Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Kruhový poklop pro pojezd osobními automobily - zakázková výroba prováděná specialisty
Specialistou na prodej pojezdných poklopů je firma Bulldeck s.r.o. Zabýváme se prodejem a dodávkou kruhových poklopů pro pojezd osobními automobily s možností individuálních úprav.
Poklopy - Bulldeck s.r.o.
Terasové desky a dlažby Lázně Bohdaneč, podlaha na balkonech, kolem bazénů, restauracích, molech
Terasové desky a dlažby Lázně Bohdaneč, podlaha na balkonech, kolem bazénů, restauračních zahrádkách, přístavních molech, plastové produkty z TRAPLASTU.
Materiály pro výrobu nábytku  – DUET CZ
Firma DUET CZ nabízí materiály pro výrobu nábytku v provedení dýha, hliník, nerez, měď + mosaz a další.
DUET CZ s.r.o. Distribuce HPL laminátů
Výroba blatníků, nárazníků a krytů Pardubice, výroba pomocí rotačního tváření plastu, rotomolding
Výroba blatníků, nárazníků a krytů Pardubice, výroba pomocí rotačního tváření plastu, rotomolding, výroba plastových dílů na zakázku.
Vývoj, výroba plastových dílů a celků pro automobilový průmysl
Plastové a pryžové výrobky, vývoj i montáž komplikovaných celků především pro automobilový průmysl. Nejmodernější technologie, dlouholeté zkušenosti a dokonalé technologické zázemí v Moravské Třebové.
ATEK s.r.o.
Výroba a prodej drátěných košů Jamné nad Orlicí, drátěné koše z pozinkovaného materiálu
Výroba a prodej drátěných košů Jamné nad Orlicí, drátěné koše z pozinkovaného materiálu s různým nápletem, koše pro sběr zemědělských plodin, dřeva, trávy, sena, slámy.
Poklopy na šachty a jímky Pardubice, kvalitní šachtové poklopy a vzduchové izolace, vodní nádrže
Poklopy na šachty a jímky Pardubice, kvalitní šachtové poklopy a vzduchové izolace, vodní nádrže, plastové poklopy, kovové poklopy, KLIK šachty.
Výroba schodišť a zábradlí Ústí nad Orlicí
Nabízíme malosériovou zakázkovou výrobu schodišť a zábradlí - UNIKOVO SVOBODA s.r.o. Žamberk, Letohrad
UNIKOVO SVOBODA s.r.o. Kovovýroba Ústí nad Orlicí
Polykarbonátové desky Česká Třebová – zdarma řežeme libovolné rozměry
Polykarbonátové desky dodáváme v široké škále provedení a tlouštěk, Eshop prodej komůrkové polykarbonátové desky nebo polykarbonátové desky plné - KLAHOS spol.s r.o. Česká Třebová
KLAHOS spol.s r.o. Světlíky a polykarbonáty Česká Třebová
Kvalitní výroba automobilových komponentů FOREZ s.r.o.
Jsme přední dodavatelé automobilového průmyslu v České republice - naše firma vyrábí kovové i plastové díly pro automobilový průmysl
Ocelservis Pardubice – skladové zásoby s okamžitým dodáním
Společnost OCELSERVIS CZ, s.r.o. z Pardubic nabízí zákazníkům z oblastí průmyslu a stavebnictví široký sortiment dodávek hutních materiálů, včetně skladových zásob s možností okamžitého dodání.
Hutní materiály k okamžitému odběru Pardubice
Společnost OCELSERVIS CZ, s.r.o. z Pardubic nabízí zákazníkům z oblastí průmyslu a stavebnictví široký sortiment dodávek hutních materiálů, včetně skladových zásob s možností okamžitého dodání.
Ocelové výrobky Pardubice
Kvalitní ocelové výrobky jako jsou plechy pro nejrůznější využití, ocelové trubky svařované i bezešvé, uzavřené profily – jekly nebo kruhovou ocel koupíte jedině u společnosti OCELSERVIS CZ, s.r.o.
