Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Plyny pro svařování a řezání Praha 5 - oxid uhličitý, dusík, argon, kyslík, acetylen
Máme k prodeji připraveny plyny a jejich směsi pro svařování a řezání kovů. V tomto odvětví pracujeme více jak 80 let a v naší nabídce naleznete výběr z velké řady specializovaných plynů a směsí.
Plyny a směsi pro potravinářství Praha - plyny pro sycení nápojů, potravinářská plynná aditiva
Plyny z řad Foodline, Happydrink a H2O Spring jsou hygienicky akceptované aplikace pro nápojový a potravinářský průmysl.
Medicinální (lékařské) plyny pro dýchání, operace i sterilizaci nástrojů
Medicinální plyny jsou ve zdravotnictví nezbytné, klíčové pro celou řadu lékařských úkonů, od samotných operací přes sterilizaci nástrojů až po usnadnění dýchání a léčbu dýchacího ústrojí.
Pozinkovaný plech i tenkostěnné profily Just In Time a další válcované materiály
Pozinkovaný plech, tenkostěnné profily a jiné válcované materiály si žádají kvalitního dodavatele. Pokud vaše společnost potřebuje zajistit dodávku hutních materiálů, obraťte se na HATO Dobrovice.
Hliníkové tabule do 2mm s ochrannou fólií – dělené, střižené na míru Praha
Dělení ze svitku do 2mm a šíře 1500mm včetně ochranné snímatelné folie, přístřihy formátu na míru.
Výroba gumových dezénovaných pásů, podrážky a opatky pro dětské botičky
Výrobu gumových dezénovaných pásů, podrážek a opatků pro dětské botičky Vám zrealizuje naše firma ARCTOS, s.r.o. ze Zlína.
Plechy válcované za studena a tepla - výroba a prodej s vnitrostátní i mezinárodní dopravou
Společnost zajišťuje výrobu a prodej válcovaného plechu za studena a za tepla. Pro zákazníky zajišťujeme vnitrostátní i mezinárodní dopravu materiálů a vysíláme i speciální muldové kamiony se svitky.
Hutní materiál válcovaný za tepla i za studena Dobrovice - spolehlivý dodavatel
Hledáte spolehlivého dodavatele hutního materiálu? Pokud váháte, kterou firmu vybrat, vyzkoušejte společnost HATO Dobrovice (okres Mladá Boleslav).
Tenkostěnné profily, jekly i další hutní materiál od HATO - profily různých tvarů
Hutní materiál všeho druhu seženete v nabídce společnosti HATO. Prodáváme hutní materiál válcovaný za tepla i za studena, pozinkovaný materiál, tenkostěnné profily různých tvarů i jekly.
Prodej hutního materiálu Mladá Boleslav - válcované plechy za studena i za tepla
Společnost HATO, spol.s r.o. Vám nabízí prodej veškerého hutního materiálu. Zajišťujeme pro naše zákazníky také dopravu u nás zakoupeného hutního materiálu.
Hliníkové profily, plechy skladem u Prahy D5-exit 22 - zboží obdržíte nejpozději do 48 hodin od potvrzení objednávky
Profily nalézají stále větší uplatnění, a pokud i vy najdete jejich uplatnění, nakupujte u nás a konzultujte s námi Vaše potřeby.
Válcované plechy za studena
Společnost HATO, spol.s r.o. vyrábí a dodává hutní materiál - válcované plechy za studena. Naše produkty: - plechy válcované za studena - plechy válcované za tepla - tenkostěné profily U,I,T,Jakl a trubky - pozinkovaný materiál. Zajišťujeme dopravu materiálu.
Plošná vulkanizace tkanin, pogumování textílií
Plošnou vulkanizaci tkanin a pogumovaných textilií provádí společnost ARCTOS, s.r.o. ze Zlína, která se specializuje na zpracovávání textilií.
Převíjení a dělení hliníkových pásů Praha
Pro průmyslovou výrobu, kde je vstupní materiál hliníkový plech, zajišťuje společnost Keramet převíjení a dělení hliníkových pásů na požadované délky. Dokážeme převinout hliníkové pásy na míru zákazníkovi, a to v jakékoliv délce. Klasicky dodáváme svitky hliníkových pásů o hmotnostech 100kg, 250kg a 500kg. V případě potřeby jiné délky je ...
