Obec Zálší
Obec Bystrá nad Jizerou

Obec Zálší
Obec Bystrá nad Jizerou

Využijte pro různé úřední, organizační a administrativní účely služby úřadů a organizací jako úřady celní, finanční, katastrální, úřady krajské, městské a obecní, soudy, správy sociálního zabezpečení, úřady práce, inspekce, statistické, probační a mediační služby, úřady a organizace památkové péče, zdravotní pojišťovny a další.

Obec Střelice u Brna, Jihomoravský kraj, kostel Nejsvětější Trojice, podzemní chodby, 20 křížů
Obec Střelice u Brna, Jihomoravský kraj, kostel Nejsvětější Trojice, podzemní chodby, 20 křížů v obci a okolí, Socha svatého Jana z Nepomuku, Kamenné sousoší Nejsvětější Trojice.
Město Velké Bílovice v Jihomoravském kraji, Břeclav, Velké Pavlovice
Město Velké Bílovice v Jihomoravském kraji, Břeclav, Velké Pavlovice, vinařské sklepy, Kaplička na Hradišťku, Kostel Narození Panny Marie, Habánské sklepy.
Město Velké Bílovice
Strážnice historické Jihomoravské město s kulturním životem
Město Strážnice s 5500 obyvateli s bohatou historií a památkami, které stojí za navštívení. Vhodné i pro milovníky kulturních akcí a vodních radovánek.
Obec Horní Dubňany v mikroregionu Moravskokrumlovsko
Obec Horní Dubňany ležící v okrese Znojmo byla pravděpodobně založena ve 12. století a nachází se zde kostel či nedaleko Přírodní park Střední Pojihlaví.
Troubsko, Brno-venkov, obec s historickými zajímavostmi
Obec Troubsko s řadou historických památek, které jsou chráněny jako kulturní památky České republiky se nachází západně od moravské metropole města Brna.
Obec Troubsko
Vinařské město Valtice s velkým množstvím památek a krásnou přírodou
Valtice – historické město, které je chráněno jako městská památková zóna a jeho okolí krajinná památková zóna, ideální pro milovníky přírody a vína.
Památky, koupaliště, kulturně-společenské dění
Město Zbýšov ležící v Jihomoravském kraji s 3800 obyvateli je město plné památek, společenských akcí a turistiky a krásné rozmanité přírody.
Město Modřice, sportovní vyžití, cyklotrasy, kulturní akce
V těsné blízkosti moravské metropole Vás srdečně přivítá město Modřice. Město s cyklistickou stezkou Brno-Vídeň, bohatým kulturním či sportovním vyžitím i nákupním areálem Olympia Brno.
Boskovice město kultury, památek a krásné přírody
Krásné město ležící v severní části Moravského krasu obklopené lesy Drahanské vrchoviny – to jsou Boskovice – centrum kultury, památek i přírodních zajímavostí.
Novogotický Kostel Navštívení Panny Marie, zajímavý architektonický klenot města Břeclav
Novogotický farní chrám, vinařské stezky a mnohem víc nabízí návštěvníkům město Břeclav v Jihomoravském kraji. V našem městě zažijete tu pravou jižní Moravu se vším, co k ní patří.
Hrušovany nad Jevišovkou, turistická oblast v jihomoravském příhraničí s pamětihodnostmi
Hrušovany nad Jevišovkou je malé městečko ležící jen pár kilometrů od okresního města Znojmo. Obec je významná svými památkami, jako jsou barokní kostel sv. Štěpána či empírový trojkřídlý zámek.
Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi, pomoc rodinám v těžké životní situaci, Kyjov
Pomoc rodinám s dětmi v oblasti výchovy, péče a starosti o děti, hospodaření s penězi i s bydlením poskytuje Centrum sociálních služeb Kyjov, příspěvková organizace města Kyjova.
Obec Kozojídky s titulem vesnice roku 2016, s kaplí sv. Martina a bohatým společenským životem
Obec Kozojídky je malebná vesnice ležící nedaleko Veselí nad Moravou významná svou bohatou kulturou, historií a aktivním udržováním lidových tradic.
Domov se zvláštním režimem pro seniory se stařeckou demencí, Brno
Domov pro seniory Nopova se zvláštním režimem poskytuje ubytování s různými typy stařeckých demencí, sníženou soběstačností, stravování, rehabilitace, aktivity.
Domov pro seniory na Vyškovsku, kvalitní sociální péče
Pobytová sociální služba na Vyškovsku, Domov u zámku, z.s. pro seniory a osoby s Alzheimerovou chorobou, kvalitní péče s respektováním soukromí, stavování, aktivizační činnost.
Podpora rozvoje a aplikací nedestruktivního zkoušení a měření materiálu pro odstranění vad
Zjistit vadu i její parametry Vám pomůže společnost Česká společnost pro nedestruktivní testování, zapsaný spolek z Brna. Změříme tloušťku materiálu, a to bez zbytečného poškození Vašeho výrobku.
Obec Přítluky, vesnice na Pálavě, kulturní život a turistika
Obec Přítluky a Nové Mlýny se nachází na Pálavě v okrese Břeclav. Vesnice s bohatým kulturním, společenským a turistickým životem, rozhlednou, kostelem a přírodními krásami.
Pohořelice, město s Farním kostelem sv. Jakuba, architektonickou dominantou města v gotickém stylu
Město Pohořelice Městský úřad Pohořelice je menší obec významná nejen svými archeologickými nálezy, ale rovněž přírodními podmínkami a pestrým kulturním i společenským životem.
Navštivte Břeclav, město s mnoha pamětihodnostmi, zámkem s vyhlídkovou věží, synagogou, muzeem
Poznejte jižní Moravu v její plné kráse a vydejte se do Břeclavi, města, jehož nedílnou součástí jsou nejen cyklostezky, památky UNESCO a víno, ale především spousta tradičních folklórních akcí.
Město Hrušovany nad Jevišovkou s mnoha památkami a s bohatou sítí cyklotras
Kochejte se okolní přírodou ze sedla Vašeho kola a seznamte se s místními pamětihodnostmi, jež se nachází v obci Hrušovany nad Jevišovkou. Kulturní i sportovní akce pro všechny věkové kategorie.
Vinařská a ovocnářská obec Vrbice v okrese Břeclav, vinné sklepy, cyklostezky
Vinařská a ovocnářská obec Vrbice se nachází v okrese Břeclav a spadá do turistické oblasti Modré Hory, nachází se zde historické vinné sklepy, cyklostezky, kostel, kaple, Mohyla míru.
Židlochovice, město se starou vinařskou tradicí a předvánočním pochodem rakouských čertů
Židlochovice, menší město poblíž Brna, typické pěstováním vinné révy a dalších ovocných stromů. Město, které je v současnosti pověstné svým předvánočním rejem pravých rakouských čertů.
Pohořelice, historické město nabízející bohatý kulturní, turistický i sportovní život
Pohořelice, atraktivní město pro bydlení, jež nabízí široké spektrum kulturního, turistického i sportovního vyžití. Město, významné svým chovem ryb a vzácnými archeologickými nálezy.
Obec Přítluky, rekreační oblast v dosahu Novomlýnských nádrží
Obec Přítluky, rekreační a turistická oblast poblíž Novomlýnských nádrží, CHKO Pálava a Lednicko-valtického areálu. Turistické cesty, vodní sporty, vinařství, kultura a folklor je naší součástí.
Defektoskopie 2017,  mezinárodní konference a výstava NDE for Safety
Pro zájemce o nedestruktivní testování a defektoskopii materiálů je určena mezinárodní konference a výstava NDE for Safety v Chomutově.