Vyberte si z pestré nabídky chemikálií, které najdou využití v laboratořích, v různých odvětvích průmyslu i v domácnostech a dalších zařízeních. Podle konkrétních potřeb trh nabízí chemikálie čisté, laboratorní i speciální, organické i anorganické, čistící a dezinfekční prostředky, roztoky a mnoho dalších chemických produktů.

Malířské barvy do interiéru, tmely a lepidla od předních tuzemských i zahraničních výrobců
Malířské barvy do interiéru i exteriéru, tmely a lepidla od předních tuzemských a zahraničních výrobců můžete zakoupit ve specializované prodejně KMB barvy, s.r.o. v Ostravě - Přívoze.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Tónovací centrum - míchání a tónování malířských, fasádních i syntetických barev
KMB barvy, s.r.o. v Ostravě je specializovaná prodejna s velkým výběrem nátěrových systémů a barev, která Vám namíchá malířskou, fasádní i syntetickou barvu na počkání.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Nátěry na dřevo - olejové lazury pro zvýraznění struktury a dokonalou ochranu
Olejové lazury pro zvýraznění struktury a dokonalou ochranu dřeva dodává společnost KMB Barvy s.r.o. se sídlem v Ostravě, která nabízí široký sortiment nátěrů na dřevo té nejvyšší kvality.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Vnitřní omývatelné barvy malířské - snadná údržba stěn
Vnitřní omývatelné barvy malířské nabízí společnost KMB Barvy, s.r.o. se sídlem v Ostravě. Tyto barvy oceníte především proto, že nabízejí snadnou údržbu stěn v domě.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Asfaltové pásy SBS, APP, samolepící, speciální, hydroizolace střechy - prodej
Chystáte se na opravu střechy? Určitě budete potřebovat hydroizolační pásy. KST MEMBRANE má v nabídce střešní materiál včetně asfaltových modifikovaných SBS, APP, samolepících a speciálních pásů.
Prodej autolaků a barev na auto - vzorníky světových automobilek pro perfektní výběr
Na prodej autolaků a barev na auto se specializuje společnost Janků Autolaky s.r.o. působící v okolí Ostravy a Havířova, která nabízí pro váš perfektní výběr vzorníky světových automobilek.
JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. Ostrava
Velkoobchod, prodej kvalitních světových autolaků, barev koncernu PPG
Firma Janků Autolaky s.r.o. v Ostravě Vám nabízí velkoobchodní prodej těch nejlepších kvalitních světových barev a autolaků koncernu PPG.
JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. Ostrava
Míchání barev, autolaků - nejkvalitnější, nejjasnější, nejneobvyklejší odstíny
Ty nejjasnější, nejneobvyklejší a nejkvalitnější barvy vám namícháme v naší firmě Janků autolaky v Ostravě. Vyberte si svůj odstín a my vám jej obratem namícháme.
JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. Ostrava
Profesionální barvy, laky, mořidla a další přípravky vhodné pro dřevo a jeho ochranu
Profesionální barvy, laky, mořidla a další přípravky vhodné pro dřevo a jeho ochranu prodává v té nejlepší kvalitě společnost KMB Barvy s.r.o., která působí nejen v okolí Ostravy, ale také Hlučína.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Specializovaný velkoobchod nátěrových hmot - kvalitní barvy včetně dovozu až k vám
Specializovaný velkoobchod nátěrových hmot s kvalitními barvami včetně dovozu až k vám, zajistí společnost SILESIA COLOR v Ostravě.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Míchání, tónování, prodej malířských barev, nátěrových hmot
Zaměřujeme se na prodej, míchání, tónování fasádních, interiérových a syntetických barev, nátěrů i laků na dřevo. Veškeré barvy namícháme na počkání.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Malířské barvy na stěnu - specializovaná prodejna, nátěrové hmoty
Specializovaná prodejna s nátěrovými hmotami KMB barvy, s.r.o. všem kutilům i stavebním firmám z Ostravy, Frýdku Místku i Karviné dodává malířské barvy na stěnu.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Tikkurila Temaspeed Ostrava - tónování průmyslových nátěrových hmot špičkové kvality od finského výrobce barev Tikkurila
Tikkurila Temaspeed Ostrava - tónování průmyslových nátěrových hmot špičkové kvality od finského výrobce barev Tikkurila: - vysoká kvalita produktů a široká škála průmyslových barev a nátěrů na kov, konstrukce, lodě, podlahy - široká nabídka míchaných odstínů (RAL, NCS, Ral Effect, British Standard) včetně metalických na ...
