Vyberte si z pestré nabídky chemikálií, které najdou využití v laboratořích, v různých odvětvích průmyslu i v domácnostech a dalších zařízeních. Podle konkrétních potřeb trh nabízí chemikálie čisté, laboratorní i speciální, organické i anorganické, čistící a dezinfekční prostředky, roztoky a mnoho dalších chemických produktů.

Barvy Caparol - probarvené omítky, interiérové a fasádní barvy
Prodejna barev v Opavě ABC barvy s.r.o. ve svém sortimentu nabízí také barvy Caparol - probarevné omítky, interiérové a fasádní barvy.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Průmyslové barvy a nátěrové hmoty ALCEA pro průmysl
Naše specializovaná prodejna DUMAG barvy s.r.o. nabízí široký sortiment průmyslových barev vhodných na stroje a strojní součástky v Opavě.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Lazury na dřevo Opava - lazurovací barvy, oleje a vosky na dřevěné povrchy
ABC barvy s.r.o. Vám nabízí kvalitní lazury na dřevo v Opavě. V sortimentu naleznete široký výběr lazurovacích barev, olejů a vosků na dřevěné povrchy.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Barvy na kov a rez Hammerite, vhodné na kovové ploty, zábradlí a střechy - míchání různých odstínů
Kvalitní barvy na kov a rez Hammerite nakoupíte v prodejně barev a laků DUMAG v Opavě. Navíc Vám tuto speciální barvu na kov a rez namícháme do různých odstínů podle Vašeho přání.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Spreje CHALK PAINT pro renovaci nábytku ve stylu ,,vintage" - matný povrch a sametový vzhled
DUMAG barvy s.r.o. je specializovaná prodejna barev a sprejů v Opavě, kde naleznete také novinku v podobě spreje CHALK PAINT, který je určený pro originální renovaci nábytku ve stylu ,,vintage".
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Fasádní barvy DULUX a HET - profesionální nátěry na fasádu a omítku
Kvalitní nátěrové systémy pořídíte od havířovské společnosti KMB barvy s.r.o., která se zaměřuje na prodej a míchání barev pro interiéry, exteriéry, dřevo a další.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Tónovací centrum, tónování a míchání barev podle přání na počkání
Barvy - laky komplet v Opavě je řetězec speciálních prodejen s kompletním sortimentem interierových a fasádních barev, také nabízíme míchání barev na počkání v našem tónovacím centru v Opavě.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Specializovaný velkoobchod barev a laků na dřevo, kov, fasády, beton, asfalt
Specializovaný velkoobchod barev a laků na dřevo, kov, fasády, beton, asfalt najdete v Ostravě-Radvanicích u firmy SILESIA COLOR.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Aplikace pro správný výběr barev při opravě auta, prodej barev a autolaků NEXA Autocolor
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. v Ostravě a Havířově dodává barvy a laky výrobce NEXA Autocolor. V rámci služby lakování aut představují aplikaci Paint It pro správný výběr barvy k opravě vozidla.
Autolaky JANOUŠEK
Malířské barvy do interiéru, tmely a lepidla od předních tuzemských i zahraničních výrobců
Malířské barvy do interiéru i exteriéru, tmely a lepidla od předních tuzemských a zahraničních výrobců můžete zakoupit ve specializované prodejně KMB barvy, s.r.o. v Ostravě - Přívoze.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Primalex POLAR 15 kg plus plyšový medvěd ZDARMA
Na prodejně DUMAG barvy s.r.o. Vás za nákup PRIMALEX Polar 15 kg čeká plyšový medvěd zdarma. Dokonalá bělost ve Vašem interiéru a provzdušněný prostor díky interiérovému nátěru POLAR.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Tónovací centrum - míchání a tónování malířských, fasádních i syntetických barev
KMB barvy, s.r.o. v Ostravě je specializovaná prodejna s velkým výběrem nátěrových systémů a barev, která Vám namíchá malířskou, fasádní i syntetickou barvu na počkání.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Nátěry na dřevo - olejové lazury pro zvýraznění struktury a dokonalou ochranu
Olejové lazury pro zvýraznění struktury a dokonalou ochranu dřeva dodává společnost KMB Barvy s.r.o. se sídlem v Ostravě, která nabízí široký sortiment nátěrů na dřevo té nejvyšší kvality.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Dodávka chemických surovin - plniva a pigmenty pro výrobu barev a laků
Dodávkou chemických surovin a to zejména plniv a pigmentů pro výrobu barev a laků se zabývá bohumínská společnost GENETRIX s.r.o., která veškeré produkty dodává českým i zahraničním výrobcům barev.
