Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Práškové plasty-výroba, prodej pro odběratele v ČR i v zahraničí
Firma Melbax plastic z regionu Kroměříž-Zlínský kraj vyrábí práškové plasty recyklací plastových odpadů z výroby. Tyto práškové plasty jsou následně určeny na prodej.
Plechové střešní krytiny - pozinkované, hliníkové, trapézové plechy, střešní šablony
SALVATOR STŘECHY s.r.o. je Váš spolehlivý partner pro stavbu a rekonstrukci střech. Nabízíme kvalitní plechové krytiny, pozinkované, hliníkové, trapézové plechy a střešní šablony v Kroměříži a okolí.
Protiprůvanové vratové clony - pruhové závěsy pro sklady a výrobní haly
Protiprůvanové vratové clony nabízí společnost SPEDOS z Valašského Meziříčí, která je významnou výrobní společností a poskytuje Vám kvalitní pruhové závěsy pro sklady a výrobní haly.
Polykarbonátové panely, panely na strojní zařízení - výroba
Společnost V PRINT působí v regionu Zlín, vyrobí polykarbonátové panely na strojní zařízení. Výroba na základě dodaného vzorku, technické dokumentace, případně připravíme zcela nový návrh.
Kovové střešní doplňky - prodej větrací hliníkové prvky, nároží, okapy
Firma KLEMPOS-STŘECHY je výhradních zastoupením pro ČR německého výrobce střešních doplňků MAGE Herzberg GmbH. Zájem o kovové střešní doplňky vzrůstá, na prodej větrací hliníkové prvky, nároží, okapy.
Výroba, prodej plastových profilů - podlahové lišty, umělé lajny, profily nábytkářské, těsnící, kontejnerové
Jednou z aktivit firmy Fatra a.s. je i výroba a prodej plastových profilů - např. podlahové lišty, umělé lajny, nábytkářské, těsnící profily. Plastové profily vyrábí v závodě nedaleko Zlína.
Čalounické tkaniny, nepromokavé látky, šusťákoviny - velkoobchod, prodej
Společnost Worldtex CZ Zlín je velkoobchod s metrovým textilem. Prodej je zaměřen i na čalounické tkaniny a nepromokavé šusťákoviny na kočárky, tašky, altány, bazény nebo houpačky.
Prahové a přechodové lišty PRINZ - pro bezbariérové vstupy a plovoucí podlahy i koberce
Na prahové a přechodové lišty PRINZ pro bezbariérové vstupy, plovoucí podlahy i koberce se specializuje společnost OKENTĚS spol. s.r.o.
Výroba, prodej technických plastů, plastových polotovarů - technické díly z UHMW-PE 1000
Významný český výrobce a prodejce technických plastů, plastových polotovarů z UHMW-PE je firma ALIMAX s.r.o. Kroměříž. Technické díly z UHMW-PE 1000 mají široké uplatnění.
Podlahové lišty a prahy na míru - dekorativní a čisté ukončení přechodu mezi podlahou a stěnou
Pro čisté ukončení přechodu mezi podlahou a stěnou jsou nejlepším řešením podlahové lišty a prahy, které vám zajistí na míru společnost HARMONIE DESIGN ve Vsetíně.
Prodej hutního materiálu - železa, plechů, trubek, jeklů, tažené, profilové oceli
Zámečnictví Smolinka Kroměříž se mimo jiné zabývá prodejem hutního materiálu - železa, plechů, trubek, jeklů, tažené a profilové oceli.
Výroba práškových plastů recyklací plastových odpadů
Firma Melbax plastic z regionu Kroměříž se zaměřuje na výrobu práškových plastů. Práškové plasty získané recyklací plastových odpadů z výroby jsou určeny k prodeji v ČR i do zahraničí.
Napěněné polystyrenové kuličky - plnící materiál pro sedací pytle a vaky
Napěněné polystyrenové kuličky jsou vhodné jako plnící materiál pro sedací pytle nebo vaky. Na jejich výrobu se specializuje společnost SEPAS a.s., která sídlí nedaleko Vsetína.
