Obec Zálší
Obec Bystrá nad Jizerou

Obec Zálší
Obec Bystrá nad Jizerou

Využijte pro různé úřední, organizační a administrativní účely služby úřadů a organizací jako úřady celní, finanční, katastrální, úřady krajské, městské a obecní, soudy, správy sociálního zabezpečení, úřady práce, inspekce, statistické, probační a mediační služby, úřady a organizace památkové péče, zdravotní pojišťovny a další.

Město Stárkov je městskou památkovou zónou, zájmové spolky, turistika, památky
Město Stárkov je městskou památkovou zónou obklopené chráněnou krajinnou oblastí Broumovska, zájmové spolky, turistika, památky, radnice a další.
Nabízíme skvělé pracovní zázemí pro osoby zdravotně znevýhodněné
Poskytujeme pracovní zařazení lidem se zdravotním postižením, pro osoby s částečným i plným invalidním důchodem - ZeNa, chráněná dílna s.r.o. Náchod, Hradec Králové, Pardubice
Město Vrchlabí – ideální pro letní turistiku i zimní nadšence na sjezdovkách
Velké množství historických a turistických památek, které stojí za navštívení a velké množství upravených sjezdovek na zimní vydovádění na lyžích či běžkách.
Chráněná dílna ZeNa - náhradní plnění 2020
ZeNa chráněná dílna s.r.o. nabízí uplatnění náhradního plnění pro firmy, které nezaměstnávají osoby zdravotně znevýhodněné.
Město Trutnov s městskou památkovou zónou, muzeem Podkrkonoší a hudebním festivalem
Důležitým obchodním a turistickým centrem ve východních Krkonoších je od nepaměti Trutnov, město opředené bohatou historií, obklopené malebnou přírodou a známé svými hudebními festivaly.
Obec Konecchlumí s barokním kostelem, tvrzí a kulturním životem
V Královéhradeckém kraji, asi 10 km od Jičína, Vás přivítá obec Konecchlumí se spoustou kulturních a společenských akcí. Obec je tvořena ze dvou částí – Konecchlumí a Kamenice.
Obec Smidary, rodiště spisovatele Jiřího Šotoly a MUDr. Babáka, zakladatele VŠ v Brně
Na soutoku řeky Cidliny a Javorky se nalézá malá obec Smidary patřící do okresu Hradec Králové. Vesnice je významná svou řadou historických památek i bohatým společenským životem.
Domov F.A.Skuherského, z.ú. Opočno - Domov pro seniory Jitřenka a Rudolf
Poskytujeme sociální služby v Opočně a okolí. Dále nabízíme pobytovou sociální službu v Domově pro seniory Jitřenka a Rudolf s nepřetržitým provozem.
Domov F. A. Skuherského, z. ú. Sociální služby pro seniory Opočno
Velký Vřešťov na Královédvorsku, ráj pro rybáře, turisty, autokemp
Městys Velký Vřešťov na Královédvorsku je rájem pro rybáře u Velkovřešťovského rybníku s autokempem, turistické a historické zajímavosti, krásná příroda.
Péče o osoby s Alzheimerovou chorobou a ostatními typy demence, odborné přednášky i poradenství
Pomocnou ruku lidem s Alzheimerovou chorobou poskytuje Centrum sociální pomoci a služeb o.p.s. Hradec Králové. Snažíme se pacientům dopřát samostatný a plnohodnotný život v domácím prostředí.
Pracovní místa pro osoby zdravotně znevýhodněné
Chráněná dílna ZeNa Náchod nabízí náhradní plnění firmám a zajišťuje pracovní místa pro osoby s částečným i plným invalidním důchodem po celé České republice.
Vesnice Kunčice na Královéhradecku s blízkým zámkem Hrádek u Nechanic a hustými lesy
Vesnici s několika rybníky a kouzelnou krajinou naleznete v okolí malé obce Kunčice u krajského města Hradec Králové. Obec s centrem volného času, prodejnou, hostincem i fotbalovým hřištěm.
Lodín, vesnice na Královéhradecku, oblíbená turistická oblast s kempem a koupalištěm
Navštivte jednu z nejstarších vesnic v České republice a poznejte krásy obce Lodín s několika rozlehlými rybníky, kempem, ale také okolními hrady a zámky. Ideální místo pro všechny věkové kategorie.
Obec Osice, rodiště Františka Škroupa, skladatele národní hymny
Obec Osice v okrese Hradec Králové je rodiště českého skladatele národní hymny Františka Škroupa, k jeho památce je zde zbudována pamětní síň a pomník.
Obec Úbislavice - vesnice bohatá na lidovou architekturu
Obec Úbislavice se nachází v Královéhradeckém kraji, zhruba 5 km jihozápadně od Nové Paky, naleznete zde dřevěné chalupy nebo roubené domky.
Pobytový domov pro seniory Opočno - nepřetržité sociální a zdravotní služby
Nabízíme ubytovací služby pro seniory, nepřetržitě poskytujeme sociální i zdravotní služby, bezbariérový domov pro seniory - Domov pro seniory Jitřenka a Rudolf Opočno
Domov F. A. Skuherského, z. ú. Sociální služby pro seniory Opočno
Město Jičín, CHKO Český ráj, turistika, rekreace, památková rezervace
Město Jičín v Královohradeckém kraji je jako brána do Českého ráje, ideální místo pro turistiku, rekreaci, poznání městské památkové rezervace, historických objektů.
Náhradní plnění 2019 ZeNa – výhodná spolupráce pro firmy
Chráněná dílna ZeNa nabízí výhodné náhradní plnění 2019 firmám a zajišťuje pracovní místa pro osoby s částečným i plným invalidním důchodem po celé České republice.
Obec Lejšovka, pořádání volejbalových i fotbalových turnajů i tradičních rybářských závodů
Obec Lejšovka je malá a klidná vesnice nedaleko Jaroměře. V obci obklopené hustými lesy se nachází náveský rybník, knihovna a moderní sportovní areál s malým fotbalovým hřištěm.
Obec Osice, součást mikroregionu Urbanická Brázda, rodiště Františka Škroupa
Obec Osice spolu s přidruženými obcemi Trávníky a Polizy najdete v Královohradeckém kraji a náleží do mikroregionu Urbanická Brázda. Turistickým lákadlem se stala síň rodáka Františka Škroupy.
Chráněná dílna ZeNa Náchod nabízí firmám náhradní plnění 2017
Chráněná dílna ZeNa nabízí náhradní plnění 2017 firmám a zajišťuje pracovní místa pro osoby s částečným i plným invalidním důchodem po celé České republice.
Obec Lejšovka, okres Hradec Králové, Mikroregion Černilovsko
Obec Lejšovka se nachází v Polabí, nedaleko okresního města Hradec Králové. Obec se zařadila do Mikroregionu Černilovsko a je významná díky sportovnímu areálu a památkám v okolí.
Obec Pšánky, Královohradecký kraj, Mikroregion Nechanicko, rybářský spolek
Obec Pšánky se nachází v Královohradeckém kraji a je součástí Mikroregionu Nechanicko. V obci naleznete hostinec, rybníky, selská stavení, sochy a zvoničku.
Nabídka spolupráce pro větší i malé firmy – 5 výhod náhradního plnění
ZeNa, chráněná dílna s.r.o. Náchod - možnost spolupráce ve vašem provozu - jsme držiteli certifikátu kvality
Chráněná dílna ZeNa | Hradec Králové
Naše chráněná dílna ZeNa poskytuje pracovní zařazení lidem se zdravotním postižením. Firmám tak umožňujeme uplatňování náhradního plnění. Zajišťujeme pracovní místa pro osoby s částečným i plným invalidním důchodem. Pomůžeme Vám tak splnit zákonem daný povinný podíl 4% při zaměstnávání OZP. Získáte užitečné výrobky a praktické služby S ...