Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Velkoobchodní prodej hutního materiálu Vysočina
Společnost FERRUM s.r.o. poskytuje velkoobchodní prodej hutního materiálu, který nabízí v dobré kvalitě, široké škále a výhodné ceně. V sortimentu sežente plechy, ocelové tyče a profily a další.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Materiál pro kvalitní výrobu zábradlí z kovu a eloxovaného hliníku
Společnost JSW Bohemia s.r.o. z Jihlavy vyrábí a dodává kovové či eloxované hliníkové zábradlí z kvalitního materiálu. Své služby realizuje pro soukromé i občanské stavby z Vysočiny a okolí.
Protipožární poklopy REW 90 pro zátěžové prostory - metro  Vysočina
Protipožární poklopy s vysokou odolností a velkou únosností REW 90 pro zátěžové prostory - metro, nádraží chodníky od firmy ALFEKO s.r.o. na Vysočině
3D modely pro automotive, dřevěné a plastové formy pro prototypy - výroba
Výrobou 3D modelů pro automotive a dřevěných a plastových forem pro prototypy se v okolí Vysočiny zabývá společnost Plastpol, s.r.o. z Nové Vsi u Nového Města na Moravě.
Formy pro automobilový průmysl – výroba podle negativů a modelů
Formy pro automobilový průmysl dodává společnost Plastpol, s.r.o. z Nové Vsi u Nového Města na Moravě. Jejich výrobu provádíme podle negativů nebo konkrétních modelů.
Výroba nábytkových dílců a deskových materiálů Humpolec, laminátové desky, dýhované desky
Výroba nábytkových dílců a deskových materiálů na bázi dřeva Humpolec, laminátové desky, dýhované desky, stavební desky, dřevotřískové desky, výkup dřevní hmoty, jehličnaté řezivo.
Přesné plastové výlisky, lisování, zpracování, montování do sestav
Zakázkovou výrobu výlisků z plastických hmot včetně potisku Vašeho loga Vám poskytne společnost EVRA, spol. s r.o. se sídlem Hrbov 45 ve Velkém Meziříčí v okrese Žďár nad Sázavou.
Koncovky madel, záslepky na nerezová zábradlí - prodej příslušenství na e-shopu
Na e-shopu Anděl CZ pohodlně nakoupíte veškeré příslušenství na nerezová zábradlí, jako jsou koncovky madel, záslepky a další komponenty.
Anděl CZ, s.r.o.
Nehořlavé textilie TREVIRA CS pro veřejné prostory - velkoobchodní prodej
Nehořlavé textilie TREVIRA CS pro veřejné prostory prodává společnost BS-textil s.r.o. z Jihlavy. Vyvíjíme a dodáváme vzory nových designů a barev tkanin podle přání a požadavků zákazníků.
BS-textil s.r.o.
Online prodej nerezových produktů jako jsou stříšky, schodiště a zábradlí na míru
Online prodej nerezových produktů jako stříšky, schodiště, zábradlí vám zprostředkovává firma Anděl CZ, s.r.o. z Jemnice. Sortiment je vytvářen na míru, s projekcí, nízkou cenou i technickou podporou.
Anděl CZ, s.r.o.
Vstřikování plastů, plastové komponenty pro světlomety automobilů
Vstřikování plastů pro automobilový průmysl, výrobu a dodávku plastových komponentů pro přední a zadní světlomety s bezpečnostními a designovými prvky realizuje Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s.
Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s.
Odolné rašlové (síťované) pytle na uskladnění brambor a zeleniny - prodej
Společnost FOKUS-H s.r.o. dodává obalové materiály - jako rašlové (síťované) pytle na uskladnění brambor a zeleniny, pro oblasti zemědělství a potravinový průmysl.
Okapy, žlaby, dešťové svody - plechové, plastové, měděné klempířské prvky
Bez klempířů a klempířských prvků se neobejde žádná realizace střechy. Kvalitní plechové, plastové i měděné okapy, žlaby a dešťové svody dodává v Jihlavě a na Vysočině firma ZVOZA, s.r.o.