Polystyrenové vánoční výlisky - věnečky, zvonky, koule k výrobě dekorací
Z polystyrenových výlisků ve tvaru věnečku, zvonku nebo koule vytvoříte krásné vánoční dekorace - na výrobu a prodej těchto polystyrenových výlisků se specializuje firma SEPAS a.s.
Ocelové produkty - plechy, tyče, trubky, stavební ocel, svařované kari sítě
Společnost SURMAT Uherské Hradiště dodává ocelové produkty - plechy, tyče, trubky, stavební ocel, svařované kari sítě. Mimo to je na prodej i ucelený sortiment produktů z nerezové oceli a hliníku.
Skleněná textilní vlákna - textilní výrobky ze skla
Společnost RAYMOND GROUP, s.r.o. se sídlem ve Vsetíně se zabývá výrobou textilních výrobků a tkanin ze skleněných vláken.
Ocelové trubky kalibrované, profily svařované, ocelová páska - velkoobchod hutního materiálu
Společnost CZ FERRO - STEEL je velkoobchod hutního materiálu. Sídlo je v obci Napajedla nedaleko Zlína. Na prodej ocelové trubky kalibrované, svařované profily, ocelová páska, tyčová ocel.
Hutní materiál, ocelové tyče, plechy, válcové profily, jekle-velkoobchod
Dodávky hutního materiálu v regionu Zlínský kraj zajišťuje firma JANSPO Zlín. Velkoobchodně i maloobchodně prodáváme ocelové tyče, plechy, válcové profily, jekle.
Speciální tkaniny ze skleněného vlákna, rovingové tkaniny
Speciální tkaniny ze skleněného vlákna a rovingové tkaniny vyrábí společnost RAYMOND GROUP, s.r.o., která je specialistou ve svém oboru. V oblasti výroby tkanin a pásů ze skleněných vláken a rovingu působíme již řadu let a na základě získaných zkušeností jsme schopni zákazníkům nabídnout profesionální výrobu těchto materiálů - speciální, ...
Skleněné, rovingové pásky, textilie, tkaniny ze skleněných vláken
Společnost RAYMOND GROUP, s.r.o. s dlouholetou tradicí v oblasti výroby tkanin a pásů ze skleněných vláken a rovingu zákazníkům exkluzivně nabízí profesionální výrobu těchto materiálů. Skleněné a rovingové tkaniny a technické textilie jsou maximálně vhodné např. pro výrobce lodí, hokejek, laminátových trubek a potrubí, tyčí, surfařských prken ...
Konstrukce, dodávky normalií pro výrobu forem
Firma EUROFORM a.s. nabízí konstrukce a dodávky normalií pro výrobu forem, normalizované díly pro výrobu nástrojů. Sídlo máme v Chropyni - okres Kroměříž, Zlínský kraj.
Dřevěná schodišťová madla, dřevěné zábradlí-výroba na zakázku
Stolařství Smetana z Podolí u Uherského Hradiště vyrábí na zakázku dřevěná schodišťová madla z masivu, která slouží jako zábradlí. Působíme v regionu Zlínský kraj.
Plastové zásobníky na tablety-velkoobchod, výroba
Zásobníky na tablety dodá firma EUROFORM a.s. Výroba zaměřena na lékovky a půliče tablet z plastu. Jsme velkoobchní prodejci z okresu Kroměříž.
Akce na lexan, polykarbonát dutinkový, plný, plexisklo-prodej i rozvoz
Využijte akce na plný a dutinkový polykarbonát i plexisklo u firmy Lexan Kunovice. Právě nyní prodej za výhodnější ceny, rozvoz materiálu zajistíme.
Oplechování střechy, okapové systémy-specializované klempířství
Firma Renova je specializované klempířství na architektonické detaily. Provádí tedy nejen okapové systémy a oplechování střechy, ale i opravy střechy kostela nebo kapličky.