Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Prodej a dodávka ochranných stínících plotových clon - sítí
Dodávku a prodej stínících plotových sítí, které jsou vyráběny ze zdravotně nezávadného 100% HDPE polyetylenu a zároveň poskytují až 90% stínění, zajišťuje v okolí Znojma a Třebíče firma Ploty Gaves.
Tvarovka, t-kus opatřená těsnící lištou, nákružkem, výkružkem, perem nebo drážkou
Tvarovky, t-kus opatřené těsnící lištou, nákružkem, výkružkem, perem nebo drážkou na zakázku vyrábí firma AR Brno.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Obkladové desky STEPWOOD® Original a STEPWOOD® Natural
Kvalitní designové panely STEPWOOD® Original a STEPWOOD® Natural od firmy FK dřevěné lišty sídlící nedaleko Znojma můžete využít v interiérech domácností a v prodejních prostorech.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Dřevěné profily-rámy do dveří, rámečky
Široký sortiment rámů, rámečků do dveří, kvaliní provedení, dřevěné profily lišt dodává firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Nerezový program madel – nerezová madla a další nerezové komponenty pro nerezová zábradlí
Nerezová madla či nerezové komponenty pro zábradlí – kompletní nabídku komponentů nerezového programu madel naleznete nově na e-shopu firmy FK dřevěné lišty, spol. s.r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Designové obkladové desky STEPWOOD, lamely z masivního dřeva
Specializovaným prodejcem kvalitních lamel z masivu a obkladových desek STEPWOOD je na Brněnsku společnost F.K. Dřevěné lišty s.r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Dřevěné ukončení madel a oblouky k madlům – nákup online
Doplňkový sortiment k madlům, jako je dřevěné ukončení madel a oblouky k madlům z pařeného buku, dubu a dalších dřevin, nakoupíte na e-shopu drevenelisty.eu.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Magnetické karty, čipové karty i plastové karty IdentCORE
Výrobou a prodejem magnetických, čipových a plastových karet pro Vaše marketingové účely se zabývá společnost IdentCORE s.r.o.
IdentCORE s.r.o.
Zakázková výroba obkladových desek a lišt z masivního dřeva
Zakázkovou výrobou obkladových desek a lišt z masivu se v okolí Brna zabývá společnost F.K. Dřevěné lišty s.r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Montáž designových desek dukta flexible – video
Montáž designových desek dukta - jak správně namontovat designové desky dukta LINAR, SONAR a FOLI Vám poradí společnost FK dřevěné lišty.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Čipové klíčenky do identifikačních systémů - výborná skladnost, velký výběr designů
Bezkontaktní čipové klíčenky mnoha barev, které se používají do identifikačních systémů vám dodá společnost IdentCORE s.r.o., která působí po celé České republice.
IdentCORE s.r.o.
Soustružení a hoblování dřeva, drobné výrobky a polotovary ze dřeva
Výrobou schodišť, drobných výrobků a polotovarů ze dřeva, soustružením, i hoblováním dřeva se zabývá specialista v oboru firma DIKADESIGN s.r.o., z okresu Znojmo.
Sklovláknité rohože KOBEMAT® BSN, netkané textilie ze skelného vlákna
Sklovláknité rohože KOBEMAT® BSN, šetřné k životnímu prostředí, netkané textilie ze skelného vlákna vyrábí a dodává specialista v oboru, společnost KOBE-cz s.r.o.
Výroba, dodávka schodišť, dřevěné součásti na výrobu schodišť-šprušle, sloupky, madla
Výroba a dodávka schodiště, sloupky, šprušle, madla celodřevěné, v kombinaci s nerezí a další výrobky poskytuje firma DIKADESIGN s.r.o. z Višňové v okresu Znojmo.
Výroba a soustružení šprušlí – celodřevěné, kombinované s nerezí
Celodřevěné šprušle nebo šprušle vyrobené v kombinaci s nerezí v různých designech nebo v designu podle přání zákazníka vyrábí a dodává společnost DIKADESIGN s.r.o.
K vyrobeným dřevěným výrobků vám zajistíme i vlastní dopravu
Kromě samotné výroby dřevěných výrobků, polotovarů včetně povrchových úprav vám zaručí firma DIKADESIGN, s.r.o. ze Znojma i zajištění dopravy, jež je realizována vlastní dodávkou a přepravní službou.
Frézování dřeva, hoblované polotovary pro výrobce schodišť a nábytku
Frézování dřeva, hoblované a dřevěné soustruhované polotovary pro výrobce schodišť, nábytku, hraček, svítidel a doplňků pro dřevěné podlahy od firmy DIKADESIGN s.r.o. ve Višňové u Znojma.
Výroba, prodej produkty z konopného vlákna KOBE ECO HEMP FLEX, izolační materiál
Přírodní materiál z konopných vláken KOBE ECO HEMP FLEX s výbornými izolačními vlastnosti, ideální k zateplení šikmých střech a dřevěných trámových stropů dodává firma KOBE-cz s.r.o.
Prodej - zasklívací lišty pro olištování skel a výplně při výrobě dveří, Znojmo
Dodávka zasklívacích lišt pro olištování skel při výrobě dveří, upevnění skleněných výplní dveří dodává naše firma K-Produkt, s.r.o., ze Znojma.
Výroba a prodej dřevěných polotovarů pro výrobce hraček
Soustružené a frézované dřevěné polotovary a součástky pro výrobce hraček zajistí společnost DIKADESIGN s.r.o.
E-shop - výběr z mnoha dřevěných produktů prvotřídní kvality a moderního designu
Na e-shopu společnosti FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s.r.o. si vyberete z mnoha dřevěných produktů, jako jsou dřevěné lišty, vyřezávané lišty, řezby, ozdobné a větrací mřížky a madla.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Montáž designových desek Stepwood krok za krokem - video
Jak správně namontovat designové desky Stepwood Vám krok za krokem poradí společnost FK dřevěné lišty – výrobce a prodejce designových dřevěných desek a dalších výrobků ze dřeva.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Flexibilní designové desky s širokým využitím, prodej flexible wood
Flexibilní designové desky dukta® - flexible wood s mnoha možnostmi, dodává a prodává specialista na trhu, firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o., v oblasti Znojma a okolí.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Kvalitní ocelové podlahové a regálové rošty - ideální využití v průmyslových oblastech
Ocelové podlahové a regálové rošty různých typů, které se hojně využívají hlavně v průmyslových odvětvích vyrábí společnost KASALI s.r.o. sídlící ve Znojmě.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Prodejce a výrobce podlahových roštů, lisovaných podlahových roštů, schodišť - kvalita za bezkonkurenční ceny
Prodej, dodávka, kompletní servis podlahových roštů a schodišť, rošty do regálových systémů, lisované podlahové rošty a jiné výrobky má ve svém bohatém sortimentu společnost KASALI, s.r.o. se Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo