Vyberte si z pestré nabídky chemikálií, které najdou využití v laboratořích, v různých odvětvích průmyslu i v domácnostech a dalších zařízeních. Podle konkrétních potřeb trh nabízí chemikálie čisté, laboratorní i speciální, organické i anorganické, čistící a dezinfekční prostředky, roztoky a mnoho dalších chemických produktů.

Široký výběr práškových barev - práškové barvy za skvělé ceny a s doručením do 24 hodin
Firma FESTA SERVIS spol. s.r.o. se zabývá prodejem práškových barev, které nabízí v širokém spektru barev, za skvělé ceny a s dodací lhůtou do 24 hodin.
Antikorozní, čisticí i ošetřující přípravky, technika pro autolakovny i mechanické dílny
Vysoce kvalitní přípravky pro výrobce a opravny vozidel poskytuje společnost AUTO - COLOR spol. s r.o. z Liberce. Dodáváme produkty pro účely lakování, lepení, odhlučnění i čištění vozů.
Laboratorní chemikálie, zkoumadla a farmaceutické suroviny špičkové kvality
FAGRON a.s. jako tradiční výrobce a dodavatel laboratorních chemikálií, zkoumadel a farmaceutických surovin ve špičkové kvalitě je tu pro Vás více než 20 let!
Míchací centrum - míchání, tónování barev, fasádních omítek na počkání
Firma TERMO zateplení, s.r.o. je prodejce zateplovacích systémů a barev, využívají nás firmy hlavně z regionu Kroměříž, Přerov. Naše míchací centrum provádí míchání, tónování barev, omítek na počkání.
Vločkovací činidla pro čištění odpadních vod, Sokolov
Společnost SOKOFLOK, s.r.o. ze Sokolova dodává vysoce účinné organické flokulanty, koagulanty a další speciální chemikálie pro úpravu a čištění vod.
Adhézní nátěry - primární spojovací nátěry COLZUMIX – Haftgrund 30l
Adhézní nátěry - primární spojovací nátěry COLZUMIX – Haftgrund 30l plastický adhézní nátěr prodává firma BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
Vrchní syntetická univerzální barva pro lesklé nátěry kovových povrchů - Korozal Email
Dalším produktem společnosti Slovlak CZ Zlín, který má univerzální použití je Korozal Email - vrchní syntetická univerzální barva pro lesklé nátěry kovových povrchů. Použít lze i na dřevo, beton.
Prodej písku, posypové soli, drceného kameniva-odběr v libovolném množství
U firmy Správa a údržba silnic Kroměříž můžete zakoupit sypké hmoty. Nabízí prodej písku, posypové soli, drceného kameniva. Odběr v libovolném množství.
Speciální syntetické barvy na beton, dřevo, kov - antikorozní barva, bazénová barva
Společnost Slovlak CZ s.r.o. Zlín je prodejce syntetických barev, laků. Jde o speciální barvy na beton, dřevo, kov - antikorozní barva, bazénová barva. Distribuce zajištěna po celé ČR.
Velkoobchod, prodej gelcoaty, polyesterové pryskyřice základní, speciální - suroviny pro výrobu vyztužených plastů
Společnost POLYVIA NOVA, spol. s r.o. je velkoobchodní dodavatel surovin pro výrobu vyztužených plastů se sídlem ve Vizovicích nedaleko Zlína. Mezi produkty jsou i gelcoaty a polyesterové pryskyřice.
Stroje a materiály pro opravy a údržbu komunikací - cestářská technika nejvyšší úrovně
Stroje a materiály té nejvyšší úrovně pro opravy a údržbu povrchů dálnic, silnic, mostů a dalších komunikací seženete u firmy REKMA, spol. s r.o. z Břeclavi.
REKMA, spol. s r.o.
Extrémní mechanická odolnost díky Nano barvám a Nano lakům
Výroba jednovrstvých Nano barev a transparentních Nano laků - extrémní mechanická odolnost lakovaných povrchů - Synpo, a.s. Pardubice
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Fasádní barvy DULUX a HET - profesionální nátěry na fasádu a omítku
Kvalitní nátěrové systémy pořídíte od havířovské společnosti KMB barvy s.r.o., která se zaměřuje na prodej a míchání barev pro interiéry, exteriéry, dřevo a další.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Reflexní, izolační nátěrová hmota Renolast na střešní krytiny, střechy
Firma Slovlak CZ Zlín dodává speciální izolační nátěrovou hmotu Renolast na střechy, střešní krytiny. Tato asfaltohliníková reflexní nátěrová hmota funguje jako izolační vrstva.
Tónovací centrum, tónování a míchání barev podle přání na počkání
Barvy - laky komplet v Opavě je řetězec speciálních prodejen s kompletním sortimentem interierových a fasádních barev, také nabízíme míchání barev na počkání v našem tónovacím centru v Opavě.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Speciální, antikorozní barva pro střechaře, na střechy, ploty-Renokov
Speciální barvy zakoupíte u firmy Slovlak CZ Zlín. Velice žádaná je antikorozní barva pro střechaře Renokov, která je vhodná nejen na střechy, ale i na ploty, brány.
Specializovaný velkoobchod barev a laků na dřevo, kov, fasády, beton, asfalt
Specializovaný velkoobchod barev a laků na dřevo, kov, fasády, beton, asfalt najdete v Ostravě-Radvanicích u firmy SILESIA COLOR.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Prodej rozpouštědla Pardubice – prodej od předních světových výrobců chemikálií
Zajišťujeme komplexní dodávky, logistiku a poradenství v oblasti chemikálií, rozpouštědel a služeb - Chem Logistic, s.r.o. Pardubice
Chem Logistic, s.r.o. Technické chemikálie Pardubice
Aplikace pro správný výběr barev při opravě auta, prodej barev a autolaků NEXA Autocolor
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. v Ostravě a Havířově dodává barvy a laky výrobce NEXA Autocolor. V rámci služby lakování aut představují aplikaci Paint It pro správný výběr barvy k opravě vozidla.
Autolaky JANOUŠEK
Podlahová chemie Bona - lepidla, laky, penetrace
Podlahovou chemii Bona - lepidla, laky, brusný materiál a další sortiment najdete u společnosti ZAHRADNÍK PARKET z Prahy 6.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Chemikálie pro průmyslová odvětví, výzkum, vědu, vývoj, výrobu
Čisté a technické chemikálie pro průmyslová odvětví, výrobu, výzkum, vědu a vývoj, do potravinářství, farmacii, laboratoře, kosmetiku dodává společnost Alchimica s.r.o., Praha.
Úprava vody na vodu pitnou Sokolov
Vysoce účinné a pro styk s potravinami atestované koagulanty a flokulanty sloužící k úpravě vody na pitnou dodává společnost SOKOFLOK, s.r.o. ze Sokolova.
Práškové plasty-výroba, prodej pro odběratele v ČR i v zahraničí
Firma Melbax plastic z regionu Kroměříž-Zlínský kraj vyrábí práškové plasty recyklací plastových odpadů z výroby. Tyto práškové plasty jsou následně určeny na prodej.
Čištění odpadních vod Sokolov - organické flokulanty a koagulanty
Účinné čištění odpadních vod, snížení zatížení biologického stupně i zahuštění odpadních vod zajistí organické flokulanty a koagulanty, které na náš trh dodává společnost SOKOFLOK, s.r.o. ze Sokolova.
Nátěrové systémy Akrylmetal Pardubice - kvalitní průmyslové barvy
Nabízíme kvalitní nátěrové systémy Akrylmetal, kvalitní průmyslové barvy naleznou uplatnění v automobilovém a strojírenském odvětví.
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice