Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Hutní a železářské materiály – profily, jekly, úhelníky, plechy, trubky a příruby
Hutní a železářské materiály zakoupíte v okolí Jihlavy a Třebíče v prodejně TRADE LUKÁŠ s.r.o. Najdete u nás profily, jekly, úhelníky, plechy, trubky i příruby.
Kompletní nerezová zábradlí – madla, šprušle, sloupky výplně – prodej přes e-shop
Veškeré díly pro stavbu kompletního nerezového zábradlí, jako jsou nerezová madla, šprušle, sloupky a výplně, a dokonce také koncovky či spojovací materiál, zakoupíte na e-shopu ANDĚL CZ, s.r.o.
Anděl CZ, s.r.o.
Velkoobchodní prodej hutního materiálu Vysočina
Společnost FERRUM s.r.o. poskytuje velkoobchodní prodej hutního materiálu, který nabízí v dobré kvalitě, široké škále a výhodné ceně. V sortimentu sežente plechy, ocelové tyče a profily a další.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Protipožární poklopy REW 90 pro zátěžové prostory - metro  Vysočina
Protipožární poklopy s vysokou odolností a velkou únosností REW 90 pro zátěžové prostory - metro, nádraží chodníky od firmy ALFEKO s.r.o. na Vysočině
Prodej hoblovaného dřeva a řeziva - podlahová, palubková prkna
Výroba a prodej sušeného řeziva určeného pro truhlářskou a stavební činnost. Hoblování dřeva, hoblované řezivo, palubková prkna dodává WOOD RAKUŠAN.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Prodej truhlářského sušeného řeziva z kvalitních výřezů, nejen pro truhlářství i stavebnictví
Kvalitní truhlářské řezivo, sušené řezivo z kvalitních výřezů nejen pro truhlářství, ale i stavebnictví, dodává firma Wood Rakušan Marek Rakušan.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Technická podpora v jaderných elektrárnách, diagnostické systémy, bezpečnost a údržba
Inženýrské služby v oblasti jaderné energetiky poskytuje společnost TES s.r.o. z Třebíče. Zajišťujeme bezpečnost a zlepšujeme podmínky provozu v jaderných elektrárnách v ČR, Rusku i na Slovensku.
Koncovky madel, záslepky na nerezová zábradlí - prodej příslušenství na e-shopu
Na e-shopu Anděl CZ pohodlně nakoupíte veškeré příslušenství na nerezová zábradlí, jako jsou koncovky madel, záslepky a další komponenty.
Anděl CZ, s.r.o.
Kvalitní a dlouho hořící německé brikety s vysokou výhřevností - prodej, dodávka
Kvalitní a dlouho hořící německé brikety vás opravdu zahřejí. A kde je seženete? Ve společnosti T.U.S. s.r.o. - Třebíčské uhelné sklady. Zajistí vám jejich prodej i dodávku.
Online prodej nerezových produktů jako jsou stříšky, schodiště a zábradlí na míru
Online prodej nerezových produktů jako stříšky, schodiště, zábradlí vám zprostředkovává firma Anděl CZ, s.r.o. z Jemnice. Sortiment je vytvářen na míru, s projekcí, nízkou cenou i technickou podporou.
Anděl CZ, s.r.o.
Odolné rašlové (síťované) pytle na uskladnění brambor a zeleniny - prodej
Společnost FOKUS-H s.r.o. dodává obalové materiály - jako rašlové (síťované) pytle na uskladnění brambor a zeleniny, pro oblasti zemědělství a potravinový průmysl.
Prodej barev, laků, lazur, emailů a malířských potřeb pro různé druhy povrchů
Kamenný obchod a e-shop Haus Spezi market Třinec, to je široká nabídka kvalitních barev, laků, emailů, olejů a malířských potřeb vhodných pro malbu i nátěry pro nejrůznější typy povrchů.
Prodej stavebních písků - betonářský a omítkový písek,  zahradní oblázky, kačírek
Na prodej kvalitních stavebních písků je zde firma T.U.S. s.r.o. - Třebíčské uhelné sklady. Potřebujete betonářský či omítkový písek, zahradní oblázky nebo kačírek? U nás si vyberete vše!
