Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Speciální chemické látky a suroviny pro pyrotechnický průmysl - výroba a dodávka
S výrobou a dodávkou chemických látek a surovin pro pyrotechnický průmysl se můžete obrátit na společnost Genetrix, která je specialistou v tomto oboru.
Reaktivace a regenerace aktivního uhlí, prodej sorbentů i nauhličovadel
Společnost Resorbent s.r.o. zajišťuje reaktivaci a regeneraci aktivního uhlí a je významným dodavatelem sorbentů i nauhličovadel pro velký okruh zákazníků hlavně v aplikacích čištění vody a vzduchu.
Gumárenské produkty - prodej syntetického kaučuku, polymeru, kalafun i zinkových bělob
Prodejem gumárenských produktů, jako je syntetický kaučuk, polymer, kalafuny či zinkové běloby, se zabývá společnost Genetrix v Bohumíně, která patří mezi přední dodavatele těchto surovin.
Slezské černé uhlí s maximální výhřevností i ve vysokých mrazech - prodej, rozvoz
Prodejem a rozvozem slezského černého uhlí s maximální výhřevností i ve vysokých mrazech, se zabývá společnost RevoSolar s.r.o. Působíme v okolí Bohumína, Ostravy a dalších měst v jejich blízkosti.
Prodej barev, autolaků, vybavení lakoven - kvalitní produkty pro snadnou práci
Prodej barev, autolaků a dalšího vybavení do lakoven zajišťuje společnost Autoslužby Janoušek s.r.o. Naše společnost nabízí kvalitní produkty, které Vám usnadní práci!
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Vysoce efektivní dřevěné brikety - suché palivo za nízkou cenu s rozvozem zdarma
Vysoce efektivní suché palivo, kterým jsou dřevěné brikety prodává za nízké ceny firma RevoSolar, s.r.o. a zajišťuje rozvoz zdarma v okolí Frýdku, Příboru, Jablůnkova i Karviné, Havířova, Třince aj.
Prodej autolaků, vybavení autolakoven - kvalitní příslušenství pro autolakýrníky
Kvalitní příslušenství pro autolakýrníky vám dodá do vaší autolakovny firma Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. z Havířova, která prodává autolaky a vybavení autolakoven.
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Kvalitní dřevěné pelety - moderní, ekologická alternativa paliv
Na kvalitní dřevěné pelety, které jsou dnes moderní ekologickou alternativou běžného paliva, se specializuje společnost RevoSolar s.r.o., která působí v okolí Karviné, Havířova, Třince a dalších.
Chemické suroviny pro chemický, gumárenský průmysl - široké spektrum
Chemické suroviny pro chemický, barvářský, sklářský, farmaceutický, pyrotechnický, gumárenský průmysl dodává firma GENETRIX s.r.o. v Bohumíně, která nabízí jejich široké spektrum.
Antracit, uhlí, koks, sorbenty, karbid vápníku Ostrava
Výrobce uhlíkatých materiálů do sléváren a oceláren, firmu RESORBENT, s.r.o. najdete v Karviné U Barbory. V nabídce našeho sortimentu najdete: - antracit - petrolejový koks - smolný koks - uhlí - koks - kalcinované formy antracitu - sorbenty - kalcinovaný ropný koks - grafit - karbid křemíku - karbid vápníku - plněný profil s ...
Aktivní uhlí, aktivní koks, sorbenty
Firma RESORBENT vyrábí a prodává: - aktivní uhlí - granulované, peletované, práškové, index metylénové modři, impregnované - aktivní uhlí MA C5 P200 vyráběné z černého uhlí vysokoteplotní parní aktivací - aktivní uhlí MA C6 I-S CZ vyráběné na základě impregnované uhelné páry - práškové aktivní uhlí AC 20 - aktivní uhlí MA C6 4x6 vyráběné z ...
Chemické suroviny Bohumín
GENETRIX s.r.o. dodává chemické suroviny pro: - chemický průmysl - sklářský průmysl - barvářský průmysl - pyrotechnický průmysl - krmiváři - farmacie - gumárenský průmysl.
Chemické suroviny - syntetické kaučuky, polymery, plastické hmoty Ostrava, Bohumín
GENETRIX s.r.o dodává chemické suroviny pro gumárenský průmysl: - polymery - syntetické kaučuky - SBR, E-SBR, S-SBR, BR, NBR, NBR/PVC, EPDM, EPR, EPM, ENB - zinkové běloby - kalafuny - plastické hmoty - LDPE, EVA, HDPE, CPE, CSD CAP&WATER CAP, PP, CSPP, PP PROTECTIVE FILM, CPP, HIPP, HIGH MI BCPP, LOW GLOSS BC PP.
