Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Reklamní tabule, stojánky, výrobky z plexiskla Praha, aranžérské stojánky na šperky, cenové lišty
Reklamní tabule, stojánky, výrobky z plexiskla Praha, aranžérské stojánky na šperky, cenové lišty, světelná a nesvětelná reklama, orientační a informační systémy budov.
Mobilní drtiče třídiče, dopravníky nerostných surovin a sutí – prodej a servis
Stroje pro drcení a třídění nerostných surovin a demoličních sutí, mobilní dopravníky pro těžební průmysl dodává a servisuje INGES spol. s r. o., Praha.
Zatravňovací dlažba pro zpevnění travnatých a štěrkových ploch
Zatravňovací dlažbu pro trvalé zpevnění travnatých nebo i štěrkových ploch, cest či parkovišť s různým druhem zatížení zhotovuje společnost Daer, s.r.o., Praha.
Agrotextilie Agrotex - pokládka na zeminu pod mulčovací kůru
Netkaná mulčovací agrotextilie Agrotex od společnosti Daer, s.r.o. je vhodná pro pokládku na zeminu pod mulčovací kůru, zábrana k prorůstání plevele.
Potravinářské plyny pro absolutní bezpečnost potravin a nápojů, výroba a distribuce směsí
Potravinářské plyny pro účely potravinářského a nápojového průmyslu vyrábí společnost SIAD Czech spol. s r.o. z Prahy Stodůlky. Certifikované směsi v oblasti hygieny a bezpečnosti výrobku.
Slevy na zájezdy, levnější dovolená a další bonusy díky dodavateli plynu nebo elektřiny
Levnější dovolenou a výrazné slevy na zájezdy můžete získat díky věrnostním programům dodavatelů plynu nebo elektřiny. Stačí využít výhod Zákaznické karty od společnosti Pražská plynárenská, a.s.
Přírodní protierozní geotextilie z juty a kokosu, Praha
Geotextílie pro zabránění eroze svahů, přírodní geotextílie z kokosového a jutového vlákna, příslušenství pro uchycení jako ocelové skoby J a U tvarů dodává Daer, s.r.o., Praha.
Značkové parapety venkovní Praha – elegantní a odolné
Širokou nabídku značkových venkovních parapetů v elegantním designu se zárukou odolnosti proti povětrnostním vlivům nabízí společnost MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. se sídlem v Praze.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Distribuce tepelné energie, výroba elektřiny pro průmyslové podniky a obyvatele i města
Výrobu a dodávku elektřiny zajišťuje společnost MVV Energie CZ a.s. sídlící na Praze 5 v Radlicích. Poskytujeme tepelnou energii včetně odborného energetického poradenství.
ENETIQA a.s.
Žulové parapety Praha – estetické, odolné, snadno udržovatelné
Vybíráte parapet do Vašeho interiéru či exteriéru? Požadujete vysokou mechanickou odolnost a snadnou údržbu? Zvolte žulové parapety od společnosti MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. se sídlem v Praze.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Akce helopal classic - prodej Praha – neodolatelná cenová nabídka parapetů
Toužíte po parapetech z litého mramoru a obáváte se vysoké ceny? Právě teď je zde speciální akce, výhodná cenová nabídka od společnosti MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. z Prahy na parapety helopal classic.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Čalounické potřeby Praha – prodej látek, molitanů a nářadí
Bohatá nabídka čalounických potřeb od společnosti Eifler, spol.s.r.o. Možnost rozvozu libovolných čalounických potřeb po Praze.
Zákaznická karta Pražské plynárenské šetří Vaši peněženku i čas
Patříte mezi spokojené zákazníky společnosti PRAŽSKÁ PLYNÁRENSKÁ, a. s.? Pak nezapomeňte využívat služby Zákaznická karta, která v rámci výhod a slev partnerské sítě šetří Váš čas i peněženku.
Prodej a distribuce tepla – teplo do domácností a firem bez starostí
Společnost Prometheus, energetické služby a.s. se sídlem v Praze zajišťuje prodej tepla, jeho distribuci a návrhy a realizace optimálních dodávek energií a tepla již více než 20 let.
Elektřina a plyn od jednoho dodavatele Praha - PRAŽSKÁ PLYNÁRENSKÁ, a. s.
Máte dost vysokých cen za plyn? A co elektřina? Hledáte v Praze cenově výhodnějšího, spolehlivějšího dodavatele?
Plnění bazénů a studní – dovoz vody do druhého dne
Dovoz pitné vody v cisternách k plnění bazénů a studní již do druhého dne Vám zajistí v Praze a Středních Čechách Agentura Hřivna Barrandov.
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Podlahová chemie Bona - lepidla, laky, penetrace
Podlahovou chemii Bona - lepidla, laky, brusný materiál a další sortiment najdete u společnosti ZAHRADNÍK PARKET z Prahy 6.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Výroba a distribuce tepelné energie – provoz a servis plynových kotelen
Výrobou a distribucí tepelné energie se zabývá společnost Prometheus, energetické služby, a.s. z Prahy, která staví, provozuje a stará se o servis a monitoring plynových i neplynových kotelen.
Prodej čalounického materiálu, potahových látek a molitanu
Velkoobchod, maloobchod, prodej v oblasti čalounického zboží a materiálů, potahových látek a molitanu, to je Eifler, Praha 9.
Technické, medicinální a speciální plyny ve stlačeném i zkapalněném stavu s distribucí po celé ČR
Stlačený i zkapalněný dusík, kyslík či vodík Vám spolehlivě dodá společnost SIAD Czech spol. s r.o. sídlící na Praze Stodůlky. Disponujeme širokým sortimentem plynů včetně příslušenství.
Reagencie – chemické látky a činidla, spouštěče chemických reakcí
Širokou nabídku nabídkou reagencií k použití pro aplikace s DNA profily s výběrem podle požadované aplikace nabízí eshop společnosti Biogen Praha, s.r.o.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
RTV silikony Momentive – vysoká teplotní odolnost a elasticita
Vysoce teplotně odolné RTV silikony Momentive ve formě nátěrů, laků či lepidel pro účinnou ochranu komponentů nabízí výhradní dovozce, společnost Nordmann, Rassmann Czech Republic s.r.o. z Prahy.
Plynové kotle a plynové spotřebiče? Pražská Plynárenská vám s výběrem poradí
Plynové kotle a plynové spotřebiče vám mohou při správném užívání ušetřit nemalé výdaje za energie. Nutné je ale věnovat jejich výběru pozornost a zvolit ty plynové spotřebiče, které potřebujete.
Bezpečnostní plastové a kovové plomby eshop - pro ochranu Vašich produktů
Bezpečnostní plastové a kovové plomby s lankem, ocelovým drátkem a hřídelkou, které jsou vhodné pro ochranu Vašich produktů naleznete v našem e-shopu.
Online rezervace návštěvy v Pražské plynárenské, a. s.
Věděli jste, že pokud potřebujete navštívit obchodní kancelář Pražské plynárenské, a. s. můžete se zcela vyhnout čekání?