Prodej hutního materiálu s dopravou - velkoobchod
Velkobchodní i přímý prodej hutního materiálu, kompletní sortiment plechů, trubek, profilů, fyčí, betonářských ocelí zajišťuje FERRUM s.r.o., z Moravských Budějovic.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Prodej hutního materiálu a potřeb pro stavbu - betonářská ocel
Prodej hutního materiálu a potřeb pro stavbu jako je betonářská ocel, rohože do betonu, svařované trubky, tyče kruhové, válcované, tažené, plechy a další poskytuje firma FERRUM s.r.o.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Palubkové lamely, dřevěné obkladové fasádní palubky výroba, prodej
podlahy, řezivo, zahradní nábytek, terasy, obkladové, fasádní, plastové, saunové palubky, palubkové lamely, zábradlí, ploty, lišty, dveře
Hutní materiál, ocel, profil, plechy, Třebíč, Vysočina
Hutní prodejna s hutním materiálem v Třebíči s širokým sortimentem: oceli, profily, plechy, trubky, tyčová ocel atd. Dopravu materiálu zajistíme vlastní autodopravou.
Stínící tkaniny na plot, stínící sítě
Sháníte stínící tkaniny či jiné stínící sítě na plot a potřebujete s jejich výběrem poradit? Pak neváhejte a obraťte se na naši společnost! Naše stínící tkaniny můžete použít na jakýkoliv typ oplocení - od klasického až po svařované plotové sítě. Díky použitému kvalitnímu materiálu mají naše sítě a tkaniny vysokou životností. Stínící tkaniny ...
Prodej hutního materiálu pro stavbu i průmyslovou výrobu (Třebíč)
Co je základem každé průmyslové výroby, stavby či rekonstrukce? No přece kvalitní materiál. A ten najdete jedině ve velkoobchodě s hutním materiálem společnosti FERRUM s.r.o.. Nabízíme vám hutní materiál všeho druhu a za velmi výhodné ceny. Společnost FERRUM s.r.o. se zabývá prodejem hutního materiálu na Vysočině již od roku 1993. Díky ...
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Mechanismy pohonu pro parkovací systémy
Žádná jiná část stroje než kloubová hřídel neumožní přenos síly točivého momentu mezi prostorově přesazenou hnací a hnanou hřídelí, jejichž poloha může být měněna během provozu. Prostorový úhlový pohyb a změny axiální délky jsou zajištěny moderními konstrukčními prvky. Tak se kloubové hřídele stávají nepostradatelnou složkou převodu síly ve ...
Zakrývací plachty, e-shop
Naše společnost VELKOOBCHODNÍ CENY.CZ sídlí ve městě Jihlavě a zabývá se prodejem ochranných a krycích plachet. Veškeré plachty, které mají univerzální použití, vyrábíme z vysoce kvalitní a nepromokavé polyethylenové plachtoviny a po svém obvodu mají okna určená k přichycení. Plachty nabízíme v různých velikostech, obdélníkovém tvaru a barvě ...
Prodej hutního materiálu Třebíč
Společnost FERRUM s.r.o., má sídlo v Moravských Budějovicích a je na trhu již od roku 1993. Naše společnost se zabývá velkoobchodem prodejem hutního materiálu. Prodáváme hutní materiál za velmi dobré ceny. Na výběr jsou ocelové tyče, trubky, ocelové profily, plechy a jiný hutní materiál. Skladem také profily profily I, IPE, U(, HEA(, HEB nebo ...
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Stavební zámečnictví - zakázková výroba
Naše společnost NICO CZ s.r.o., sídlí v Jihlavě a zabývá se stavebním zámečnictvím, zakázkovou výrobou. Na zakázku vyrobíme také ocelové konstrukce. Zabýváme se strojírenskou činností, oplocením, vyrobíme brány, opláštění, oplechování, zábradlí, stavební práce. Dodáme hutní materiály, provádíme svařování, ohýbání, stříhání plechů. Stavební ...
Výroba ocelových konstrukcí pro technologie
NICO CZ s.r.o., je společnost, která se nachází v Jihlavě. Vyrábíme ocelové konstrukce pro technologie. Dále nabízíme strojírenskou činnost, stavební zámečnictví, různé oplocení, brány, opláštění, oplechování, zábradlí, stavební práce. Prodáváme hutní materiály, nabízíme svařování, ohýbání, stříhání plechů a jiné práce. Více informací na ...
Stínící tkanina na ploty, stínovka Jihlava, Vysočina
Stínící tkanina na ploty, stínovka Jihlava, Vysočina. Firma Rtm Store se sídlem v Jihlavě nabízí kvalitní stínící tkaninu na ploty o různých rozměrech, s různou propustností světla /40%, 65%, 90%/, tato tkanina má široké využití, na ploty, pískoviště, záhonky, k zútulnění vaší zahrady a k ochraně vašeho soukromí. Rychlé dodání, v případě ...