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Obalované asfaltové směsi, Ostrava
Naše společnost Obalovna Ostrava má dlouholeté zkušenosti s výrobou kvalitních horkých obalovaných asfaltových směsí. Všechny směsi vyrábíme podle platných norem a naši zaměstnanci úzkostlivě dbají na bezpečnost, preciznost a kvalitu jejich práce. Vyrábíme: - asfaltový beton - obalované kamenivo - modifikovaný asfaltový beton - ...
Obalovna Ostrava s.r.o.
Rekonstrukce kanalizací, výkopové práce, demoliční práce Ostrava
Jsme ti, které voláte, když jdete stavět. Jsme společnost Jankostav a už více než dvacet let se staráme o veškeré stavební, rekonstrukční i demoliční práce svých klientů. Naši spolehliví a vysoce kvalifikovaní pracovníci provádí: - výstavbu a rekonstrukci kanalizací - zemní práce - výkopové práce - dlaždičské práce - recyklaci ...
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Opravy dopravních staveb, silnice, chodníky, cyklostezky Ostrava
Provádíme výstavbu, rekonstrukci, opravy dopravních staveb: - městská, místní, účelová komunikace - silnice, polní silnice - chodníky - cyklostezky - parkoviště - kruhové objezdy. Výroba obalovaných asfaltových směsí a litého asfaltu. Pokládka asfaltových směsí. Výstavba a rekonstrukce kanalizace. Zemní a výkopové ...
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Barvy, laky, autolaky Ostrava, prodej a míchání autolaků
JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. provádí míchání a prodej autolaků, barev a laků.
JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. Průmyslové barvy Ostrava
Míchání a plnění autolaků do sprejů Ostrava
JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. provádí míchání a plnění autolaků do sprejů.
JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. Průmyslové barvy Ostrava
Míchání autolaků Ostrava, tmely, autolaky, stříkací technika
Prodej: - barvy pro průmyslové použití - tmely, plniče, speciální podkladové materiály - stříkací technika - stříkací pistole, redukce, filtry, manometry, rychlospojky - lakýrnické pomůcky - brusky, hoblíky, stojany, ofukovací pistole, pásky, atd. - brusivo - archy, kotouče, role. Služby: - míchání autolaků - plnění ...
Obalovna, prodej kameniva, výroba asfaltové směsi Ostrava
SILASFALT, s.r.o. Obalovna Ostrava se zabývá: - výroba asfaltové směsi pro živičné vozovky - výroba speciální směsi - prodej a velkoobchod drceného kameniva, asfaltu.
Prodej chemie, čistící prostředky, Ostrava
Akční nabídka prodeje chemických přípravků! Autoactive: - čištění vozidel, tahačů, autobusů aj. - cena 10 l - 699,- Kč bez DPH - cena 25 l - 1.699,- Kč bez DPH. Acido: - výceúčelový silně kyselý detergent na vápenné usazeniny a čištění nákladních vozů - cena 10 l - 999,- Kč bez DPH - cena 25 l - 2.399,- Kč bez DPH. Saphire: - ...
Lakovací a sušící kabiny - boxy Ostrava
Nová výkonnější a úspornější řada lakovacích a sušících boxů za nezměněné ceny plus plynový hořák za cenu dieselového: - SBA-9900 - ECONOMY - SBA-9910 - STANDARD - SBA-9920 - TOP - SBA-B1 - LINE ONE - SBA-B2 - LINE TWO.