Plechy velkoobchod - kompletní služby v prodeji plechů a dalších hutních materiálů
OCELSERVIS CZ, s.r.o. se sídlem v Příbrami je společnost zabývající se velkoobchodním prodejem plechů. Velká část sortimentu je přímo skladem. OCELSERVIS CZ je členem skupiny SOHM.
Ocel - ocelové výrobky velkoobchod – široká nabídka kvalitních hutních materiálů
Širokou nabídku hutních materiálů, ocele a výrobků z ocele s certifikáty EN 10204-3.1 nebo 2.2., jejich prodej a skladování nabízí velkoobchodní společnost OCELSERVIS CZ.
Ocelové výrobky - ploché válcované plechy i pálení plechu - výroba na míru
Ocelové plechy klasické i vyrobené na míru můžete koupit u společnosti OCELSERVIS CZ. V oboru nákupu, prodeje a zpracování hutního materiálu podnikáme již řadu let, koupíte u nás kvalitní plechy pro ocelové konstrukce, plechy na tlakové nádoby i další ploché válcované výrobky - stačí si vybrat. Ocelové výrobky najdou uplatnění ve strojírenství, ...
Nástrojárna lisovna plastové kovové výlisky Ústí nad Orlicí
Zabýváme se výrobou plastových výlisků na moderních vstřikovacích lisech, lisovna plastů disponuje celkovou výrobní a skladovací plochou 10 200 m2 - FOREZ s.r.o. Ostrov u Lanškrouna, Ústí nad Orlicí
Plastové desky Traplast Lázně Bohdaneč – výroba hladkých nebo dezénových desek
Výroba plastových desek, snadná a rychlá montáž bez mechanizace, plastové desky nepodléhají povětrnostním vlivům - Transform, a.s. Lázně Bohdaneč, Pardubice
Kvalitní plastová terasa z rýhované desky Traplast má dlouhou životnost
Zabýváme se recyklací plastových odpadů, jsme přední výrobce kvalitních výrobků z recyklovaného plastu Traplast, výroba kvalitních plastových teras - Transform, a.s. Lázně Bohdaneč, Pardubice
Venkovní trvalá a ekologická  WPC dlažba
Dodáváme velmi kvalitní, trvanlivé a ekologické venkovní podlahy, WPC dlažba vám vykouzlí dokonalé zahradní zázemí - WIGO spol. s r.o. Pardubice
Ocel, ocelové výrobky velkoobchod - tenké i tlusté plechy válcované za tepla
OCELSERVIS CZ, s.r.o. má v nákupu, prodeji a zpracování ocelových výrobků, ale i veškerých hutních materiálů mnohaleté zkušenosti. Jsme moderním a rozvíjejícím se velkoobchodem.
Hutní materiál Pardubice - kruhová, čtvercová, plochá ocel, jekly, ocelové trubky
V Pardubicích a jeho okolí nabízí k prodeji ocelové plechy, nosiče, profily nebo trubky společnosti OCELSERVIS CZ, s.r.o. Vyberte si z širokého výběru hutního materiálu.
Barviva, pigmenty, aditiva, výroba koncentrátů pro plastikářský průmysl
Barviva, pigmenty, aditiva, masterbach pro plastikářský průmysl, výrobny plastových obalů a zušlechtění plastů vyvíjí a vyrábí společnost Gabriel-Chemie Bohemia s.r.o.
Zámečnické práce dle v souladu s normami
Provádíme zámečnické práce v souladu s normami ČSN EN 287-1 a  ČSN EN 17 660-1 - MZ Hutní materiály s. r. o. Pardubice
Dělení plechů od síly 0,55 m do síly 10 mm a maximální šíři 3000 mm
Provádíme kvalitní dělení plechů už od síly 0,55 m do síly 10 mm - pálení plechů autogenem, plazmou i vodním paprskem - MZ Hutní materiály s. r. o. Pardubice