Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Válcované profily I, U, T, L pro ocelové konstrukce, stropní překlady, zábradlí
Kvalitní hutní materiál a válcované profily I, U, T, L pro ocelové konstrukce, stropní překlady, zábradlí i schodiště seženete ve firmě FESTO-ŠTODT. Dopravu materiálu zajistí v Šumperku i Olomouci.
FESTO-ŠTODT s.r.o. Hutní materiál
Tažné pružiny pro průmyslová odvětví - standardní výroba i výroba na míru
Společnost SV výrobní, s.r.o. z Prostějova se zabývá výrobou kvalitních pružin pro různá průmyslová odvětví, mezi něž patří například i tažné pružiny.
CNC obrábění na zakázku - velkosériová a malosériová výroba dílců dle dokumentace
Komponenty pro automobilový průmysl dodává v České republice naše společnost CNC-MORAVIA s.r.o. z Prostějova. Zabýváme se velkosériovou a malosériovou výrobou dílců na zakázku.
CNC-MORAVIA s.r.o.
Evolutní pružiny pro železnice i silniční vozidla
Specialista na navrhování a výrobu nejen evolutních pružin pro železnice i silniční vozidla, to je firma SV výrobní z Prostějova.
Prodej hutního materiálu - válcované profily I, U, T, L
Firma FESTO-ŠTODT s.r.o. je firma zaměřující se na prodej hutního materiálu v okolí Olomouce. Vybrat si u nás můžete různé válcové profily I, U, T a L.
FESTO-ŠTODT s.r.o. Hutní materiál
Listové pružiny s okem nebo hákem - výroba
Společnost SV výrobní v Prostějově, s.r.o. vyrábí listové pružiny nejvyšší kvality pro různá odvětví. Výrobu a dodávku listových pružin zajistíme pro celou Českou i Slovenskou republiku i zahraničí.
Kuželové pružiny pásové - evolutní, výroba na míru
SV výrobní, s.r.o. Prostějov (Olomouc) je firma s vysokou kvalitou vyráběných produktů a dlouhodobou výrobní zkušeností - zajistí výrobu kuželových pásových neboli evolutních pružin na míru.
PP Polypropylen nejen na výstavbu bazénů, nádrží a jímek - prodej, dodávka
Jste-li specialistou v průmyslu a strojírenství, pak je firma Elventa LV správnou volbou. Zajistí vám prodej i dodávku polypropylenu, který je ideálním materiálem na výstavby bazénů, nádrží a jímek.
Elventa LV, s.r.o. Plastové produkty a polotovary
Hutní výrobky - svařované sítě, jakl, pletivo, dodávka materiálu na určené místo
FESTO-ŠTODT s.r.o. je firma zaměřující se na prodej hutních výrobku, mezi které se řadí svařované sítě, jakl a pletivo. Dodáváme materiál na místo určení a to nejen v Šumperku, ale také v Olomouci.
FESTO-ŠTODT s.r.o. Hutní materiál
Výroba vazníkových konstrukcí Uničov, vazníky pro jakýkoliv půdorys domu, tesařské konstrukce
Výroba vazníkových konstrukcí Uničov, vazníky pro jakýkoliv půdorys domu, moderní tesařské konstrukce, příhradové vazníky z řeziva třídy jakosti S10 nebo KVH profily.
VARIO VILA s.r.o. Dřevostavby na klíč
Zpracování plastů Olomouc, výroba reklamy z plastu, CNC frézování plastů, ohýbání plastů, potisk
Zpracování plastů Olomouc, výroba reklamy z plastu, CNC frézování plastů, ohýbání plastů, potisk přímo na plastovou reklamu, řezání plastů.
Nerezové, dřevěné, skleněné zábradlí do domácností i kancelářských prostor
Společnost Ardent Corp vyrábí na zakázku nerezové, dřevěné i skleněné zábradlí do domácností i kancelářských prostor. Dodáváme zábradlí interiérové, schodišťové, venkovní či balkónové.
