Suroviny jsou hmoty v nezpracovaném stavu připravené k dalšímu zpracování a výrobnímu procesu. Jedná se o různé druhy jako dřevo, kovové rudy, plodiny, ropa, zemní plyn, písek, hlína a mnohé další, které zpracují různá odvětví průmyslu jako strojírenský, chemický, potravinářský, stavební. Dále může jít o suroviny odpadní určené k recyklaci.

Kvalitní pilařské výrobky, řezivo Zlín-dřevěné trámy, prkna, latě, fošny, hranoly
Různé pilařské výrobky v jakémkoliv množství dodá společnost Pila Zlín-Malenovice. Kvalitní jehličnaté řezivo, dřevěné latě, fošny, trámy či prkna - doprava zajištěna.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Stavební, konstrukční řezivo, pilařské výrobky-výroba, export
Společnost Malenovická pila exportuje stavební a konstrukční řezivo, pilařské výrobky. Pilařská výroba má ve Zlíně dlouholetou tradici.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Stavby gabionů, údržba a regulace toků a vodotečí - kompletní služby
Stavbu gabionů, údržbu a regulaci vodotečí Vám nabízí firma Zahradnické služby Hastík, která poskytuje kompletní služby v této oblasti.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Stavební řezivo, palivové dřevo, dřevěné obaly, bedny a palety - výroba, zpracování
Regionální výrobou dřevěných obalů a zpracováním stavebního řeziva se zabývá firma Dřevo-products, s.r.o. z Ostraty u Zlína. Prodáváme palivové dřevo, bedny, rámy a palety ve všech rozměrech.
Dřevo-products, s.r.o.
Pilařská výroba s tradicí, dřevovýroba-jehličnaté řezivo pro různé účely
Malenovická pila Zlín má osobní přístup ke svým klientům, díky tomu zde má pilařská výroba dlouhou tradici. Dřevovýroba je zaměřena na jehličnaté řezivo pro různé účely.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Impregnace stavebního řeziva - proti plísním, dřevokazným houbám a hmyzu
Pokud sháníte stavební řezivo, zakupte ho na Malenovické pile ve Zlíně, kde vám ho dodáme již profesionálně naimpregnované proti plísním, dřevokazným houbám a hmyzu.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Písek, oblázky, kamenivo - sypké hmoty pro zahradní účely, terénní úpravy
Správa a údržba silnic Kroměříž zřídila pro zákazníky z regionu Zlínský kraj prodejní sklad, kde jsou na prodej sypké hmoty, písek, oblázky, kamenivo pro zahradní účely či terénní úpravy.
Povrchové úpravy, hoblování dřeva, impregnace řeziva na Pile Lubná
Povrchové úpravy dřeva impregnací si můžete nechat provést na Pile Lubná a tím ochránit řezivo proti hnilobě či hmyzu. Provádíme i hoblování.
Pila LUBNÁ - Zdeněk Vavřík www.pila-lubna.cz
Jehličnaté řezivo prvotřídní kvality - sušená prkna, fošny, střešní latě, hranoly
Malenovická pila zpracovává jehličnatou kulatinu a produkuje jehličnaté řezivo prvotřídní kvality pro zákazníky v regionu Zlín. Prodává sušená prkna, fošny, střešní latě a hranoly.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Dřevovýroba, prodej stavebního, konstrukčního řeziva
V Malenovické pile Zlín má dřevovýroba dlouholetou tradici. Výroba je zaměřena na různé druhy stavebního, konstrukčního řeziva - na prodej dřevěné hranoly, prkna, fošny, střešní latě.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Kamenný koberec v exteriéru - mramorový kamínek v různých barvách
Společnost JK Kámen Kroměříž pokládá kamenný koberec v exteriéru, na výběr mramorový kamínek v různých barvách. Realizují i náročnější zakázky, působí v lokalitě Zlínský, Olomoucký kraj, Brno.
Přírodní, kamenná podlaha-na balkon, terasu, do vjezdu, pod pergolu
Firma JK Kámen dodá kamennou podlahu na balkon, terasu, do vjezdu i pod pergolu. Kamenná podlaha je beze spár, má snadnou údržbu. Působíme v regionu Zlín, Brno, Olomouc.
Kamenný koberec na míru - litá podlaha z kamínků
Litá podlaha z kamínků má široké využití v interiéru i exteriéru a je velmi praktická. V regionu Zlínský, Olomoucký kraj se ohledně realizace obraťte na firmu JK Kámen - dodá kamenný koberec na míru.
Kamenný, mramorový koberec, kamínek-na zem, stěny, strop
Firma JK Kámen Kroměříž pokládá kamenný, mramorový koberec v interiéru i exteriéru. Kamínek lze aplikovat na zem, stěny i strop. Působíme po celé ČR - často v okrese Zlín, Olomouc.
Kamenolom-drcené kamenivo, lomový kámen na prodej
V Kamenolomu Žlutava u Zlína je na prodej drcené kamenivo, lomový kámen i písek. Využijte poptávkový formulář na webu.