Nitro barvy na značky a bezpečnostní značení podlah v průmyslových areálech
DUMAG barvy s.r.o. je specializovaná prodejna s velkým výběrem barev a laků v Opavě. V našem sortimentu naleznete široký výběr nitro barev, které se dají využít také k bezpečnostnímu značení podlah.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Vnitřní omývatelné barvy malířské - snadná údržba stěn
Vnitřní omývatelné barvy malířské nabízí společnost KMB Barvy, s.r.o. se sídlem v Ostravě. Tyto barvy oceníte především proto, že nabízejí snadnou údržbu stěn v domě.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Rekonstrukce a vybavení autolakovny, prodej laků a barev Nexa Autocolor
Rekonstrukcí a vybavením autolakoven se zabývá společnost Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. z Havířova. Zajišťuje také prodej laků a barev Nexa Autocolor, které se využívají při opravách a korekcích.
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Speciální chemické látky a suroviny pro pyrotechnický průmysl - výroba a dodávka
S výrobou a dodávkou chemických látek a surovin pro pyrotechnický průmysl se můžete obrátit na společnost Genetrix, která je specialistou v tomto oboru.
Asfaltové pásy SBS, APP, samolepící, speciální, hydroizolace střechy - prodej
Chystáte se na opravu střechy? Určitě budete potřebovat hydroizolační pásy. KST MEMBRANE má v nabídce střešní materiál včetně asfaltových modifikovaných SBS, APP, samolepících a speciálních pásů.
Montážní pěny pro stavebnictví, tmely a lepidla na obklady a dlažbu Den Braven
Přijďte navštívit prodejnu společnosti STAVEBNINY ANDRLA v Opavě, kde si vyberte ze široké nabídky stavební chemie. V sortimentu máme kvalitní montážní pěny v pistoli nebo lepidla na obklady a dlažbu.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Reaktivace a regenerace aktivního uhlí, prodej sorbentů i nauhličovadel
Společnost Resorbent s.r.o. zajišťuje reaktivaci a regeneraci aktivního uhlí a je významným dodavatelem sorbentů i nauhličovadel pro velký okruh zákazníků hlavně v aplikacích čištění vody a vzduchu.
Prodej autolaků a barev na auto - vzorníky světových automobilek pro perfektní výběr
Na prodej autolaků a barev na auto se specializuje společnost Janků Autolaky s.r.o. působící v okolí Ostravy a Havířova, která nabízí pro váš perfektní výběr vzorníky světových automobilek.
JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. Ostrava
Velkoobchod, prodej kvalitních světových autolaků, barev koncernu PPG
Firma Janků Autolaky s.r.o. v Ostravě Vám nabízí velkoobchodní prodej těch nejlepších kvalitních světových barev a autolaků koncernu PPG.
JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. Ostrava
Gumárenské produkty - prodej syntetického kaučuku, polymeru, kalafun i zinkových bělob
Prodejem gumárenských produktů, jako je syntetický kaučuk, polymer, kalafuny či zinkové běloby, se zabývá společnost Genetrix v Bohumíně, která patří mezi přední dodavatele těchto surovin.
Míchání barev, autolaků - nejkvalitnější, nejjasnější, nejneobvyklejší odstíny
Ty nejjasnější, nejneobvyklejší a nejkvalitnější barvy vám namícháme v naší firmě Janků autolaky v Ostravě. Vyberte si svůj odstín a my vám jej obratem namícháme.
JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. Ostrava