Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Polyesterová vlákna TESIL pro výrobu netkaných textilií, Planá nad Lužnicí
Polyesterová vlákna TESIL pro využití při výrobě netkaných textilií vyrábí společnost SILON s.r.o. v Plané nad Lužnicí. TESIL, to jsou polyesterová staplová vlákna vysoké kvality, která mají na trhu již více než 50letou tradici. Vyrábí se z recyklovaných PET lahví a díky svým výborným vlastnostem, například vyváženému poměru mezi tažností a ...
SILON s.r.o. plastové směsi
Provaznictví - lana, provazy, šňůry, motouzy, Jindřichův Hradec
Lana, provazy, šňůry a motouzy pro všechny druhy využití, pro malé i velké odběratele vyrábí společnost Delana z Deštné u Jindřichova Hradce. Všechny výrobky z oblasti provaznictví - provazy, šňůry, motouzy, lana i švihadla vyrábí v nejrůznějších délkách i provedeních. Ať už hledáte šňůry na prádlo, sportovní lana pro šplhání nebo hry či motouzky ...
Výroba provazů, lan, motouzů a šňůr Jindřichův Hradec
Výrobní družstvo DELANA nedaleko Jindřichova Hradce nabízí své mnohaleté zkušenosti v oblasti výroby provaznického zboží. Mezi tento typ zboží patří provazy, lana, motouzy, ale také šňůry nejrůznějších typů, rozměrů a účelů použití. Můžeme vám nabídnout produkty vysoké kvality, které jsou vyráběny moderními postupy pro zajištění maximální možné ...
Sportovní a ochranné sítě Jindřichův Hradec
Potřebujete tělocvičnu či sportoviště vybavit sítěmi pro sport, např. na volejbal? My se zabýváme výrobou a prodejem sítí, které Vy potřebujete! Nabízíme pouze kvalitní a pevné sítě, které musí splňovat vysoké nároky na odolnost vzhledem ke klimatickým podmínkám. Síť na volejbal: - PA bílá, černá, bílá nebo černá s lankem. Síť na ...
Provaznictví okres Jindřichův Hradec
Výrobní družstvo DELANA, v.d. vyrábí veškeré provaznické zboží, které produkuje v několika různých délkách či rozměrech. Naše výroba zahrnuje: - motouz v provedení POP nebo sisál - autolana - šňůry na prádlo nebo pro zedníky - mřížkované nebo tkané rohože - pletená, jutová švihadla - provazy pro zemědělství - sportovní lano (pro ...
Výroba plastových uzávěrů, Česká republika.
Výroba plastových uzávěrů: šroubové, narážecí, dávkovací, kanystrové uzávěry, potravinářské a nápojové uzávěry, bezpečnostní uzávěry, uzávěry s dětskou pojistkou, uzávěry se silikonovou membránou.
Aptar Czech Republic s.r.o.
Výroba potravinářských a nápojových uzávěrů Czech Republic.
Výroba a zpracování umělých hmot: -potravinářské a nápojové uzávěry -plastové uzávěry šroubové, narážecí, dávkovací, kanystrové -uzávěry s dětskou pojistkou certifikované, se silikonovou membránou -bezpečnostní uzávěry.
Aptar Czech Republic s.r.o.
Provaznická výroba Deštná u Jindřichova Hradce.
Výroba: -šňůry prádlové, prádelní-bavlna, polyamid, silon -šňůry roletové-polyamid -šňůry zednické -rohože mřížkované a tkané -motouzy-propylen, sisal -zemědělské provazy-vazáky, opratě, pavuzníky, teletníky -autolana -pletené šňůrky a lana-polyamid -pro sport: -švihadla-bavlna, juta -lana na šplh a ...
Výroba provaznická okr. Jindřichův Hradec
Vyrábíme prádlové šnůry, motouzy, rohože, autolana, švihadla, zemědělské provazy, lana sportovní. Více informací na našich www stránkách
Výroba švihadel, provaznického zboží, okr. Jindřichův Hradec.
Vyrábíme švihadla, sportovní lana, autolana a veškeré provaznické zboží.
Diamantové nástroje, spojovací materiál Veselí nad Lužnicí.