Vánoční sleva na uhelná paliva - uhlí, koks, brikety, palivové dřevo
Využijte mimořádných vánočních slev na uhelná paliva! V Třebíčských uhelných skladech T.U.S. s.r.o si vyberete uhlí, koks, brikety nebo palivové dřevo dle vašich potřeb za skvělé ceny!
Kamenivo, zemina, zásypový materiál, dodávka, prodej
Prodej, dodávka zásypového materiálu, kameniva, zeminy pro stavební účely dodává firma TESMA Jaroměřice s.r.o., sídlící v Jaroměřicích nad Rokytnou.
TESMA Jaroměřice s.r.o. technické služby
Dodávka, prodej palivové dřevo-měkké, tvrdé dřevo, dovoz
Měkké i tvrdé palivové dřevo s dovozem, prodej, dodávka palivového dřeva, volně sypaného dřevo, specialista na dřevo je firma Wood Rakušan Marek Rakušan.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Prodej uhelných paliv - sklad palivového dřeva, briket, uhlí, koksu
Na prodej uhelných paliv se zaměřuje firma T.U.S. s.r.o. na Třebíčsku - navštivte náš sklad, kde si vyberete palivové dřevo, brikety, hnědé, černé i kovářské uhlí nebo koks.
Prodej hutního materiálu s dopravou - velkoobchod
Velkobchodní i přímý prodej hutního materiálu, kompletní sortiment plechů, trubek, profilů, fyčí, betonářských ocelí zajišťuje FERRUM s.r.o., z Moravských Budějovic.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Prodej hutního materiálu a potřeb pro stavbu - betonářská ocel
Prodej hutního materiálu a potřeb pro stavbu jako je betonářská ocel, rohože do betonu, svařované trubky, tyče kruhové, válcované, tažené, plechy a další poskytuje firma FERRUM s.r.o.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Kvalitní dlouhohořící německé brikety,sortiment uhelných paliv
Kvalitní dlouhohořící německé brikety seženete v Třebíčských uhelných skladech od firmy T.U.S. s.r.o. v Krahulově na Vysočině.
Prodej a výroba kvalitního palivového dříví v Jihočeském kraji
Terasová prkna, 18 druhů řeziva, palivové dřevo, hoblované řezivo, dřevo z certifikovaných lesů Vám dodá firma Wood Rakušan z Mladoňovic
Wood Rakušan Marek Rakušan
Měkké a tvrdé dřevo-palivové dřevo, výroba a prodej, distribuce Jihomoravský kraj
Výrobu a prodej měkkého a tvrdého palivového dřeva ze smrku, borovice, z dubu, buku, břízy, jasanu, akátu zajišťuje firma Wood Rakušan Marek Rakušan z okresu Třebíč.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Hutní materiál, ocel, profil, plechy, Třebíč, Vysočina
Hutní prodejna s hutním materiálem v Třebíči s širokým sortimentem: oceli, profily, plechy, trubky, tyčová ocel atd. Dopravu materiálu zajistíme vlastní autodopravou.
Prodej, dodávka německých dlouhohořících briket Třebíč
Darujte svým známým dárek, který je zahřeje. Naše firma T.U.S. s.r.o. - Třebíčské uhelné sklady mají pro Vás uhelná paliva, palivové dřevo, dřevěné brikety. Výhody německých briket jsou vysoká výhřevnost cca 20 GJ/t, odolnost vůči vodě (navlhnutí), lze uskladnit ve vyšší vrstvě (nehrozí samovznícení), nízký obsah prachu, nízký zbytek popelovin, ...
Prodej hutního materiálu pro stavbu i průmyslovou výrobu (Třebíč)
Co je základem každé průmyslové výroby, stavby či rekonstrukce? No přece kvalitní materiál. A ten najdete jedině ve velkoobchodě s hutním materiálem společnosti FERRUM s.r.o.. Nabízíme vám hutní materiál všeho druhu a za velmi výhodné ceny. Společnost FERRUM s.r.o. se zabývá prodejem hutního materiálu na Vysočině již od roku 1993. Díky ...
FERRUM s.r.o. Hutní materiály