Suroviny jsou hmoty v nezpracovaném stavu připravené k dalšímu zpracování a výrobnímu procesu. Jedná se o různé druhy jako dřevo, kovové rudy, plodiny, ropa, zemní plyn, písek, hlína a mnohé další, které zpracují různá odvětví průmyslu jako strojírenský, chemický, potravinářský, stavební. Dále může jít o suroviny odpadní určené k recyklaci.

Staviva Praha stavebniny Kladno stavební materiál Mladá Boleslav.
Naše firma Raab Karcher je Evropskou jedničkou na trhu s prodejem a distribucí stavebních materiálů. Tvoříme nejrozsáhlejší a nejdostupnější síť prodejen se stavebními materiály v ČR. V našem sortimentu naleznete mimo jiné: -Cihly, bloky, panely... -Dřevo, výrobky ze dřeva, podlahy -Interiéry a sádrokartony -Inženýrské stavby, ...
BORLES HÁJ - štípané palivo
Prodej palivového dřeva - buk, dub, bříza, olše, osika, smrk, borovice; řezané nebo štípané v délce 25-60 cm. Možnost dopravy.
Obklady dlažba Nymburk, Čelákovice - Madako Lysá nad Labem
Firma Madako limited s.r.o. Lysá nad Labem Vám nabízí prodej obkladů i dlažeb, stavební chemie, obkladových profilů, lepidel, koupelnového nábytku, vodovodních baterií i profesionálního nářadí. Mezi naše pravidelné zákazníky nepatří jen firmy z Lysé nad Labem, ale také z Nymburku, Čelákovic, Poděbrad a z celého regionu. Hodláte předělávat ...
Prodej palivového dřeva Kladno
Společnost pana Františka Zaťka nabízí prodej palivového dřeva. Dále nabízíme: - veškerý servis v oboru stavebnictví - realizace střech na klíč - pokrývačské práce - tesařské práce - rekonstrukce bytů, průmyslových objektů a hal - pomůžeme Vám s vhodným výběrem materiálu - zpracujeme Vám cenovou nabídku - poradenský servis.
Vápenopískovcové cihly Příbram.
Výroba, prodej: -vápenopískovcové cihly -plněné i děrované -bílé i barevné -štípané obkladové pásky -zvláštní formáty -překlady.
Studnářské práce,vykopání studny Praha
Studnařské práce - kompletní servis - opravy silničních vozidel - auto moto - prodej palivového dřeva - metrová polena, špalíky na míru (i štípané) vč. dopravy - odbahňování rybníků a nádrží - odebírání vzorků, zajištění rozborů sedimentů dna, zajištění likvidace bahna
Špalíky na míru Praha západ
Zajišťuji prodej dřeva. Dřevo: - palivové dřevo - špalíky na míru. Vše zajišťuji včetně dopravy.
Rozbory a likvidace bahna
Nabízím rozbory a likvidace bahna. Služby: - odebírání vzorků ( rybníky, nádrže ) - zajistím rozbory. Prodej: - palivové dřevo - metrová polena - špalíky na míru (i štípané) .
Technické služby Vlašim
Nabízené služby: -nákladní doprava tuzemská -prodej písků, drtí -údržba zeleně, opravy místních komunikací -pokládání zámkové dlažby, živice -sběrný dvůr, nebezpečné odpady.
Tepelné izolace lignospur pěnový polystyren skelná vlna Kolín
Naše firma ORVIS, spol.s r.o. se zabývá výrobou a maloobchodním prodejem: - Lignospuru - pěnového polystyrenu - sádrokartonů Rigips - zateplením stěn a fasád - skelné vlny - lepenky Dehtochema - fólií Juta - nopových fólií Gutta - stropních desek.
Laminované dřevotřískové desky
Společnost Dřevoobchod Doležal s.r.o. prodává laminátové dřevotřískové desky. Laminované dřevotřískové desky: - velkoplošné desky nabázi dřeva povrchově upravené impregnovaným dekorativním papírem - široká paleta dekorů a výběr z mnoha struktur povrchu nabízí využití v mnoha odvětvích nábytkářského průmyslu, inspiraci pro architekty a ...
Prodej kámen oblázky obklady vápencová dlažba valouny Kutná Hora
Firma Kh STONE s.r.o. se zabývá velkoobchodní a maloobchodní prodejem kamene, valounů, oblázků, obkladů z dlažby a kamenné dlažby. - oblázky ze žuly - oblázky z mramoru - oblázky do gabionů - leštěné oblázky - hnědý křemenec - pálené dlažba - valouny - vápencová dlažba.