Prodej dřevěných profilových lišt a hranolů Praha
Nabízíme prodej profilových lišt a hranolů. Na českém trhu působíme od roku 1993.Zabýváme se prodej dřevěných výrobků pro truhláře, podlaháře a kutily. Sortiment výrobků: - profilové lišty, hranoly - dřevěné lišty, hoblovaný program - smrkové spárovky - dřevěné prahy - stavební chemie, kotvící technika - elektrické nářadí,kování - ...
Bašus Kutil Prodej dřeva Praha
Renovace zábradlí Praha – repase hrazení schodů a balkonů
Repasujeme poškozené a staré zábradlí na jakýchkoliv typech schodů a balkonů. Renovujeme hrazení jak v Praze, tak i po celé České republice.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Ohýbačka pro hliník, titanzinek i pozinek Praha – klempířské střešní prvky na míru
Ohýbané prvky z hliníku, titanzinku a pozinku pro střechy, fasády a další architektonické prvky Vám zhotovíme na míru v naší společnosti v Praze. Široký sortiment hliníkových přírodních i lakovaných svitků a novou technologii v ohýbání můžete využít u pražské společnosti KERAMET. Oboustranné ohýbací zařízení XL-Centrum vyrobí atypické ...
Chladiva do klimatizací a chladících jednotek | Praha
Chladiva se používají především do klimatizací, chladících jednotek a systémů.
Výroba technických tkanin, plošná vulkanizace a pogumování textílií
Výrobou technických tkanin, plošnou vulkanizací a pogumováním textílií se zabývá společnost ARCTOS, s.r.o. ze Zlína.
Okapové systémy z hliníku, titanzinku a pozinku Praha
Okapy z hliníku, titanzinku (TiZn) a pozinku (FeZn) od společnosti Keramet. Na žádné budově by neměl chybět kvalitní okap. Keramet spol. s r.o. realizuje objednávky v oblasti tváření plechů, mezi které patří i výroba kompletních okapových systémů. Okapové systémy od společnosti Keramen zahrnují: - Okapy (maximální délka 4000 mm, výroba z ...
Převíjení hliníkových plechů a pásů Praha
Nabízíme převíjení hliníkových přírodních, lakovaných či embosovaných plechů a pásů. Sháníte pro svou strojírenskou firmu kvalitní a hlavně přesné náviny plechů? Keramet spol. s r.o. se zabývá převinováním materiálů. Je tedy možné nechat zhotovit návin standardních plechů Al, ale i potahovaných TiZn a FeZn v přesné metráži – na míru. Výhodou ...
Výroba a prodej vnitřních i vnějších parapetů Praha
Firma MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. se zabývá prodejem vnitřních i vnějších parapetů, a to nejrůznějších druhů.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Hliníkové profily všech tvarů - výroba, prodej - Praha
Potřebujete kvalitní výrobky, které jsou lehké, snadno použitelné, ale zároveň odolné? Vsaďte na hliníkové produkty od firmy Keramet. Soukromníkům i velkým firmám nabízíme hliníkové profily i další hliníkové výrobky přesně na míru. Odolné hliníkové profily využijete ve stavebnictví, průmyslu i v domácí dílně. Ve firmě Keramet proto vyrábíme a ...
Technické plyny, Praha
Pracujete v oblasti chemického, petrochemického nebo potravinářského průmyslu? Věnujete se v zaměstnání chemii, farmacii, zdravotnictví, či zpracováváte sklo nebo kovy? Pak určitě denně používáte speciální i technické plyny. Pak se podívejte na širokou nabídku společnosti SIAD. Firma SIAD je přední evropská společnost zabývající se výrobou a ...
Výroba technických a speciálních plynů Praha
Společnost SIAD Czech spol. s r.o. se zabývá výrobou technických a speciálních plynů. Patříme mezi evropskou špičku ve svém oboru. Sortiment plynů: technické, medicinální a speciální plyny. Použití plynů v potravinářském, chemickém, petrochemickém průnyslu, zdravotnictví, metalurgie, sklářství, farmacie. Plyny dodáváme v tlakových lahvích ...