Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Suché betonové směsi prodej
Společnost BAUMIT, spol. s r.o. nabízí suché betonové směsi. Baumit FlexBeton: - spádový cementový potěr Baumit Beton B20: - beton třídy C 16/20 Baumit Beton B30: - beton třídy C 25/30 Baumit HobbyBeton: - plastický beton třídy C 25/30 Více info naleznete viz odkaz níže:
Samonivelační stěrka prodej
Naše společnost nabízí k prodeji samonivelační stěrky. Baumit Nivello Quattro: - samonivelizační stěrka k vyrovnání cementových a litých potěrů do tl. 20 mm, třída C20–F6 Baumit Nivello Duo: - samonivelizační stěrka k vyrovnání cementových potěrů do tloušťky 10 mm, třída C30–F7 Baumit Nivello 30: - samonivelizační stěrka k vyrovnání ...
Sanace zdiva prodej
Společnost BAUMIT, spol. s r.o. dodává přípravky k sanaci zdiva. - sanační omítky dle WTA - těsnící malty - čistě vápenné výrobky. Více info naleznete viz odkaz níže:
Prodej zateplovací systémy
Společnost BAUMIT, spol. s r.o. nabízí prodej zateplovacích systémů. Systémy: Baumit open Premium Baumit open Baumit Star Baumit Pro Baumit Duo Baumit multipor Baumit XS 022 Baumit Twinner. Více info naleznete viz odkaz níže:
Povrchové úpravy Brandýs nad Labem
Společnost BAUMIT, spol. s r.o. nabízí přípravky pro povrchové úpravy: - fasádní omítky - fasádní barvy - základní nátěry. Více info naleznete viz odkaz níže:
Dieselgenerátory, diesel agregát, záložní zdroj výroby elektřiny.
Záložní zdroje výroby elektrické energie, elektřiny. prodej, půjčovna, půjčování stacionárních a mobilních diselagregátů:: - diesel agregát, dieselmotor, dieselové agregáty - diesel-generátory, generátor v akustických krytech a kontejnerech - dieselgenerátorů od 10 kVA - naftové agregáty, motory - agregátorové mobilní jednotky - ...