Suroviny jsou hmoty v nezpracovaném stavu připravené k dalšímu zpracování a výrobnímu procesu. Jedná se o různé druhy jako dřevo, kovové rudy, plodiny, ropa, zemní plyn, písek, hlína a mnohé další, které zpracují různá odvětví průmyslu jako strojírenský, chemický, potravinářský, stavební. Dále může jít o suroviny odpadní určené k recyklaci.

Okrasná kamenná drť na zahradu, do interiéru i hroby - růžová, bílá, zelená, hnědá (medová)
Firma Kameny Opava prodává kvalitní kamennou drť, která je vhodná nejen na okrasné zahrady, ale také do interiéru, na květinové dekorace a hroby. Uspokojíme zákazníky z Opavy, Hlučína i Ostravy.
Keramická jádra pro odlévání železných i neželezných odlitků - výroba
Výrobu keramických jader pro odlévání železných i neželezných odlitků zajišťuje společnost Capital Refractories s.r.o. se sídlem v Šenově u Ostravy, která je specialistou na žáruvzdornou keramiku.
Solitérní okrasné kameny na zahradu - kvalitní přírodní kameny
Solitérní okrasné kameny na zahradu Vám nabízí naše firma Kameny Opava. Kvalitní přírodní kameny můžete využít jako dekoraci na zahradě, v okolí firmy nebo hotelu.
Žáruvzdorné materiály, žárobetonové tvarovky – výroba, prodej, oprava
Nezbytné použití žáruvzdorných materiálů a žárobetonových tvarovek je nutné v řadě průmyslových odvětví. O výrobu, prodej i opravu průmyslové keramiky se postará firma CAPITAL REFRACTORIES s.r.o.
Výroba vyzdívky - žáruvzdorná izolace pro pece, kotle i průmyslové pece
Vyzdívky využívané jako žáruvzdorné izolace pro pece, kotle i průmyslové pece a další zařízení, vyrábí společnost Capital Refractories s.r.o., která sídlí v Ostravě - Šenově.
Sypký stavební materiál - prodej kvalitního štěrku a písku pro stavby
Pokud sháníte kvalitní písek a štěrk, navštivte naší prodejnu KAMENY OPAVA s. r. o. v Kravařích , kde vám nabídneme široký sortiment sypkých stavebních materiálů.
Průmyslová keramika, žárobetony, železobetonové tvarovky - výroba, prodej
Mezi lídry v oblasti výroby žáruvzdorných materiálů patří firma CAPITAL REFRACTORIES s.r.o., která se zabývá výrobou průmyslové keramiky, žárobetonu a žárobetonových tvarovek.
Prodej sypkých materiálu - štěrku, písku, lomové drti, okrasných kamenů
Společnost Andrla CZ s.r.o. z Branky u Opavy prodává sypké materiály, mezi kterými naleznete štěrky, písky, lomovou drť, okrasné kameny a strusku.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Prodej kvalitního černého a hnědého uhlí, koksu a briket i s dopravou vč. složení
Prodejem kvalitního černého a hnědého uhlí, koksu a briket, dopravou včetně složení se zabývá společnost Uhlí Morava s.r.o. v okolí Ostravy, Havířova, Karviné, Bohumína, Orlové a Českého Těšína.
Kvalitní černé a hnědé uhlí, koks, brikety – prodej a doprava včetně složení
Prodejem a dopravou volně loženého i baleného černého a hnědého uhlí, koksu a briket se zabývají Uhelné sklady Příbor dostupné pro zákazníky z Frýdku-Místku, Nového Jičína a Kopřivnice.
Kameny na zahradu - okrasné kamenivo, kvalitní materiál
Kameny na zahradu Vám poskytne naše firma Kameny Opava, kde naleznete široký výběr nejen kvalitního a okrasného kameniva včetně záruky spolehlivosti a rychlého servisu.
Prodej a doprava černého a hnědého uhlí, koksu a briket včetně složení u zákazníka
Společnost Uhelné sklady Opava zajišťuje prodej, dopravu včetně složení kvalitního černého uhlí, hnědého uhlí, koksu a briket v okolí Opavy, Krnova, Vítkova, Hlučína a Fulneku.
Struska pro stavební účely - prodej, manipulace
Firma Kameny Opava prodává strusku a jiný stavební materiál v Opavě a okolí. Struska je jedním z materiálu, který využijete jako součást stabilních podkladů vozovek či jiných staveb.
Uhelné sklady Petřvald, prodej pevných paliv, uhlí a dřeva
Uhelné sklady Petřvald společnosti THK Služby obyvatelům s.r.o. se zaměřují na maloobchodní prodej tuhých paliv, hnědého a černého uhlí, koksu, dřeva tvrdého i měkkého, briket.
Aktivní uhlí peletované, granulované, práškové, impregnované – výroba a prodej, široké uplatnění
Výrobou a následným prodejem aktivního uhlí peletovaného, granulovaného, práškového i impregnovaného s širokým uplatnění, se zabývá společnost Resorbent s.r.o., která jej vyváží do celé Evropy.
Ploty z umělého i přírodního kamene, pletivo, elektroskříně, plynové skříně HUP - prodej za skvělé ceny
Ploty z umělého i přírodního kamene, pletivo, elektroskříně i plynové skříně HUP prodává za skvělé ceny společnost ABC service, která působí v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Pískovna, těžba a prodej písku, štěrku a jílu, doprava, okres Karviná
Pískovna, těžbu a prodej atestovaného písku, štěrku a jílu s použitím ve stavebnictví, přepravu materiálu realizuje Pískovna Petrovice, okres Karviná.
Slezské černé uhlí s maximální výhřevností i ve vysokých mrazech - prodej, rozvoz
Prodejem a rozvozem slezského černého uhlí s maximální výhřevností i ve vysokých mrazech, se zabývá společnost RevoSolar s.r.o. Působíme v okolí Bohumína, Ostravy a dalších měst v jejich blízkosti.
Plotovky, plotové latě včetně povrchových úprav frézování, hoblování
Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou plotových latí a to včetně jejich povrchových úprav jako je frézování či hoblování.
Hoblované desky, fošny a střešní latě čisté i s impregnací
Prodejem hoblovaných desek, fošen a střešních latí čistých i impregnovaných v okolí Ostravy a Frýdku se zabývá společnost Dřevoprodej Jiří Hrůza, která je dodavatelem kvalitního stavebního dřeva.
Stavební materiál - prodej stavebnin
Opavská štěrkovna LOSERT spol. s r.o. v Opavě-Jaktaři nabízí širokou nabídku stavebnin a stavebního materiálu.
Štěrkovna - prodej, bílinské hnědé uhlí ořech 2, černé uhlí, koks
Štěrkovna LOSERT spol. s. r. o. se zabývá prodejem černého uhlí, koksu a bílinského hnědého uhlí ořech 2 v Opavě a okolí.
Štěrkovna Opava - prodej písku, štěrku, sypký materiál
Pokud sháníte kvalitní a levný písek či štěrk, navštivte štěrkovnu v Opavě. Naše firma LOSERT spol. s. r. o. vám zajistí kompletní prodej sypkého materiálu. U nás výhodně nakoupíte tento materiálu: - sypké stavební hmoty - okrasný štěrk a písek - stavební štěrk a písek - písek na dětská hřiště - filtrační a hygienický písek - okrasné ...
Kompletní sortiment sypkých stavebních materiálu - kvalitní štěrk a písek na jednom místě
Firma LOSERT spol. s. r. o. se v Opavě zabývá prodejem kompletního sortimentu sypkých stavebních materiálů, mezi který se řadí hlavně štěrk a písek.
Antracit, uhlí, koks, sorbenty, karbid vápníku Ostrava
Výrobce uhlíkatých materiálů do sléváren a oceláren, firmu RESORBENT, s.r.o. najdete v Karviné U Barbory. V nabídce našeho sortimentu najdete: - antracit - petrolejový koks - smolný koks - uhlí - koks - kalcinované formy antracitu - sorbenty - kalcinovaný ropný koks - grafit - karbid křemíku - karbid vápníku - plněný profil s ...