Prodáváme brusné a řezné diamantové nástroje, distanční prvky pro ošetření betonu. Prodáváme a aplikujeme stavební chemii REDROCK. -přísady do betonu REDROCK -odbedňovací oleje -spojovací materiál.
Provaznická výroba okr. Jindřichův Hradec
Vyrábíme šňůry prádlové, prádelní, zednické, roletové, tkané a mřížkované rohože, motouzy, zemědělské provazy, opratě, autolana, pletené šňůrky a lana, sítě sportovní, houpací, ochranné.
Kliky, kování Týn nad Vltavou
Nabízíme okenní a dveřní kliky, okenní a dveřní závěsy, dveřní zámky a zabezpečení.
Použitý stavební a instalační materiál Tábor
Nabízíme použitý a přebytkový stavební a instalační materiál: dveře, okna, vrata, stavební nástroje, nářadí, sanitární keramiku, svítidla, hutní materiál, nábytek, bílou techniku.
Speciální slevová akce na kliky.
Interiérová klika VERONA OB za pouhých 199 kč bez DPH. Interiérová klika Luxembourg (OB) za pouhých 199 kč bez DPH. Interiérová klika TOKYO OB za pouhých 199 kč bez DPH.
Výroba vnitřního a venkovního nábytku Prachatice.
Zakázková výroba vnitřního i venkovního nábytku, schodišť a oken. Výroba a montáž dětských certifikovaných hřišť.
Plynoinstalace okr. Tábor
Prodej, montáž-plynové a olejové hořáky. Plynoinstalace rodinných domků a občanské vybavenosti. Revize - tlakové nádoby, pece, průmyslové plynovody.
Podlahy včetně pokládky Prachatice
Zabýváme se výrobou a pokládkou podlah, renovací podlah, dodáváme parkety a obklady z exotických dřevin. Vyrábíme masivní dveře, terasy.
Střešní krytiny, izolace střech Český Krumlov.
Prodej střešních krytin, střešní konstrukce, klempířských prvků -střešní a zemní fólie -izolace střech -dřevostavby -rekonstrukce střech -práce s montážní plošinou -půjčovna lešení -zelená úsporám.
Spojovací a vyspravovací materiály ze dřeva okr. Strakonice.
Spojovací lamely, vyspravovací lodičky, nábytkové kolíky, vyspravovací suky, zaslepovací zátky, nábytkové úchytky, zábradlí, tyčoviny, soustružené díly. Soustružení dřeva.
Stroje a nářadí Tábor
Prodáváme dřevoobráběcí stroje, zahradní a lesní techniku, vysokotlaké mycí stroje, kalová čerpadla, zahraní nábytek, pneumatické, ruční a elektrické ruční nářadí, nástroje, spojovací materiál.
Stavební řezivo a střešní latě za snížené ceny
Nabízíme stavební řezivo smrkové trámy a fošny ze sériové výroby za 4900 Kč/m3 pro drobný odběr nebo za 4600 Kč/m3 při odběru na celý kamion, dále nabízíme střešní latě za cenu 11,52 bm (4800 Kč/m3) včetně impregnace. Veškeré nabízené řezivo spadá do 1.jakostní třídy. Nabídka je platná při platbě v hotovosti. Bližší informace o možnostech sériově ...
Tlakové nádoby Strakonice
Vyrábíme tlakové nádoby dle mezinárodních standardů - odlučovače oleje pro šroubové kompresory, zásobníky chladivy, procesní tlakové nádoby, objemné ocelové svařence, tepelné deskové výměníky z nerezavějící oceli pro zásobníky ledové vody.
Terasy Grenadeck
GRENA, a.s. nabízí WPC (dřevoplastové) terasové systémy Grenadeck WPC, plotovky Grenafence vč. celého plotového systému, desky s vysokým leskem Grenagloss a protipožární materiály Grenamat. Přijďte nás navštívit na IBF 2011!
Barvy na dřevo České Budějovice.
Maloobchod, prodej: -laky na dřevo Heidelberger Lackfabrik -průmyslové silnovrstvé lazury pro stříkání vysokotlakem Impra -silnovrstvé i tenkovrstvé lazury pro natírání štětcem -tmely -mořidla, ředidla, lepidla -oleje pro povrchovou úpravu -opravné vosky -brusivo -vyspravovací a spojovací materiály.