Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Přejděte od dřevěných palet k plastovým odolným paletám, má to mnoho výhod!
Společnost Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o. se zabývá výrobou plastových palet. Přejděte z jednorázových dřevěných na odolné plastové palety s delší životností a vyšší bezpečností při práci.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Prodej barevných kovů - nerez, měď, hliník, bronz v naší hale a za skvělé ceny
Rozšířený sortiment barevných kovů - nerez, měď, bronz, hliník a polykarbonátu nakoupíte pohodlně v nové hale společnosti GAVENDA s.r.o.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Hliníkové plechy, svitky - velkoobchodní prodej s individuálním přístupem
Velkoobchodní prodej hliníkových plechů a svitků s individuálním přístupem realizuje společnost Mikra Metal s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje kromě hliníku také na nerezové produkty.
Prodej textilních vazáků, upínacích pásů, závěsných i nekonečných popruhů na E-shopu
Výběr textilních vazáků různé nosnosti, upínacích pásů, závěsných i nekonečných popruhů a komponentů textilních vazáků naleznete na E-shopu firmy Pavlínek s.r.o. Ostrava.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Svařované sítě do betonu - kari sítě pro vyztužení základových desek nebo podlah
Kvalitní svařované sítě do betonu seženete u společnosti GAVENDA s.r.o., která nabízí tyto kari sítě v různých rozměrech vhodné pro vyztužení základových desek či betonových podlah.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Nerezové tyče čtyřhranné i šestihranné, plochá ocel, kulatina - velkoobchod
Ostravská společnost Mikra Metal s.r.o. se specializuje na velkoobchodní prodej nerezové oceli a zakoupit u ní můžete kvalitní čtyřhranné a šestihranné nerezové tyče, plochou ocel i kulatinu.
Prodej a velkoobchod svařované i bezešvé trubky s příslušenstvím
Svařované i bezešvé trubky můžete zakoupit od ostravské společnosti Mikra Metal s.r.o., která je specialistou na velkoobchodní prodej výrobků z nerezové oceli, které jsou vždy ve špičkové kvalitě.
Trapézové plechy k zastřešení  zahradních domků, různých přístřešků, domů a hal
V sortimentu naší firmy GAVENDA s.r.o. se sídlem v Oticích naleznete trapézové plechy pro různé konstrukce střech či opláštění budov. Prodáváme hutní materiál ve vysoké kvalitě za přijatelné ceny.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Výroba - ochranné měchy, manžety, rukávce na hydraulické válce
Společnost KARPJAK se sídlem v Ostravě se specializuje na výrobu ochranných měchů, manžet a rukávců na hydraulické válce, které jsou odolné proti vlhku, prachu a vysokým teplotám.
KARPJAK
Velkoobchodní prodej nerezových materiálů, plechy, tyče, JMB-STEEL s.r.o.
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se zabývá velkoobchodním prodejem nerezových materiálů. Skladem mají více jak 5 000 tun oceli.
Systém záchytných sítí SafeNet pro výškové stavby, záchytné sítě jako ochrana chodců
Chcete-li to nejbezpečnější řešení ochrany chodců i Vašich zaměstnanců při provádění výškové stavby, zvolte záchytné sítě SafeNet od firmy SCASERV a.s.
SCASERV a.s. Lešení, bednění
Výroba, prodej, polotovary, díly, ocel HARDOX, ocel STRENX, dělení vodním paprskem, tvarové dělení, poradenství
DIMONT HDX s.r.o. se sídlem v Ostravě se zabývá prodejem celých i dělených částí plechů z otěruvzdorné oceli HARDOX a také z konstrukční vysokopevnostní oceli STRENX švédské firmy SSAB OXELÖSUND.
