Vyberte si ze široké nabídky hutních materiálů včetně služeb dělení, ohýbání, vypalování a dalších úprav. Certifikované produkty splňující i přísné normy, jako jsou betonářská výztuž, sítě, ocelové nosníky, plechy, pásová, plochá a kruhová ocel, pletivo, kované polotovary, kotvy a ukotvení, svářecí elektrody a mnoho dalších.

Hutní nerezový materiál, velkoobchod | Paskov - Ostrava
Dodáme kvalitní hutní antikorozní výrobky z různé oceli. Pracujeme s kovem žáruvzdorným, austenitickým, martenzitickým, feritickým a duplexním.
ITALINOX, s r.o. Prodej nerezové plechy, trubky, tyče
Nerezové tenkostěnné trubky s podélným švem pro výrobu vlnovců - výroba a prodej
Společnost Witzenmann z Opavy je specialista na flexibilní kovové díly. Vyrábíme a prodáváme také nerezové tenkostěnné trubky s podélným švem jako polotovar pro výrobu jedno a vícevrstvých vlnovců.
Hutní materiál - ohýbané profily, jekly, trubky, tyče, plechy, prodej včetně dopravy
Široký sortiment hutního materiálu nakoupíte v prodejně společnosti FEGIP materiály s.r.o. v Novém Jičíně. Prodáváme ohýbané profily, jekly, trubky, tyče a plechy.
FEGIP materiály s.r.o. Sádrokarton, hutní materiál Nový Jičín
Prodej hutního materiálu, profily, trubky, plechy, ocel - výhodné ceny
Pokud potřebujete rychlou a kvalitní dodávku hutního materiálu, obraťte se na společnost DEVIMEX s.r.o. v Ostravě, která se zabývá prodejem hutního materiálu za velmi výhodné ceny.
Prodej, velkoobchod jaklových profilů a profilové oceli různých druhů a velikostí
Stavte z kvalitních hutních materiálů. Nakupujte u firmy DEVIMEX s.r.o. v Ostravě, která se zabývá prodejem a velkoobchodem jaklových profilů a profilové oceli různých druhů a velikostí.
Kované hutní válce pro válcování profilových i plochých trubek a vývalků, recyklované válce
Ostravská společnost DEVIMEX s.r.o. se specializuje na velkoobchod a dodávku hutního materiálu jako jsou kované hutní válce pro válcování profilových i plochých trubek a vývalků.
Tvarové výpalky, válcování, pálení plechů, velkoobchod - hutní materiál
Na výrobu tvarových výpalků, válcování, pálení plechů se specializuje společnost STEELCOM CZ a.s., která je specialistou v oboru podnikání s hutním materiálem.
Vše pro stavbu a rekonstrukci ploché i šikmé střechy - kvalitní střešní materiál přímo od dodavatele
Spolehlivý dodavatel střešních a stavebních materiálů pro stavbu a rekonstrukci střech, firma SALVATOR STŘECHY s pobočkou ve Frýdku - Místku nabízí veškeré doplňky pro šikmé i ploché střechy.
Tlusté plechy válcované za studena - z oceli pro tlakové nádoby
Společnost Steelcom CZ a.s. se sídlem v Ostravě se specializuje na tlusté plechy, které jsou válcované za studena. Tyto plechy z oceli jsou vhodné především pro tlakové nádoby.
Velkoobchod plechy z nelegovaných, legovaných, konstrukčních ocelí
Velkoobchod s plechy z nelegovaných, legovaných i konstrukčních ocelí vede firma STEELCOM CZ a.s., která je specialistou na hutními materiály a exkluzivně dodává ocelové plechy válcované za tepla.
Hutní materiály z konstrukční oceli - široký sortiment plechů, trubek a tyčí
Široký sortiment hutního materiálu z konstrukční oceli nabízí společnost GAVENDA s.r.o., která se věnuje zámečnictví a prodává hutní a spojovací materiál.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Velkoobchod s hutním materiálem, plechy, trubky, profilová ocel Ostrava
Hutní materiál za bezkonkurenční ceny nakoupíte u společnosti DEVIMEX s.r.o. v Ostravě. Jsme dodavateli hutního materiálu do tuzemských i zahraničních firem. V naši nabídce najdete: - trubky - bezešvé, závitové, podelně svařované, bezešvé válcované za tepla - profilová ocel s různými druhy profilů - plechy - široká ocel - jaklové profily - ...