Slévárna, výroba průmyslových odlitků z barevných i železných kovů pro oblast strojírenství
Kvalitní a tvarově přesné kovové odlitky vyrábí rodinná firma Č.O.B. slévárna s. r. o. z obce Beňov u Přerova. Odléváme z barevných i železných kovů pro oblasti strojírenství i energetiky.
Č.O.B. slévárna s. r. o. Slévárna Přerov
Plastový materiál pro inženýrské sítě, prodej a kompletní instalace
Prodej a instalace plastového materiálu potřebného k připojení vodovodních sítí, odvodňovacích a odpadních systémů od společnosti Plast Trade CZ, s.r.o. z Olomouce.
Dřevěné kabelové bubny na zakázku od spolehlivé české firmy
Stolárna Santo, a.s. je spolehlivá zavedená česká firma, která se zaměřuje na dřevěné kabelové bubny - výrobu zajistí pro tuzemský i zahraniční trh.
Výroba a montáž dřevěných příhradových vazníků,  příhradové konstrukce z jednotlivých tyčových prvků Uničov
Výroba a montáž dřevěných příhradových vazníků, příhradové konstrukce z jednotlivých tyčových prvků, rychlá výstavba dřevostaveb, dřevěné montované domy - VARIO VILA s.r.o. Uničov
VARIO VILA s.r.o. Dřevostavby na klíč
Dřevovýroba, dřevěné kabelové bubny klasické nebo s ocelovou obručí
Stolárna Santo se sídlem v Hranicích se specializuje na dřevovýrobu, ve které se převážně zaměřují na dřevěné kabelové bubny klasické nebo s ocelovou obručí.
Nástrojárna, konstrukce a výroba vstřikovacích forem plastových dílů, zpracování návrhu
Výrobou vstřikovacích forem pro sériovou produkci i prototypové plastové díly se zabývá energicky se rozvíjející společnost Mürdter Dvořák, nástrojárna, spol. s r.o. se sídlem v Olšanech u Prostějova.
Dřevní moučka pro chemický, kosmetický i zbrojní průmysl a výrobu dřevoplastů
Perspektivní surovinou pro výrobu dřevoplastů a také pro chemický, kosmetický i zbrojní průmysl je dřevní moučka - jejím největším producentem v České republice je společnost WoodflourMill, a.s..
Prodej, dodávky a plnění technických plynů
Firma MARAKOU s.r.o. se zaměřuje na prodej technických plynů a směsí pro technické či potravinářské využití.
Dřevoplast WPC - atraktivní materiál pro výrobu terasy, střechy, fasády i plotu
Dřevoplast WPC je atraktivní materiál pro terasy, střechy, fasády i ploty. Na jeho výrobu se zaměřuje společnost WoodflourMill, a.s., která je největším producentem dřevní moučky v České republice.
Výroba plastový regranulát, kompaund, recyklace plastového odpadu
Na výrobu plastových regranulátů, kompaundů a recyklaci plastového odpadu se specializuje společnost JELÍNEK – TRADING s.r.o., která je jedním z největších tuzemských zpracovatelů plastových odpadů.
Kvalitní PP regranuláty pro vstřikování, vytlačování a další aplikace v plastikářském průmysl
Výrobou kvalitních PP regranulátů a kompaundů pro vstřikování, vytlačování a další aplikace se zabývá společnost JELÍNEK - TRADING, která na své recyklační lince v Křelově zajišťuje recyklaci plastů.
Výroba svařovaných sítí na zakázku - svařované sítě v různých variantách
Společnost SITAP je výrobcem svařovaných sítí z ČR. Výroba je v různých variantách, na zakázku. Pokud tedy používáte svařované sítě, obraťte se na nás. Sídlíme v Horním Újezdu - Olomoucký kraj.
Výroba ocelové dráty, lisované a žebérkové pletivo, svařované, armovací sítě
Společnost SITAP, s.r.o. vyrábí ocelové dráty, žebérkové pletivo, lisované pletivo-jednostranně, oboustranně, svařované a armovací sítě. Sídlo i výroba je v Horním Újezdě v regionu Přerov.