Management,
Provoz chráněných dílen, náhradní plnění, povinnost zaměstnávat osoby OZP
Zajistíme Vám povinnost zaměstnávat osoby s OZP s našimi chráněnými dílnami a Vaše náhradní plnění bude tak vyřešené.
Penzion domov pro seniory bydlení pro důchodce domov důchodců Liberec
Provozujeme soukromé zařízení pro dlouhodobé i krátkodobé bydlení seniorů s celodenním stravováním - Penzion pro seniory Atrium Liberec
Penzion pro seniory Atrium Liberec SENIORSERVIS o.p.s.
Obec Kruh v Libereckém kraji, Svaz obcí Jilemnicko, památky
Obec Kruh se nachází v Libereckém kraji v okrese Semily a je členskou obcí Svazku Jilemnicko. V naší obci v Podkrkonoší se nacházejí zajímavé pamětihodnosti.
Domov důchodců Liberec domov bydlení pro seniory Jablonec.
Jsme soukromé zařízení pro dlouhodobé i krátkodobé bydlení seniorů.Poskytujeme kvalitní a celodenní péči s ubytováním a stravou.
Penzion pro seniory Atrium Liberec SENIORSERVIS o.p.s.
Penzion ubytování pobyt domov pro seniory důchodce Liberec Jablonec nad Nisou
Penzion a domov pro seniory ATRIUM Liberec. Kvalitní a cenově přijatelné bydlení pro seniory poblíž centra Liberce. POSKYTUJEME: - krátkodobé i dlouhodobé pobyty pro seniory, důchodce, dlouhodobě nemocné staré občany. UBYTOVÁNÍ: Kapacita penzionu 50 lůžek. - Jednolůžkové,dvojlůžkové a třílůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením a ...
Penzion pro seniory Atrium Liberec SENIORSERVIS o.p.s.
Domov bydlení pro seniory domov důchodců penzion pro seniory důchodce Liberec Jablonec.
Penzion pro seniory Atrium je soukromé zařízení pro dlouhodobé i krátkodobé bydlení seniorů(důchodců). Nacházíme se v klidné části poblíž centra Liberce. Našim klientům poskytujeme: dlouhodobé i krátkodobé bydlení pro seniory, bydlení formu nájemního bydlení, celodenní servis a osobní asistenční službu. Ubytování nabízí: jednolůžkové, ...
Penzion pro seniory Atrium Liberec SENIORSERVIS o.p.s.