Technické tkaniny patří k materiálům, které díky svým vlastnostem nacházejí využití především v krejčovském, čalounickém i nábytkářském průmyslu, ale také v dopravě a dalších průmyslových odvětvích. Technické tkaniny jsou vhodné pro čalouněný nábytek, filtrační materiály, dále jako plachty pro lodě a nákladní vozidla, dílenské závěsy a další.

Stínění pergoly Terrassendach Original – stínění z akrylátové tkaniny na polykarbonátové panely
Stínění na polykarbonátové panely vaší zahradní pergoly vyrobené z kvalitní akrylátové a omyvatelné tkaniny nakupujte na e-shopu andel.cz.
Anděl CZ, s.r.o.
Stínící tkanina na plot - zelená zástěna, která chrání před větrem i sousedy
Stínící tkanina na plot je ideálním řešením před větrem i pro zamezení viditelnosti na pozemek. Firma GAVES-SM s.r.o. z Dobšic u Znojma zajistí prodej zelené zástěny - plotové clony.
Výroba - ochranné měchy, manžety, rukávce na hydraulické válce
Společnost KARPJAK se sídlem v Ostravě se specializuje na výrobu ochranných měchů, manžet a rukávců na hydraulické válce, které jsou odolné proti vlhku, prachu a vysokým teplotám.
KARPJAK
Výroba pruženek tkaných, žakárových, pletených a proplétaných
Vyrábíme prádlové gumy neboli pruženky pro celou řadu oděvů, výroba pruženek různých rozměrů - Výroba stuh – ELAS Liberec
Systém záchytných sítí SafeNet pro výškové stavby, záchytné sítě jako ochrana chodců
Chcete-li to nejbezpečnější řešení ochrany chodců i Vašich zaměstnanců při provádění výškové stavby, zvolte záchytné sítě SafeNet od firmy SCASERV a.s.
SCASERV a.s. Lešení, bednění
Dekorační látky a tkaniny pro čalouníky - originální bytový design
Dekorační látky pro čalouníky prodává velkoobchodní čalounická galanterie BS - textil s.r.o. z Jihlavy. Dodáváme různé tkaniny včetně kovového příslušenství pro originální bytový design.
BS-textil s.r.o.
Velice pružná proplétaná gumolana s dlouhou životností
Gumolana proplétaná s vysokou pružností pro výrobu sportovních potřeb, sportovních oděvů a automotive - Výroba stuh – ELAS Liberec
Netkaná a technická rouna - nehořlavá, voděodolná a s tepelnou a zvukovou izolací
Společnost JILANA, a.s. z Jihlavy se specializuje na vývoj a výrobu netkaných a technických roun, které najdou využití při výrobě obuvi, nábytku nebo v průmyslu.
Výroba plastových směsí, výroba technických směsí, výkonné směsi na bázi polyolefinů, TABOREX, TABOREN,TABOCAB
Společnost SILON s.r.o. vyvíjí, vyrábí a dodává plastové směsi na bázi polyolefinů pro stavebnictví, automobilový průmysl, hygienický sektor, zdravotnictví a řadu dalších průmyslových odvětví.
SILON s.r.o. plastové směsi
Sportovní sítě, ochranné sítě, sportovní hřiště, dětské hřiště, tělocvičny
Specializací společnosti Schejbal-sport s.r.o. je výroba, prodej i montáž sportovních a ochranných sítí.
Výrobce a dodavatel uzlových sítí a provaznických výrobků Tišnov – kvalitní výrobky s dlouhou životností
Představujeme vám firmu Kv.Řezáč, která se specializuje na výrobu a dodávku velmi kvalitních uzlových sítí a provaznických výrobků pro různé využití.
Popruhy tkané pro výrobce prádla a oděvů, pro automobilový průmysl a zdravotnictví
Naše česká firma vyrábí kvalitní stuhy, lemovky, gumolana, popruhy a mnoho dalšího pro automobilový průmysl a zdravotnictví - Výroba stuh – ELAS Liberec
Stínící, ochranné a lešenářské sítě v e-shopu - clony na ploty, balkony a pergoly
Pevné stínovky s dlouhou životností prodává naše firma Garnýže Milan Dvořáček. V e-shopu naleznete stínící, ochranné a lešenářské sítě a tkaniny na ploty, balkony, pergoly, skleníky i foliovníky.
