Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Produkty pro klinické laboratoře eshop
Společnost LAB MARK a.s. dodává produkty pro klinické laboratoře i výzkumná pracoviště jako jsou např: - přístroje - diagnostické kity - chemikálie - plasty pro PCR atd. Zajišťujeme také technický servis, aplikační služby a poradenství. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Silnovrstvé barvy na okna a dveře
Silnovrstvé barvy na okna a dveře. Vodouředitelná mořidla. Vodouředitelné nátěrové hmoty. Rozpouštědlové barvy pro exteriéry. Tmely na dřevo. Brusiva. Vosky a oleje na dřevo. Patiny.
Sjednocující mořidla, oleje a vosky Praha
Společnost ICLA IMPORT CZ, spol. s r.o. nabízí sjednocující mořidla, oleje a vosky. Použití: - vnitřní a venkovní vytvářejí voděodolný ochranný povrch pro surové a mořené dřevěné plochy. Povrch vhodný pro vlhké prostory (koupelny, kuchyně a další ). Nátěr: - rychleschnoucí, elastický ( podlahy ) - účinné látky bez ...
Praha, prodej klempířské prvky materiál, tabulový svitkový plech.
Maloobchod, prodejna klempířského materiálu a prvků, střešních tašek, střešních oken. Prodej klempířský materiál, výrobky, zboží: - tabulový plech - svitkový plech - plechové střechy (plech měď, pozink, titanzinek, nerez - žlaby, svody, venkovní parapety - plechové tabule i svitky - rovinné plechy měděné, ...
Prodej Swiss keramiky Praha
Společnost Ardo keramika s.r.o. nabízí prodej exkluzivní Swiss keramiky. Zajistíme: - konzultace - interiérového architekta. Více info naleznete zde:
Prodej dřevotřískové desky Praha
Nabízíme: - dřevotřískové desky - osb a mdf desky - překližky - spárovky - pracovní desky - parapety - řezivo - trámy - prkna - latě - palubky - obkladové panely a další. Pro podrobnější informace klikněte na odkaz viz níže.
Zakázková výroba z plexiskla
Naše společnost Zeza spol.s.r.o. nabízí zakázkovou výrobu. Jsme schopni vyrobit i atypické výrobky z plexiskla. Naše firma má dlouholetou praxi v oboru. Zákazníkům poskytujeme své služby a poradenství v oblasti plexiskla již od roku 1992. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Výrobky z plexiskla výroba Praha
Výrobky z plexiskla: - stojánky - aranžérské stojánky pro klenotnictví na šperky - cenové lišty - sbírkové kasičky, pokladničky - orientační a informační systémy budov - atypické výrobky dle požadavků zákazníka - poradenství. Pro bližší informace klikněte na odkaz viz níže.
Teplá a studená voda do bazénu, rozvoz plnění a načerpání vody.
Nabídka: Voda do bazénu, odčerpání vody z nádrže bazénu. - voda do studny, doprava vody, dovoz vody - plnění bazénu, voda pro bazén - napuštění vody, napouštění bazénu Pronájem, půjčovna : - kropicí vůz 8 m3 (kropička), - cisterna LIAZ - plnit bazán nádrž, plnění bazénu - požární a hasičská technika ( hadice, ...
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Výrobky z plexiskla prodej Praha
Vyrábíme a prodáváme výrobky z plexiskla. Výrobky z plexiskla: - stojánky - aranžérské stojánky pro klenotnictví na šperky - cenové lišty - sbírkové kasičky, pokladničky - orientační a informační systémy budov - atypické výrobky dle požadavků zákazníka Pro další podrobné informace klikněte na odkaz viz níže.
Gravírování do plastu a kovu Praha 8
Společnost Zeza spol. s r.o. provádí gravírování: - světelná reklama - reklamní tabule - gravírování do plastu a kovu - reklamní tabule z plexiskla - řezání laserem - firemní loga - zakázkové práce. Pro bližší informace klikněte na odkaz viz níže.
Výroba a prodej plexisklo Praha
Firma Zeza spol. s r.o. vyrábí a prodává výrobky z plexiskla. Vyrábíme: - světelnou nebo nesvětelnou reklamu - stojánky - pokladničky - informační systémy budov? Nabízíme i zakázkovou výrobu, jsme schopni vyrobit i atypické výrobky z plexiskla. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Praha výroba geotextílie
Společnost TEXSA IZOLAČNÍ SYSTÉMY s.r.o.nabízí výrobu geotextílie: Rooftex: - geotextilie z netkaného PES, děrovaná jehlovým strojem. Geoland SHT: geotextilie z PP, děrovaná jehlovým strojem. Texxam: - Geotextilie z netkaného 100% PP, vyrobená tepelným zpracováním. Více info naleznete viz odkaz ...
