Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Prodej a rozvoz palivového dříví s poctivým přístupem a vstřícným jednáním
O zásoby přírodního paliva nejen pro zimní období se vám postará firma Ing. Jana Stuchlíka z Háje ve Slezsku, jež prodává i rozváží štípané dříví pro zákazníky z Opavy i Ostravy.
Jan Stuchlík - Lesnická činnost
Nitrobarvy na autoveterány - rychle zasychání, míchání různých odstínů
DUMAG barvy s.r.o. je specializovaná prodejna v Opavě s největším výběrem barev a laků. V našem sortimentu naleznete také nitrobarvy na autoveterány.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Sedlácká barva s fermeží a olejem - extrémně penetrující krycí barva na dřevo pro laiky i profesionály
Na prodejně DUMAG barvy s.r.o. v Opavě Vám jako specializovaná prodejna barev a laků představujeme Sedláckou barvu na dřevo 3v1 na bázi uretanizované fermeže s olejem pro zvláště namáhané dřevo.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Bílá protiplísňová barva Jupol na plísně a řasy - barva vhodná do kuchyní, jídelen, koupelen a jiných sanitárních prostor
Široký výběr barev a laků naleznete u firmy DUMAG barvy s.r.o sídlící v Opavě. Máme pro Vás odolnou malířskou barvu JUPOL CITRO proti plísním či otěru, vhodnou do jakéhokoliv interiéru.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Míchání interierových i fasádních barev na počkání - tónovací centrum
ABC barvy s.r.o. je firma z Opavy, která se zaměřuje na kompletní sortiment malířských potřeb a nabízí Vám míchání fasádních i interierových barev na počkání ve svém tónovacím centru.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Nitro barvy - míchání barev, odolnější povrch díky nitrobarvám
DUMAG barvy s.r.o. nabízí největší výběr barev a laků v Opavě. V našem sortimentu naleznete nitro barvy, které Vám také namícháme na počkání. Díky nitrobarvám bude povrch odolnější.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Největší výběr sprejových barev - kvalitní barvy ve spreji
Sprejové barvy, barvy ve spreji s největším výběrem prodává specializovaná prodejna barev a laků DUMAG barvy s.r.o. v Opavě na Krnovské ulici.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Barvy Caparol - probarvené omítky, interiérové a fasádní barvy
Prodejna barev v Opavě ABC barvy s.r.o. ve svém sortimentu nabízí také barvy Caparol - probarevné omítky, interiérové a fasádní barvy.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Stabilní gabionové konstrukce Opava, vyskládané kamenné zdi dokonale utlumí venkovní hluk
Stabilní gabionové konstrukce Opava, vyskládané kamenné zdi dokonale utlumí venkovní hluk, zpevnění svahů a přehrad, ochranné ploty, prostorové konstrukce, zpevnění nájezdů mostů.
Kvalitní síťované a rašlové pytle na brambory, zeleninu či ovoce
Společnost SACK CZ s.r.o. e sídlem v Opavě nabízí ve svém sortimentu velký výběr kvalitních síťovaných a rašlových pytlů nejen na brambory, ale také zeleninu a ovoce.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
prodej - hnědé a černé uhlí, brikety a dřevo, zastřešený sklad
V našem velkém zastřešeném uhelném skladu v areálu firmy Andrla CZ s.r.o. v Brance u Opavy nakoupíte kvalitní hnědé i černé uhlí, palivové dřevo i hnědouhelné brikety.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Průmyslové barvy a nátěrové hmoty ALCEA pro průmysl
Naše specializovaná prodejna DUMAG barvy s.r.o. nabízí široký sortiment průmyslových barev vhodných na stroje a strojní součástky v Opavě.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Lazury na dřevo Opava - lazurovací barvy, oleje a vosky na dřevěné povrchy
ABC barvy s.r.o. Vám nabízí kvalitní lazury na dřevo v Opavě. V sortimentu naleznete široký výběr lazurovacích barev, olejů a vosků na dřevěné povrchy.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Barvy na kov a rez Hammerite, vhodné na kovové ploty, zábradlí a střechy - míchání různých odstínů
Kvalitní barvy na kov a rez Hammerite nakoupíte v prodejně barev a laků DUMAG v Opavě. Navíc Vám tuto speciální barvu na kov a rez namícháme do různých odstínů podle Vašeho přání.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Spreje CHALK PAINT pro renovaci nábytku ve stylu ,,vintage" - matný povrch a sametový vzhled
DUMAG barvy s.r.o. je specializovaná prodejna barev a sprejů v Opavě, kde naleznete také novinku v podobě spreje CHALK PAINT, který je určený pro originální renovaci nábytku ve stylu ,,vintage".
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Výroba kovových součástí pro nábytek, přístrojové skříně
Výrobu kovových součástí pro nábytek a přístrojových skříní nabízí firma HON-KOVO s.r.o. sídlící v Opavě na Olomoucké ulici
Prodej technických plynů ke svařování
Společnost KVP servis s.r.o. působí v oboru dodávek svařovací techniky a technických plynů ke svařování. Dodáváme směsné, dvousložkové i vícesložkové plyny.
KVP servis s.r.o. Svařovací technika Opava
Prodej - Štěrk, písek, okrasný kámen, lomová, břidlicová drť Opava
Andrla CZ s.r.o je společnost zajišťující prodej štěrku, písku, okrasného kamene, lomové a břidlicové drtě v Opavě a okolí.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Okrasné kameny nejen na zahradu - prodej, e-shop, kvalitní materiál, nízké ceny
Prodej okrasných kamenů nejen na zahradu naleznete na našem e-shopu firmy Kameny Opava, kde nabízíme kvalitní materiál za nízké ceny.
Výroba kovových součásti a nábytkových dílů - výškově stavitelná stolová podnoží
HON-KOVO s.r.o. je strojírenská firma z Opavy, která vyvíjí a vyrábí kovové součásti a nábytkové díly jako jsou například výškově stavitelná stolová podnoží.
Okrasná kamenná drť na zahradu, do interiéru i hroby - růžová, bílá, zelená, hnědá (medová)
Firma Kameny Opava prodává kvalitní kamennou drť, která je vhodná nejen na okrasné zahrady, ale také do interiéru, na květinové dekorace a hroby. Uspokojíme zákazníky z Opavy, Hlučína i Ostravy.
Ušetřete za energie – levný plyn a elektřina pro domácnosti a firmy
LAMA energy a. s. se sídlem v Hradci nad Moravicí se zabývá distribucí, prodejem a dodávkou levného zemního plynu a elektřiny po celé České republice i na Slovensku.
Solitérní okrasné kameny na zahradu - kvalitní přírodní kameny
Solitérní okrasné kameny na zahradu Vám nabízí naše firma Kameny Opava. Kvalitní přírodní kameny můžete využít jako dekoraci na zahradě, v okolí firmy nebo hotelu.
Tónovací centrum, tónování a míchání barev podle přání na počkání
Barvy - laky komplet v Opavě je řetězec speciálních prodejen s kompletním sortimentem interierových a fasádních barev, také nabízíme míchání barev na počkání v našem tónovacím centru v Opavě.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Sypký stavební materiál - prodej kvalitního štěrku a písku pro stavby
Pokud sháníte kvalitní písek a štěrk, navštivte naší prodejnu KAMENY OPAVA s. r. o. v Kravařích , kde vám nabídneme široký sortiment sypkých stavebních materiálů.