Eshop nekovové technické materiály - plstě, pryže, šňůry, molitany, ertalony, akrylony, stínící tkaniny
Firma ŘEMPO VEGA, s.r.o. Kroměříž dodává mimo jiné i technické materiály pro různé využití. Přes eshop můžete objednávat technické plstě, pryže, ertalony, akrylony, molitany, stínící tkaniny a další.
Popruhy a lemovky používané v nejnáročnějších podmínkách při záchraně životů
Naše popruhy splňují vysoké nároky, a proto jsou vhodné pro použití i v těch nejnáročnějších podmínkách při záchraně lidských životů.
MOUKA TIŠNOV, s.r.o.
Prodej a dodávka ochranných stínících plotových clon - sítí
Dodávku a prodej stínících plotových sítí, které jsou vyráběny ze zdravotně nezávadného 100% HDPE polyetylenu a zároveň poskytují až 90% stínění, zajišťuje v okolí Znojma a Třebíče firma Ploty Gaves.
PVC plachty s oky, krycí nepromokavé, tedy pogumované autoplachtoviny v různých rozměrech
Prodej PVC plachet s oky či krycí nepromokavé, kterým se také říká pogumované autoplachtoviny, v různých rozměrech zajistí na prodejně i v e-shopu společnost Arnak s.r.o. v Ostravě.
Arnak s.r.o.
Výroba, potisk, montáž autoplachet, expresní opravy plachet, krycí plachty a folie
CAMELA AUTOPLACHTY s.r.o nabízí výrobu, potisk a montáže autoplachet. Současně se zabýváme plachtami na valníky, vozíky a krycími plachtami různých tvarů a rozměrů s oky i bez a expresními opravami.
Solární plachty na bazény, altánky, přívěsné vozíky, markýzy - e-shop
Solární plachty na bazény, altánky, přívěsné vozíky i markýzy prodává na svém eshopu firma Arnak s.r.o. specializující se právě na výrobu všemožných druhů plachet, stavebních i technických textilií.
Arnak s.r.o.
Technické tkaniny ze skelné příze, sklotkaniny ze skleněných vláken-prodej
Tkalcovna UNIQUE Textiles z regionu Zlínský kraj se zaměřuje na výrobu a prodej technických tkanin ze skelné příze - sklotkaniny různých gramáží ze skleněných vláken.
Textilní výroba Semily, hotelové prádlo, ubrusy, bytový textil, bavlněné dětské pleny, osušky
Naše firma ze Semil se zabývá profesionální textilní výrobou, hotelové prádlo, ubrusy, bytový textil a technické i oděvní textilie, bavlněné dětské pleny a osušky.
Tkané rovingové, skelné pásky, tkaniny-výroba, šití na zakázku
Na zakázku vyrobí tkané skelné a rovingové pásky a další skelné tkaniny Tkalcovna UNIQUE Textiles. Výroba je umístěna v Holešově - region Kroměříž, Zlínský kraj.
Výroba izolační netkané textilie pro automotive - termoregulační, akustická
Společnost SALIX INTERNATIONAL a.s. Zlín vyrábí izolační netkané textilie pro automotive, které mají vliv jak na lepší termoregulaci ve vozidle i zlepšení akustických vlastností vozu.
Vysoce kvalitní plachty a produkty z nich ušité od českého výrobce
Rádi byste pro své přátele uspořádali venkovní párty, ale počasí tomu nepřeje? Poskytujeme jistotu, že pod našimi plachtami se budete cítit příjemně a bezpečně, ať už venku prší či praží slunce.
Tkalcovna - tkaní, výroba technických tkanin ze skelných vláken, skelného rovingu
Společnost UNIQUE Textiles je tkalcovna specializující se na tkaní technických tkanin ze skelných vláken, skelného rovingu i kombimateriálů. Výroba je umístěna v Holešově nedaleko Zlína i Kroměříže.