Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Vrchní syntetická univerzální barva pro lesklé nátěry kovových povrchů - Korozal Email
Dalším produktem společnosti Slovlak CZ Zlín, který má univerzální použití je Korozal Email - vrchní syntetická univerzální barva pro lesklé nátěry kovových povrchů. Použít lze i na dřevo, beton.
Trapézové plechy jako opláštění kontejnerů, stavebních buněk, modulárních staveb
Pořiďte si trapézové plechy od firmy Trapézy Soukup s.r.o. Zlín, které využijete jako kvalitní opláštění kontejnerů, buněk či modulárních staveb.
Prodej řemeny klínové, průmyslové, levné ložiska, gufera pro vaše stroje a zařízení
Pro Vaše stroje a mechanické zařízení dodává společnost TOBA Plus, s.r.o. řemeny (např. klínové, průmyslové), ložiska, či dokonce gufera, které vyrábějí firmy Řetězy Vamberk, NKE, AKE nebo Řetězárny.
Trapézové plechy na střechu, fasádu, jako střešní krytina - výroba, prodej
Trapézové plechy na střechu, fasádu i jako střešní krytinu dodá společnost Trapézy Soukup s.r.o. Zlín, která se zabývá prodejem i jejich výrobou.
Profesionální výroba a prodej trapézových plechů za nízkou pořizovací cenu
Profesionální výrobou a prodejem trapézových plechů za nízkou pořizovací cenu se zabývá společnost Trapézy Soukup s.r.o. Zlín, která je specialistou ve svém oboru.
Speciální syntetické barvy na beton, dřevo, kov - antikorozní barva, bazénová barva
Společnost Slovlak CZ s.r.o. Zlín je prodejce syntetických barev, laků. Jde o speciální barvy na beton, dřevo, kov - antikorozní barva, bazénová barva. Distribuce zajištěna po celé ČR.
Velkoobchod, prodej gelcoaty, polyesterové pryskyřice základní, speciální - suroviny pro výrobu vyztužených plastů
Společnost POLYVIA NOVA, spol. s r.o. je velkoobchodní dodavatel surovin pro výrobu vyztužených plastů se sídlem ve Vizovicích nedaleko Zlína. Mezi produkty jsou i gelcoaty a polyesterové pryskyřice.
Zastřešení pomocí trapézových plechů - výroba na míru od spolehlivé zlínské firmy
Zastřešení průmyslové stavby, rodinného domy či jiného objektu lze řešit pomocí trapézových plechů. Jako dodavatele můžete oslovit společnost Trapézy Soukup s.r.o., spolehlivou firmu ze Zlína.
Reflexní, izolační nátěrová hmota Renolast na střešní krytiny, střechy
Firma Slovlak CZ Zlín dodává speciální izolační nátěrovou hmotu Renolast na střechy, střešní krytiny. Tato asfaltohliníková reflexní nátěrová hmota funguje jako izolační vrstva.
Speciální, antikorozní barva pro střechaře, na střechy, ploty-Renokov
Speciální barvy zakoupíte u firmy Slovlak CZ Zlín. Velice žádaná je antikorozní barva pro střechaře Renokov, která je vhodná nejen na střechy, ale i na ploty, brány.
Trapézy na míru s milimetrovou přesností - dle požadavku zákazníka
Společnost Trapézy Soukup s.r.o. Zlín se specializuje na výrobu a prodej kovových trapézových plechů. Podle požadavku zákazníka vyrobíme trapézy na míru s milimetrovou přesností.
Trapézová střešní krytina, trapézové plechy pro interiéry, bednění i ploty
Trapézové plechy vyrábí a prodává firma Trapézy Soukup s.r.o. Dodáváme trapézové plechy vhodné jako podhledy interiérů, ztracené bednění, ploty, fasádní profily, střešní krytiny.
Polykarbonátové panely, panely na strojní zařízení - výroba
Společnost V PRINT působí v regionu Zlín, vyrobí polykarbonátové panely na strojní zařízení. Výroba na základě dodaného vzorku, technické dokumentace, případně připravíme zcela nový návrh.
Cementy pro protektorování, výrobu pneumatik - výroba gumárenských cementů
Jednou z aktivit společnosti PLASTSERVIS a.s. Zlín je i výroba gumárenských cementů. Dodává zákazníkům v ČR cementy pro protektorování a výrobu pneumatik.
Jehličnaté řezivo prvotřídní kvality - sušená prkna, fošny, střešní latě, hranoly
Malenovická pila zpracovává jehličnatou kulatinu a produkuje jehličnaté řezivo prvotřídní kvality pro zákazníky v regionu Zlín. Prodává sušená prkna, fošny, střešní latě a hranoly.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Výroba, prodej plastových profilů - podlahové lišty, umělé lajny, profily nábytkářské, těsnící, kontejnerové
Jednou z aktivit firmy Fatra a.s. je i výroba a prodej plastových profilů - např. podlahové lišty, umělé lajny, nábytkářské, těsnící profily. Plastové profily vyrábí v závodě nedaleko Zlína.
Čalounické tkaniny, nepromokavé látky, šusťákoviny - velkoobchod, prodej
Společnost Worldtex CZ Zlín je velkoobchod s metrovým textilem. Prodej je zaměřen i na čalounické tkaniny a nepromokavé šusťákoviny na kočárky, tašky, altány, bazény nebo houpačky.
Dřevovýroba, prodej stavebního, konstrukčního řeziva
V Malenovické pile Zlín má dřevovýroba dlouholetou tradici. Výroba je zaměřena na různé druhy stavebního, konstrukčního řeziva - na prodej dřevěné hranoly, prkna, fošny, střešní latě.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Ocelové trubky kalibrované, profily svařované, ocelová páska - velkoobchod hutního materiálu
Společnost CZ FERRO - STEEL je velkoobchod hutního materiálu. Sídlo je v obci Napajedla nedaleko Zlína. Na prodej ocelové trubky kalibrované, svařované profily, ocelová páska, tyčová ocel.
Hutní materiál, ocelové tyče, plechy, válcové profily, jekle-velkoobchod
Dodávky hutního materiálu v regionu Zlínský kraj zajišťuje firma JANSPO Zlín. Velkoobchodně i maloobchodně prodáváme ocelové tyče, plechy, válcové profily, jekle.
Ochranné prostředky na dřevo - impregnace, lazury, oleje, ochrana dřeva
Ochrana dřeva v exteriéru je důležitá, proto je nutné používat ochranné prostředky na dřevo. U firmy WB Lacke CZ Zlín pořídíte impregnace, lazury, oleje na dřevo zn. ADLER.
Realizace teplovody, horkovody, parovody-venkovní rozvody tepla
Venkovní rozvody tepla realizuje po celé ČR firma Pipemont z regionu Zlín. Dodáme na klíč teplovody, horkovody, parovody.
Polyuretanové kaučuky, elastomery v různých barvách, pojiva-výroba
Polyuretanové kaučuky od firmy Plastor - výroba elastomerů je možná v různých barvách. Dodáváme i pojiva, pojící systémy do polyuretanových, kaučukových drtí.
Prodej kvalitního naštípaného palivového dřeva s dovozem do 20 km
U firmy KAMI Otrokovice je možné objednat naštípané palivové dřevo. Jde o prodej skládaného a sypaného palivového dřeva i s dovozem do 20 km v regionu Zlín.
Polotovary a výrobky z polyuretanové pěny-technické dílce, válce, desky
Různé výrobky a polotovary z polyuretanové pěny vyrábí firma Plastor z regionu Zlín. Jedná se především o technické dílce, desky, bloky, válce z měkké i tvrdé pěny.