Tenkostěnné, silnostěnné profily, ocelové trubky Karviná, Ostrava
Nabízíme výrobu a prodej: - podélně svařované ocelové tenkostěnné profily, profily uzavřené - tenkostěnné profily otevřené - silnostěnné profily - duté čtvercové profily tvářené za tepla - ocelové trubky - trubky válcované za studena - hladké, kalibrované - trubky přesné tažené za studena - trubky redukované za tepla - závitové, ...
Svařované ocelové trubky - výroba
Nabízíme výrobu, prodej: - svařované ocelové trubky: - přesné, kalibrované - zavitové trubky - trubky válcované za studena - kalibrované trubky válcované za studena - lešenářské trubky redukované za tepla - konstrukční trubky redukované za tepla.
Válcování otevřených, uzavřených tenkostěnných trubek, profilů
Nabízíme válcování otevřených a uzavřených tenkostěnných profilů, trubek: - kruhové, obdelníkové, čtvercové - L profily - rovnoramenné, nerovnoramenné, 15x15, 150x150 mm - C profily - 25 - 300 mm, lemy 6 - 50 mm, výška 20 - 120 mm - U profily - 15 - 300 mm, výška 15 - 120 mm - speciální profily - rozvin vstupního materiálu 700 ...
KOVONA SYSTEM, a.s.
Výroba válcováním konstrukčních  tubek a profilů a jejich dělení včetně plošného materiálu, řezání laserem, tváření plechů.
KOVONA SYSTEM a.s. varábí konstrukční a kalibrované trubky a profily a otevřené profily válcováním a provádí dělení trubek, profilů, plošného materiálu, řezání laserem, dělení svitků, příčné, podelné dělení svitků. Válcování trubek a profilů: - trubky do pr.60,3 mm a max.tl st. 3,25 mm - čtyřhranné profily do vel. 70x30 nebo 50x50 mm - ...
KOVONA SYSTEM, a.s.
Samolepící tapety
Samolepící tapety a samolepící fólie Gekkofix, d-c-fix, Friedola. V naší nabídce naleznete kompletní evropský sortiment, co se týče samolepících tapet a samolepících fólíí. Návin samolepících tapet jsou standardních 15 metrů u běžných dekorů. Samolepící tapety jsou skvělým prostředkem, jak snadno a poměrně rychle obnovit staré předměty, ...
Tapety na zeď
Tapety na zeď jsou skvělým doplňkem v interiéru! S příchodem vliesových tapet se mnohé změnilo. Lidé si začali uvědomovat výhody, které tapety nesporně přináší. Hledáte tapety na zeď? Obraťte se na firmu IMPOL TRADE s.r.o. z Havířova. Provozujeme velkoobchod, maloobchod, e-shop. Proč vliesové tapety na zeď IMPOL? Mezi výhody našich ...
Vliesové tapety Moravskoslezský kraj - výprodej tapet a akční Karim Rashid!
Tapety až s 70% slevou? Ano. U nás ano. Dokonce také tapety z aktuálních kolekcí můžete nakoupit s výraznou slevou. Ve slevě nabízíme: - vliesové tapety: http://www.tapety-folie.cz/vyprodej-tapet/vyprodej-vliesovych-tapet/c-2717/ - vinylové tapety: http://www.tapety-folie.cz/vyprodej-tapet/vyprodej-vinylovych-tapet/c-2718/ - papírové ...
Tapety na zeď, samolepící tapety, samolepící fólie, fototapety, Havířov
Impol trade s.r.o. provozuje velkoobchod pro samolepicí fólie, samolepicí tapety, tapety na zeď, fototapety, samolepky na stěnu. Nabízíme jedinečné motivy fototapet, designy tapet a velkou šíři samolepících fólií a samolepících tapet. Nakoupit můžete přímo přes e-shop provozovaný na doménách: www.tapety-folie.cz a www.impol-tapety.cz. Tapety ...
Strojírenská, zámečnická výroba Český Těšín, Třinec
VOP GROUP, s.r.o. nabízí strojírenskou, zámečnickou výrobu: - regály - stojany - hydrantové skříně - rehabilitační přístroje - školní lavice - rozvaděče - rozvodné skříně - ovládací panely - reklamní stojany - venkovní odpadkové koše - panty (dveřní závěsy) - madla - skladové vozíky. Provádíme: - povrchovou úpravu práškovým ...
Nevšední zámková dlažba
Nevšední zámková dlažba, pro pět prvních zákazníků výrazná sleva při odběru 100 a více m2.
Stavba
Stavby RD,dřevostavby,lešenářské práce.
Střešní krytiny, chemikálie Bohumín, Ostrava
Nabízíme velkoobchod, maloobchod, prodej, export, import: - chemikálie (kyselina chlorovodíková) - plechové střešní krytiny (napodobeniny střešních tašek) - klempířské doplňky - trapézové plechy - parapety - okapové systémy - střešní okna - střešní fólie - polystyren.