Pro stavební účely jsou nepostradatelnou součástí takové stavební materiály jako písek a štěrk. Můžete si tak podle konkrétních potřeb vybrat písek podle velikosti zrn a v případě štěrku velikosti kamení a dále také podle možnosti využití jako obsyp potrubí, vyrovnávání povrchů, na omítky, podsyp, výrobu betonu, dlažbu, drenáže a další využití.

Stavebniny zdící materiál kanalizace betonové výrobky Jičín
Zabýváme se velkoobchodní prodejem stavebnin a stavebního materiálu. Zajišťume dopravu, cenovou kalkulaci i poradenství. V našem sortimentu najdete: - řezivo - nářadí - zdící materiál - kanalizace - betonové výrobky - hutní materiál - komíny - zdící materiál - aj.
Ztracené bednění kotvící lišty nivelace kovové distanční podložky
Naší hlavní činností je výroba betonových distančních podložek se svorkou nebo drátkem a výroba kotvících lišt. Prodej, montáž, výroba: - betonových distančních podložek - plastových distančních podložek - kovových distančních podložek - ztraceného bednění - komponentů k bednění - kotvících lišt - stropních a kruhových ...
Inženýrská činnost montáž sádrokartonových konstrukcí Rychnov
Naše společnost zajišťuje komplexní i dílčí dodávky stavebních a inženýrských prací. Jsme společnost odbornou kvalifikací. Zajišťujeme - projektovou a inženýrskou činnost - realizace staveb na klíč - montáže sádrokartonových konstrukcí - montáže podhledů - interiérové úpravy. Prodej: - stavební materiál - zajistíme odvoz, ...
Prodej suchá maltová směs stavební lepidla fasádní barvy Hradec
Prodej, velkoobchod: - suché maltové směsi - balené i volně - stavebních lepidel - fasádních barev Provádění montáží ZS a vnitřní omítky.