Kamenolom Žlutava s.r.o.
Těžba, prodej drceného kamene, kameniva
Kamenolom Žlutava s.r.o. je prodejce přírodního drceného kamene, kameniva pro klientelu z regionu Zlín, Uherské Hradiště. Těžba kamene byla hlavní činností v posledních letech.
Kamenolom Žlutava s.r.o.
Stavební řezivo, pořez kulatiny, střešní vazby Kroměříž
Pila Lubná provádí pořez kulatiny a stavební řezivo na prodej. Dodáme i střešní laty a vazby, montujeme krovy. Naše dřevařská výroba má dvacetiletou historii. Prodej: -stavebního řeziva -fošny -trámy -hranoly, hranolky do délky 12m -desky -střešní laty, vazby -materiál na pergoly, altány. Montáže krovů. Úpravy povrchů ...
Pila LUBNÁ - Zdeněk Vavřík www.pila-lubna.cz
Kuchyňské, koupelnové vyhřívané stoly a žulové desky na míru  - široká škála dekoru
Naše společnost HP kámen s.r.o. Hulín provádí v okolí Zlína a Kroměříže špičkové kamenické práce. Na míru realizujeme kuchyňské, koupelnové vyhřívané stoly nebo žulové desky v různém dekoru.
Dřevěné, hnědouhelné brikety, hnědé a černé uhlí Zlín, Kroměříž
Kvalitní tuhá paliva, která skvěle vytopí rodinný dům máte možnost zakoupit u firmy Paliva Holešov, s.r.o. ! Na prodej máme dřevěné, hnědouhelné brikety i hnědé a černé uhlí, štípané dříví a palety. Klientelu máme především v regionu Zlín, Kroměříž. Výhodou hnědouhelných briket je nekouřivost, stálá teplota během spalování a hoří bez ...
Obkladové, podlahové palubky, dřevěné obklady stěny Kroměříž
Společnost AGMI s.r.o. nabízí za výhodné ceny obkladové i podlahové palubky. Jedná se o dřevěné profilované lamely, které lze použít jako obklady stěny v interiéru i exteriéru - vhodné do koupelny, sauny. Používají se také jako obložení stropů, štítů i podhledů. Naše provozovna je na adrese: Kroměříž, ul.Chropyňská 2848 - ...
Zdící, stavební materiál, chemie, písek, štěrk Kroměříž, Zlín
Firma Paliva Holešov, s.r.o. je spolehlivým dodavatelem a prodejcem sypkého stavebního materiálu - štěrk, písek a dodává zdící materiál a jiné stavebniny. Zákazníkům zajistíme dopravu a máte možnost osobního odběru přímo na naší prodejně v Holešově. Nabízíme tyto stavebniny: - sypké materiály jako je písek, štěrk, kamenivo a posypová sůl ...
Stavební písek, štěrk, kamenivo, posypová sůl Holešov, Kroměříž, Zlín, Zlínský kraj
Firma Paliva Holešov, s.r.o. nabízí stavebniny a sypké stavební hmoty. Stavebniny: - sypké materiály - písek, štěrk, kamenivo, posypová sůl - zdící materiály - Heluz, Tondach, H+H, Ytong, Profix - betonové zboží - Presbeton, Ferobet, Prefa Brno, KB Blog, Diton, Beton Ettecier, Kamena Brno - střešní krytiny - Bramac, Tondach, Onduline, ...
Žulové kuchyňské pracovní desky a krby Kroměříž, Holešov, Zlín
HP kámen s.r.o. nabízí výrobu, prodej a montáž výrobků z přírodního i umělého kamene. Žulové kuchyňské pracovní desky: - desky jsou vyrobeny ze žulových plátů o síle nejčastěji 3cm s povrchem: - leštěným (polisher) - opalovaným a kartáčovaným (antic) - do desek se usazují dřezy a varná centra dvěma způsoby: - zespod ...
Výrobky z přírodního a umělého kamene Zlín, Kroměříž, Holešov
HP kámen s.r.o. nabízí realizace výroby, prodej a montáž: -výrobků z přírodního a umělého kamene: -žulové kuchyňské pracovní desky -koupelnové desky -vyhřívané pracovní desky -krbová tělesa včetně krbových vložek -dlažeb, obkladů, schodů -parapetní desky -pomníkové zakázky -prodej formátovaného materiálu.
Prodej tříděného hnědého, černého uhlí, koksu Uherské Hradiště
Huno, v.o.s. nabízí PRODEJ TŘÍDĚNÉHO HNĚDÉHO UHLÍ z  SD.a.s., Důl Bílina Druhy uhlí – obchodní označení: Kostka ko2/113 zrnitost: 40 – 100 mm Ořech1 o1/121 zrnitost: 20 – 40 mm Ořech 2 o2/122 zrnitost: 10 – 25 mm Nejžádanější uhlí, vysoká spokojenost zákazníků. Kvalitativní ukazatele viz příloha PDF - PRODEJ ...