Kované polotovary na ploty a brány - tyče, špice, ozdobné šišky, panty, ozdoby
Firma Večerek Tomáš se zaměřuje v okolí Ostravy i Opavy na kované polotovary a ozdobné špice, šišky, panty a další montážní prvky na ploty i brány.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Plechy a svitky válcované za studena, provoz Paskov
Hledáte prověřeného dodavatele nerezových materiálů se sídlem v ČR? Chcete na prvním místě kvalitu, dobře odvedenou práci a příznivou cenu? Naše společnost ITALINOX, s.r.o. je zde přímo pro vás!
ITALINOX, s r.o. Prodej nerezové plechy, trubky, tyče
PVC plachty s oky, krycí nepromokavé, tedy pogumované autoplachtoviny v různých rozměrech
Prodej PVC plachet s oky či krycí nepromokavé, kterým se také říká pogumované autoplachtoviny, v různých rozměrech zajistí na prodejně i v e-shopu společnost Arnak s.r.o. v Ostravě.
Arnak s.r.o.
Prodej, e-shop WPC profilů, dřevoplastových desek s vysokou odolností
Udělejte si plot či terasu z dřevoplastových desek a WPC profilů, vyrobené z kompozitního materiálu na bázi dřeva a plastového polymeru. Společnost ABC service z Frýdku-Místku má široký sortiment.
Potravinářský plyn pro výčep nápojů – nová moderní technologie, která Vám ušetří čas i peníze
Firma L & M nápoje s.r.o. Vám zajistí plyn pro všechny typy čepovaných nápojů. Pro restaurace, vinotéky i občerstvení jsou potravinářské plyny Drink GAS skvělou volbou se skvělým výsledkem.
L & M nápoje s.r.o.
Solární plachty na bazény, altánky, přívěsné vozíky, markýzy - e-shop
Solární plachty na bazény, altánky, přívěsné vozíky i markýzy prodává na svém eshopu firma Arnak s.r.o. specializující se právě na výrobu všemožných druhů plachet, stavebních i technických textilií.
Arnak s.r.o.
Prodej zatravňovacích rohoží a dlažeb, které mohou být plastové, zátěžové či gumové
Velký výběr zatravňovacích i zátěžových rohoží, které jsou buď plastové či gumové, najdete na eshopu společnosti FLOMAT s.r.o. Ostrava. Rohože pomáhají zpevnit podklad na zahradě či příjezdové cestě.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Kari sítě – výztužné vložky do betonu vhodné  do základových desek nebo betonových podlah
U společnosti GAVENDA s.r.o., pořídíte kari sítě do betonu, vhodné k vyztužení základových desek a betonových podlah. Svařované sítě do betonu zvýší nosnost a zabrání deformaci stavebních prvků.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál Krnov
Prodej hutního materiálu, nerezové materiály Nový Jičín, nerez plechy, trubky, tyče, profily, jekly
Nabízíme velkoobchodní a maloobchodní prodej kvalitních nerezových materiálů, nerezové plechy, trubky, tyče, profily, jekly a další do všech odvětvích průmyslu.
AK 1324, s.r.o. nerez ocel
Ocelová potrubí s příslušenstvím Ostrava, prodej ocelových bezešvých trubek, délka dle klienta
Dodáváme ocelová potrubí s příslušenstvím do všech odvětví průmyslu, prodej ocelových bezešvých trubek, potrubních komponent a kompletních ocelových potrubních sítí.
Hutní a spojovací materiál, tvarové výpalky, konstrukce z oceli Ostrava, zámečnické práce
Dodáváme hutní a spojovací materiál i zámečnické služby na úrovni. Kontaktujte nás pro nezávaznou cenovou nabídku.
Zpracování žáruvzdorných plechů z nerezové oceli Frýdek-Místek, zpracování výpalků a kulatin
Společnost JMB – STEEL je významným celosvětovým dodavatelem nerezových plechů, výpalků, kulatin a ploché oceli.
Ocelové plechy, díly, tyče a trubky z kvalitní oceli
Prodej plechů z otěruvzdorné oceli HARDOX a konstrukční vysokopevnostní oceli STRENX. Výrobu polotovarů a dílů z této oceli Vám zajistí společnost DIMONT HDX s.r.o.