Praha prodej hydroizolační nátěry
Společnost TEXSA IZOLAČNÍ SYSTÉMY s.r.o.nabízí prodej hydroizolačních nátěrů. Nátěry na bázi dlouhodobé a pružné pryskyřice. Použití: - hydroizolace střech - hydroizolace teras Velká barevná škála. Více info naleznete viz odkaz níže:
Bratři v triku Pallmann
V období od 12. 11. do 31. 12. 2012 získáte u smluvních obchodních partnerů společnosti UZIN s.r.o. při jednorázovém zakoupení 15 litrů parketového laku Pallmann Pall-X 96 (tzn. buď v 3 x 5l balení nebo v 1 x 10l + 1 x 5l balení) na vodní bázi vysoce kvalitní polokošili Pallmann. Více informací získáte u prodejců, jejichž seznam najdete na ...
Vodouředitelné nátěrové hmoty lazury Praha
Společnost ICLA IMPORT CZ, spol. s r.o. nabízí vodouředitelné nátěrové hmoty a lazury. Vodouředitelné tenkovrstvé impregnační lazury s voskovým efektem LW400: Použití : - ploty - krovy - zahradní nábytek - domky - pergoly a další. Více info naleznete viz odkaz níže:
Aplikátor parketové lepidlo Uzin  ATD 100 prodej
Získejte aplikátor parketového lepidla UZIN ATD 100 formou balíčku s parketovým lepidlem UZIN MK 200 Inliner, nebo za zvýhodněnou cenu ve vazbě na zakoupené množství parketového lepidla. Nová technologie poskytuje vysoký komfort lepení dřevěných podlah, nezanedbatelnou úsporu materiálu a času. Máte-li zájem o bližší informace, obraťte se ...
Posypová sůl pro zimní údržbu
Společnost SALINEN PRAHA s.r.o.nabízí prodej soli pro zimní údržbu. DEFROST posypová sůl je nejčistší rakouská vařená sůl s téměř 100%ním obsahem chloridu sodného. Rychlý a efektivní účinek je zaručený díky lehce rozpustným malým zrnkům. Minimalizuje poškození asfaltu. Více info naleznete zde:
Praha sůl pro průmysl
Splečnost SALINEN PRAHA s.r.o.nabízí k prodeji sůl pro průmysl. Sůl je základní surovinou mnoha průmyslových výrobků. Použití pro: - sklářský průmysl - papírenský průmysl - kovozpracující průmysl - výroba PVC. Více info naleznete viz odkaz níže.
Praha prodej soli
Společnost SALINEN PRAHA s.r.o.nabízí prodej soli. Potravinářská sůl: GUSTOSAL- jedlá sůl ve velkobalení Sůl pro údržbu: DEFROST posypová sůl. Více info naleznete viz odkaz níže:
Kovové podhledové systémy Praha
Uvádíme na trh základní řadu kovových podhledových systémů z hliníkového nebo ocelového pozinkovaného plechu. Kovové podhledové systémy: - hledké a perforované lamely - 3D prolisy a modelování lamel - kašírování kovu - svisle zavěšené lamely - nosné a závěsné prvky - akustické řešení podhledu - obvodové lišty - individuální ...
Zpracování energetického auditu Praha
Společnost JOBI ENERGO, s.r.o. provádí zpracování energetických auditů pro bytová družstva, městské části a výrobní podniky. Počet auditovaných objektů se pohybuje v řádu desítek až stovek. Struktura energetického auditu: - popis stávajícího stavu auditovaného objektu - identifikace energetických rezerv - ekonomické ...
Nová prodejna stavební chemie Praha
Dobrý den rád bych Vás informoval, že jsme otevřeli novou prodejnu se stavební chemií v ulici U Tvrze 21/18, Praha 10 Malešice. Další informace jsou v přiloženém letáku. S pozdravem za, B-PORT s.r.o. Bradáč Luděk mobil: 724 159 093
Parketová lepidla UZIN MK 200
V období od 10.5. do 10.7.2010 můžete u našich smluvních velkoobchodních partnerů získat při nákupu parketového lepidla UZIN MK 200 nejenom pozornost v podobě UZIN švýcarského nože (při nákupu 2 x 16 kg balení) nebo bonus v podobě 6 kg balení extrémně rychlé penetrace UZIN PE 414 Turbo (při nákupu 4 x 16 kg balení)...ale i vstoupit do dokonalé ...
Praha prodej univerzální laky
Společnost ICLA IMPORT CZ, spol. s r.o. nabízí univerzální laky. PO822.25 – univerzální nitropolyuretanový lak s dlouhou dobou zpracovatelnosti, není nutno tužit, možnost vrstvení na sebe (jednou jako základ a jednou jako vrch). Tužidlo: C48 ( 0 – 10%) Více info naleznete viz odkaz níže: