Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Plastové díly pro nábytek
český výrobce Sunap - plastové díly pro nábytek: nastavitelné nožičky, panty, záslepky, krytky, víčka, patky, návleky na trubky, podložky, pouzdra, průchodky, pásky, šrouby, matice, příchytky, spony, spojovací materiál, rukojeti, kluzáky, přísavky, kabelová vedení, díly pro nohy, kola transportní a další viz www.sunap-plasty.cz. Vzorky zdarma.
Kari sítě
Společnost FERALPI-PRAHA s.r.o. vyrábí a dodává kari sítě. Produkty: - kari sítě až do průměru drátu 12 mm a rozměrů sítí až 10x3, 2 m - běžně používané kari sítě o jakosti B 500 A - betonářská ocel o jakosti B 500 B (sítě, svitky, tyče). Přehled kari sítí naleznete na našich webových stránkách.
Výztužné svařovací sítě
Společnost FERALPI-PRAHA s.r.o. vyrábí a dodává výztužné svařovací sítě. Veškerá produkce je dozorovaná a certifikovaná pro český, slovenský, německý a rakouský trh. Pro přehled výztužných svařovacích sítí použijte odkaz níže.
Nabídka plechů II. jakost prodej
Velkoobchod hutní materiál Nabízíme plechy v II.jakosti: - minimální vady, - sleva 10-20% z původní ceny základního povrchu 2B a to bez ohledu na konečnou úpravu povrchu. Podrobnější informace najdete na odkazu viz níže.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Hliníkové profily a plechy - prodej,
Hliník, hliníkové profily a plechy Kovoobrábění, cnc frézování, zámečnictví
Plechy jakosti S235JR, S355J2
Nabízíme plechy k prodeji z uhlíkové oceli S235JR a S355J2 za cenu 11CZK/kg. rozměr ks P3x1160x4547 12 P3x1250x2500 77 P3x1500x3000 9 P3x2000x4610 3 P3x2000x4725 8 P4x1250x2500 1 P5x1000x2000 1 P6x1500x2400 1 P6x900x2050 8 P8x1000x2000 15 P8x1250x2500 33 P11x1500x3000 8 P12x1500x3000 6
Uzavírací regulační ventily, průmyslové armatury, servopohony.
Dodavatelský program firmy: Průmyslové armatury - uzavírací a regulační klapky - kulové ventily - uzavírací a regulační ventily - šoupátka klínové a nožové - zpětné přírubové klapky - plastové armatury Servopohony - elektrické: - jednootáčkové - přímoovládané - víceotáčkové - pneumatické: - jedno otáčkové - přímo ...
Regada Česká, s.r.o. výroba elektrické servopohony
Swing? To mě baví!
REMS Swing - ohýbejde trubky tam, kde jsou položeny. Univerzální ruční ohýbačka použitelná na různé trubky. Rychlá práce díky rychlopřestavení vpřed i vzad. Osvědčený, spolehlivý ráčnový dopředný pohyb. Ideální na oplášťované trubky. Praktická a lehká, váží jen 1,3 kg.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Prodej a pronájem staveništní komunikace
Nabízíme prodej a pronájem staveništní komunikace. Výhodu je snadná a rychlá pokládka, jednoduchá montáž a vysoká flexibilita na staveništi.
Prodej a pronájem pažení SHORCO
Nabízíme prodej a pronájem hliníkového pažení systému SHORCO. Jedná se o hliníkové vodorovné nebo svislé hydraulické rámy. Výhodou je nízká hmotnost a manipulace bez potřeby mechanizace na staveništi.
Prodej a pronájem pažící boxy KRINGS
Nabízíme prodej a pronájem pažících boxů systému KRINGS.
Prodej a pronájem pažící boxy Emunds&Staudinger
Nabízíme prodej a pronájem pažících boxů systému Emunds & Staudinger.
Prodej a pronájem lešení
Nabízíme prodej a pronájem lešení. Rámové fasádní lešení DORPA - rychlá a snadná montáž bez potřeby použít nářadí, speciální konzoly umožňují velmi přesně kopírovat tvar fasády Prvkové lešení BRIO - všestranné, vysoce flexibilní s rychlou montáží Výstupové schodiště BRIO - nepostradatelný prvek pro rychlý a bezpečný výstup do výše situovaných ...
Prodej a pronájem podpůrné konstrukce
Nabízíme prodej a pronájem podpůrnýc konstrukcí systémů T60, BRIO a ORTHO. Podpůrná konstrukce T60 - snadná instalace pro všechny druhy podpírání. Podpůrná konstrukce BRIO - lehký a univerzální systém, libovolná konfigurace a regulace Podpůrná konstrukce ORTHO - ideální systém pro přenesení zatížení z větších výšek
Pronájem kruhové bednění
Nabízíme k pronájmu a prodeji kruhové bednění systémů MECCANO, MIDIPLUS ROUND a BIRA. Kruhové bednění MECCANO - variabilní systém bednění pro dokonalé kruhové stavby, ideální pro malé stavby, schodiště, nádrže apod. Kruhové bednění MIDIPLUS ROUND - velmi tuhé a flexibilní, panely lze sestavovat jak horizontálně, tak vertikálně Kruhové bednění ...
Pronájem rámové bednění
Nabízíme prodej a pronájem rámového a piliřového bednění MINIPLUS. S těmito panely je velmi jednoduchá manipulace na stavbě bez potřeby mechanizace. Lze je sestavovat jak vertikálně, tak i horizontálně.
Truhlářství zakázková výroba nábytku dřevěné schody dveře Kolín
Naše rodinná firma Pavel Chrastil O.P. Truhlářství Chrastil se zabývá především truhlářskými pracemi. - zajišťujeme truhlářskou výrobu - zakázková výroba dle přání zákazníka - výroba nábytku - výroba kuchyní - zařizování interiérů - dřevěné schody - dřevěné dveře - zahradní domky, altány.
Střechy na klíč klempířství tesařství pokrývačství okna Kolín
Naše firma Střechy NOVÁK s.r.o. Vám zajistí jakoukoliv střechu na klíč a služby s tím spojené. - klempířství - tesařství - pokrývačství - střechy na klíč - montáž střešních oken - nadkokevní instalace - stavební práce - stavba schodišť - postavíme pergoly a malé dřevěné stavby, dřevostavby.
Źelezářské zboží Příbram
Nabízíme široký sortiment železářského zboží, řemeslnické a zahrádkářské potřeby, ruční a elektrické nářadí. Prodáváme čerpadla a čerpací techniku pro dům a zahradu, krbová kamna, sporáky a kotle na tuhá paliva, elektrické ohřívače vody.
Výroba tlakových nádob
Společnost K-PROTOS, a.s. se specializuje na výrobu a montáže zařízení pro chemický průmysl a energetiku. Tlakové zařízení: - nádoby, reaktory, zásobníky, míchané nádoby - ohříváky - chladiče - kondenzátory - potrubní části. Naše služby: - strojní výroba - strojní montáže - strojní údržba, opravy a servis - elektro práce ...