Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Střechy, krovy, střešní konstrukce
Naše firma se zabývá výrobou a montáží tesařských krovů. Sami si dřevo nařežeme z kvalitního materiálu, vyrobíme krokve na počítačem řízené automatické lince, vysušíme a impregnujeme. Technologie zpracování na lince Hundegger je průlom v tradiční výrobě krovů. Přinásí přesné, rychlé a velice kvalitní opracování každého dílu s důrazem na každý ...
Barvy, laky Frýdek
S & S color s.r.o. Frýdek-Místek. Dům barev. Centrála firmy. Obchodní zastoupení: - TEKNOS, REMERS Velkoobchod, maloobchod, diskontní prodej, poradenství: - nátěrové hmoty, barvy, laky - barvy, laky MOTIP, BODY, BARVY LAKY PRAHA, ŠTORCH, HAMERITE, PRIMALEX, HET, AKZO NOBEL aj. výrobci - protipožární barvy, nátěry - mořidla, lepidla, ...
Výroba NN rozvaděčů
Nabízíme volnou kapacitu na výrobu NN rozvaděčů dle dodané dokumentace zákazníka.
Palubky obkladové, podlahové, hoblované desky, lišty Ostrava
Naše firma nabízí prodej: - palubky obkladové (smrk, borovice, topol): - klasická perodrážka - srubové palubky - čtyřstraně hoblované desky - podlahovky - terasové prvky - plovoucí podlahy - lišty, prahy - hoblované hranoly - balkonové latě - dřevěná schodiště - stavební dřevo - sauny - plotové prvky - hoblované ...
Sklepní kóje SKLEPEK, sklepy
Firma PEKOS GROUP s.r.o. nabízí: - ocelové sklepní kóje SKLEPEK - úchytky - věšáky - poličky - konzole. Dále zabezpečujeme kontejner pro likvidaci domovního odpadu, demontáž starého sklepu.
Kovové kompenzátory
Výroba a prodej nerezových vlnovců a kompenzátorů, nerezových tenkostěnných trubek, kovových tlakových hadic, kovových ochranných, odsávacích a plynových hadic, montažních kufříkových sad pro samostatnou montáž koncovek na kovové hadice, závěsů, podpěr a uložení.
Odsávací kovové hadice
Výroba a prodej nerezových vlnovců a kompenzátorů, nerezových tenkostěnných trubek, kovových tlakových hadic, kovových ochranných, odsávacích a plynových hadic, montažních kufříkových sad pro samostatnou montáž koncovek na kovové hadice, závěsů, podpěr a uložení.
Pult centrální ochrany Orlová
Naše firma vyrábí a dodává: - pult centrální ochrany (PCO) - rádiový přenos dat (teplárenství, vodárenství, plynárenství) - systémy pro monitorování polohy mobilních objektů - mobilní rádiové sítě - telemetrické přenosy dat - monitoring a střežení vozidel - rádiové vyhledávání odcizených vozidel - pronájem sledovacích jednotek.