Tuhá, plynná nebo kapalná biopaliva první a druhé generace vzniklá přeměnou biomasy – obnovitelných surovin rostlinného původu patří mezi alternativy trvale udržitelného rozvoje a jsou k dostání především ve formě briket, pilin, polen, štěpků, pelet, bionafty nebo bioetanolu, metylesteru a etylesteru řepkového oleje.

Suché bukové dřevo na topení - řezané bukové válečky
Na prodejně firmy WOODCMTE s.r.o. v Bílovicích u Uherského Hradiště zakoupíte kvalitní, suché bukové dřevo na topení - jde o bukové válečky řezané na délku 30-33cm.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Výroba a zpracování biomasy Zruč nad Sázavou, výkup zpracované dřevní hmoty, pelety, brikety
Naše lesnická společnost nabízí výrobu a zpracování biomasy, velkoobchod s řezivem, pilinou, pilařskou štěpkou, kůrou, krajinami, palubkami, peletami, briketami a palivovým dřívím.
Zelená biomasa, a.s. Dřevěný domek
Prodej a rozvoz palivového dříví s poctivým přístupem a vstřícným jednáním
O zásoby přírodního paliva nejen pro zimní období se vám postará firma Ing. Jana Stuchlíka z Háje ve Slezsku, jež prodává i rozváží štípané dříví pro zákazníky z Opavy i Ostravy.
Jan Stuchlík - Lesnická činnost
Přeprava paletového zboží, sypkého i tekutého materiálu
Dopravně spediční služby přímo na míru dle Vašeho přání. Přeprava sypkých i tekutých materiálů, odpadů i železného a neželezného zboží. Výroba dřevěných briket RUF a štípaného palivového dřeva.
ZDEMAR CZECH s.r.o. autodoprava
Palivové dřevo, prodej, dodávka, dřeviny buku, dubu, habru, břízy, smrku, borovice Moravské Budějovice
Prodejce a dodavatel kvalitního palivového dřeva. Tvrdé listnaté i měkké jehličnaté, dřeviny buku, habru, dubu, břízy, smrku, borovice i modřínu od firmy BOŠ spol. s r.o.
BOŠ spol. s r.o.
Levné a výhřevné biobrikety, dřevěné brikety-ekopalivo na prodej
Kvalitní výhřevné ekopalivo nabízí na prodej Malenovická pila Zlín. Jedná se o levné biobrikety - dřevěné brikety, pelety.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Prodej dřevěných briket, řeziva - prkna, střešní latě
Malenovická pila Zlín má pro své zákazníky široký sortiment stavebního řeziva. Na prodej prkna, střešní latě, hranoly či fošny a také dřevěné brikety.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Prodej a dodávka palivového dříví až k Vám do domu, kvalitní dřevo
Palivové dříví, krácené, štípané, kvalitní dřevo z buku, habru, dubu, břízy, smrku, borovice a modřínu, dodává firma Boš spol. s r. o.
BOŠ spol. s r.o.
Dřevěné brikety s vysokou výhřevností šetří Vaši peneženku i přírodu
Dřevěné brikety s vysokou výhřevností od firmy WOODCMTE s.r.o. šetří Vaši peněženku i přírodu. Balení po 35kg. Odběr možný v Pašovicích-nedaleko Uherského Hradiště i Zlína.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Palivové a krbové dřevo na prodej - velkoobchod, který udělá vše pro teplo vašeho domova
Velkoobchod na Jižní Moravě ve městě Hrušovany nad Jevišovkou u Znojma udělá vše pro teplo vašeho domova - zajistíme prodej kvalitního palivového a krbového dřeva včetně rozvozu!
Velkoobchod se dřevem Znojmo - prodej palivového dřeva
Velkoobchod se dřevem, prodej palivového dřeva, tvrdého dřeva - dub, akát, buk, jasan, javor, habr, dřevo na topení, metrové dřevo od firmy PRODEX, spol. s r.o. ve Znojmě.
Palivové dřevo na topení - kvalitní pařené bukové dříví štípané a bukové válečky
Palivové dřevo na topení zakoupíte u firmy Dyas Ware s.r.o. - jde o kvalitní pařené bukové dříví, štípané či řezané válečky. Rozvoz zajištěn v lokalitě Uherské Hradiště, Hodonín, Kyjov a Zlín.
Prodej, rozvoz pařeného bukového palivového dřeva-dřevo na topení
U firmy Dyas Ware s.r.o. je na prodej pařené bukové palivové dřevo na topení za výhodné ceny - štípané, řezané válečky. Zajistíme i rozvoz palivového dřeva - Uherské Hradiště, Hodonín, Kyjov, Zlín.
Štípané bukové dřevo, palivové dříví-bezkonkurenční ceny, vysoká výhřevnost
Za bezkonkurenční ceny můžete pořídit štípané pařené bukové dřevo, palivové dříví s vysokou výhřevností u firmy Dyas Ware s.r.o. Zajistíme rozvoz v regionu Uherské Hradiště, Kyjov, Hodonín a Zlín.
Velkoobchod s palivovým dřevem, prodej a zpracování dřeva
Firma PRODEX, spol. s.r.o. je velkoobchod s palivovým a krbovým dřevem, kde vám zajistí prodej a zpracování dřeva - dubové, bukové, akátové, tvrdé.
Prodej palivového, krbového dřeva a briket na topení Znojmo
Prodej palivového dřeva a briket na topení vám zajistí firma PRODEX, spol. s r.o. v Hrušovanech nad Jevišovkou u Znojma.
Prodej palivového dřeva - velkoobchod dřeva, dub, akát, buk
Prodej palivového dřeva - dub, akát, buk, habr nebo směs tvrdého dříví vám poskytne firma PRODEX, spol. s r.o. ve Znojmě. Také zajistí zpracování vlákniny na palivové dřevo.
Dřevo na prodej - kvalitní palivové dřevo na topení - suché i polosuché dřevo
Firma PRODEX, spol. s.r.o., která sídlí nedaleko Znojma se zabývá prodejem kvalitního palivového dřeva na topení, které poskytuje suché i polosuché.
Prodej krbového dřeva, dřevo do krbu, velkoobchod s krbovým dřívím
Prodej krbového dřeva, dřevo do krbu suché a polosuché, velkoobchod s krbovým dřívím, export a import dřeva od firmy PRODEX, spol. s r.o. ve Znojmě.
Palivové dřevo, výkup a prodej zvěřiny, poplatkový lov Vysoké Chvojno, arboretum, penzion
Palivové dřevo, výkup a prodej zvěřiny, poplatkový lov Vysoké Chvojno, černá, dančí a srnčí zvěř, arboretum, penzion Zámeček, Obora Požáry.
Lesní družstvo Vysoké Chvojno.s.r.o
Kvalitní štípané palivové dřevo
Vyrábíme pro vás špičkové štípané palivové dřevo v různých délkách - PILA FACEK s.r.o. Liberec
Dřevěné lisované brikety do kamen, kotlů i krbů - výroba, prodej
Využíváte-li pro topení kamna, kotel nebo krb a přemýšlíte jaké topivo zvolit aby bylo levné a také ekologické, tak si pořiďte dřevěné lisované brikety od firmy Stolárna Santo (Hranice, Přerov, Zlín).
Suché, štípané akátové dřevo, odkory, odřezky z tvrdého akátového dřeva
U firmy WOODCMTE pořídíte po celou topnou sezónu za výhodnou cenu suché, štípané akátové dřevo a odkory, odřezky z tvrdého akátového dřeva. Osobní odběr Pašovice-nedaleko Uherského Hradiště i Zlína.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Výroba a prodej EKO provazce z dřevité vlny Čestice
Nabízíme výrobu a prodej EKO provazců z dřevité vlny různých průměrů, provazce jsou vhodné jako obalový materiál - Podpalovače - Ekowood Ing. Jan Hering Čestice, Rychnov
Podpalovače - Ekowood Ing. Jan Hering
Palivové dřevo štípané i rovnané, smrkové, dubové i habrové dříví, doprava a prodej
Dřevo na topení s vysokou výhřevností naleznete u firmy Veronika Ondrášková - palivové dřevo z obce Oleška u Prahy. Disponujeme širokým sortimentem palivového dřeva různé tvrdosti i pevnosti.