Profily, trubky, plechy a jejich dělení na míru - prodej hutního materiálu
Spolehlivá společnost GAVENDA je specialistou na hutní materiál v Krnově a okolí. V sortimentu naleznete různé plechy, profily a trubky, samozřejmostí je také dělení dle velikosti a druhu materiálu.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál Krnov
Nerezové i nepoměděné svařovací dráty KOWAX té nejvyšší kvality
Nerezové i nepoměděné svařovací dráty KOWAX té nejvyšší kvality a za rozumnou cenu seženete ve firmě SVARMETAL s.r.o. ve Skotnici poblíž Nového Jičína a Příboru.
Bezešvé tvarované, svařované trubky válcované za tepla, s vnitřními žebry
Společnost Devimex s.r.o. v Ostravě nabízí bezešvé tvarované trubky, svařované trubky, válcované za tepla i s vnitřními žebry.
Bezešvé ocelové trubky, ocel, kontislitky, sochory, šroub | Ostrava
Bezešvé ocelové trubky pro různá průmyslová odvětví vyrábí a dodávají TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY a.s. po celé České republice a Evropě. Výroba, dodávka, velkoobchodní prodej: - bezešvé ocelové trubky válcované za tepla - trubky profilové - trubky olejářské – Casing a Line Pipe - nátrubky k ochraně konců závitovaných trubek - ...
Tyče z nerezu Paskov - Ostrava - profily kruhové, ploché, čtvercové, šestihranné
Máme pro Vás v Ostravě připraveny nerezové tyče s profily kruhovými, plochými, šestihrannými a čtvercovými.
ITALINOX, s r.o. Prodej nerezové plechy, trubky, tyče
Trubky kruhové, čtvercové, obdélníkové svařované | Paskov - Ostrava
Kruhové, čtvercové nebo obdélníkové potrubí je vhodné pro rozvod tekutých a plynných médií i jako dekorativní prvek.
ITALINOX, s r.o. Prodej nerezové plechy, trubky, tyče
Hliníková střecha ihned – řada výhod střešní hliníkové krytiny
Společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o. Vám v Ostravě okolí hliníkovou střechu kterou můžete mít ihned. Střešní hliníkové krytiny mají řadu výhod, které ocení každý.
Kruhové tyče válcované + kované
Skladem nabízíme kruhové tyče válcované i kované v pr. 40 - 480 mm. Jakosti S355J2, S355J2+N, C45, C45+N, 16MnCr(S)5, 16MNCr(S)5+N, 42CrMo(S)4+QT. Provádíme dělení materiálu na pásových pilách. Zajišťujeme dopravu. Skladové zásoby na www.izotechnik.cz. 558 340 035.
Hutní materiál, jaklové profily, plechy Ostrava
Hledáte prodejce hutního materiálu v Ostravě? Obraťte se na firmu DEVIMEX s.r.o.. V našem sortimentu najdete - profilová ocel - jaklové profily - plechy - trubky - široká ocel válcovaná za tepla - pásová ocel - betonářská ocel - tvarové výkovky - nástrojové a rychlořezné oceli - kované hutní válce - bezešvé, svařované trubky - ...
Hutní materiál, Ostrava
Rychle, kvalitně, přesně podle vašich požadavků. Řeč je o hutním materiálu od STEELCOM CZ. U nás najdete veškerý hutní materiál, který potřebujete. Zabýváme se jeho nákupem, následným opracováním dle vašich požadavků a prodejem. A co si pod pojmem hutní materiál představit? U nás najdete: - plechy z konstrukčních ocelí - plechy z ocelí pro ...
Prodej hutního materiálu, výroba ocelových plechů, tvarových výpalků Ostrava
Společnost OSTRAVAPOL BETA s.r.o. s dlouholetou působností na trhu s hutním materiálem Vám exkluzivně nabízí kvalitní materiály připravené a technologicky zpracované dle individuálního přání klienta. - ocelové plechy z Německa, Itálie, Číny, Bulharska a Polska - široká nabídka rozměrů, vysoká jakost a pevnost, dobrá svařovatelnost - tvarové ...
Prodej hutního materiálu, ocelové plechy, tvarové výpalky Ostrava
Naše společnost nabízí prodej: - hutní materiál - ocelové plechy: - dovoz z Itálie, Německa, Číny, Polska a Bulharska - různé rozměry, vysoká jakost, pevnost, dobrá svařovatelnost - všechny plechy mají požadované atesty - na požádání provádíme ultrazvukové zkoušky plechů - tvarové výpalky. Na základě požadavků jsme schopni ...
Tenkostěnné nerezové trubky s podélným svarem a možností ohybu
Výroba a prodej: - nerezových vlnovců a kompenzátorů, nerezových tenkostěnných trubek, kovových tlakových hadic, kovových ochranných, odsávacích a plynových hadic, montažních kufříkových sad pro samostatnou montáž koncovek na kovové hadice, závěsů, podpěr a uložení.