Vyberte si z pestré nabídky chemikálií, které najdou využití v laboratořích, v různých odvětvích průmyslu i v domácnostech a dalších zařízeních. Podle konkrétních potřeb trh nabízí chemikálie čisté, laboratorní i speciální, organické i anorganické, čistící a dezinfekční prostředky, roztoky a mnoho dalších chemických produktů.

Kvalitní ochrana dřeva – nátěry na dřevo, lazury a oleje značek Remmers, Sokrates a dalších
Kvalitní nátěry na dřevo, lazury, oleje, vosky, krycí emaily a další přípravky značek Sokrates, Remmers a dalších naleznete na prodejně firmy KMB barvy s.r.o. v Havířově- Šumbarku.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Koncentrované odmašťovače a čističe, které Vás zbaví i velmi zanesených nečistot
Výrobky společnosti Faren jsou ekologické chemikálie s širokým rozsahem výroby. Na prodejně firmy KVP servis s.r.o. v Opavě naleznete koncentrované odmašťovače a čističe i pro silně zanesené plochy.
KVP servis s.r.o.
Ochrana, impregnace nových i starších dřevěných plotů proti škůdcům a plísním
Společnost Bochemie dodává kvalitní přípravky Bochemit pro ochranu a impregnaci nových, nebo i starších dřevěných plotů proti hmyzu, houbám a plísním.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Ředidla, penetrace, přípravky na likvidaci plísní na zdi, protiplísňová interiérová barva
Ředidla na barvy a penetrační nátěry proti skvrnám prodává v Litovli firma Barvy M.J.Final, s.r.o. Pořídíte u nás i přípravky na likvidaci plísně na zdi nebo protiplísňové interiérové barvy.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Barvy, laky i impregnace od regionálních výrobců za rozumné ceny
V našem specializovaný velkoobchodě nátěrových hmot SILESIA COLOR v Ostravě naleznete kvalitní barvy, laky i impregnace od regionálních výrobců za rozumné ceny
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Využití starého dřeva na stavbách - sanace trámů, příček a fošen přípravky Bochemit
Chcete-li využít staré dřevo na stavbách, použijte přípravky Bochemit od společnosti Bochemie, které jsou určeny k preventivní impregnaci a sanaci trámů, příček, fošen, krokví a jiných materiálů.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Tenkovrstvé, vodou ředitelné fasádní omítky a barvy Paulín - vysoká kvalita a odolnost
Prodejem tenkovrstvých, vodou ředitelných fasádních omítek a barev Paulín se zabývá společnost Král - barvy, s.r.o. se sídlem Hranice IV – Drahotuše. Barvy se vyznačují vysokou kvalitou a odolností.
Král - barvy, s.r.o.
Značkovací barvy a spreje na podlahové značení, lesnické i reflexní - e-shop - velký výběr
Firma KRIŽAN, s.r.o. Vám přináší velký výběr z bezpečnostního značení. Na našem e-shopu najdete mino jiné značkovací barvy a spreje na podlahové značení, reflexní i lesnické spreje a mnoho dalších.
KRIŽAN, s.r.o.
Interiérové barvy Primalex na vnitřní zdi včetně penetrací - míchání barev
Velký výběr interiérových barev Primalex na vnitřní zdi včetně penetrací naleznete na prodejnách firmy Král - barvy v Hranicích nebo Drahotuších. Barvy vám také rádi namícháme dle vašeho přání.
Král - barvy, s.r.o.
Výroba horkých obalovaných asfaltových směsí, prodej asfaltový beton, obalované kamenivo
Výrobu horkých obalovaných asfaltových směsí a prodej asfaltového betonu i obalovaného kameniva zajišťuje Obalovna Ostrava s.r.o. s dlouholetou tradicí v oblasti výroby horkých asfaltových směsí.
Obalovna Ostrava s.r.o.
Vodou ředitelná jednovrstvá barva Aquarex na kov, plechové střechy, okapy, ploty, vrata
SILESIA COLOR je specializovaný velkoobchod nátěrových hmot v Ostravě, kde si v jeho sortimentu můžete vybrat také vodouředitelnou jednovrstvou barvu Aquarex na plechové střechy, okapy, ploty i vrata.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Kvalitní horké asfaltové směsi, beton, koberec, obalované kamenivo
S výrobou kvalitních horkých obalovaných asfaltových směsí má dlouholeté zkušenosti naše společnost Obalovna Ostrava.
Obalovna Ostrava s.r.o.
Technické, dekorativní a auto, moto spreje - největší výběr v Opavě
Největší výběr barev ve spreji naleznete ve specializované prodejně firmy DUMAG barvy s.r.o. v Opavě! Máme dekorativní, technické i auto a moto spreje všech druhů.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Prodej a míchání barev – tónovací centrum
V prodejně barev M.J. Final v Litovli pořídíte široký sortiment malířských, fasádních a dalších typů barev. Postaráme se i o míchání barev v tónovacím centru.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Výroba jemnozrnného, střednězrnného i hrubozrnného asfaltového betonu
Jemnozrnný, střednězrnný i hrubozrnný asfaltový beton vyrábí společnost Obalovna Ostrava s.r.o., která se specializuje na výrobu horkých obalovaných asfaltovaných směsí a v oboru má bohaté zkušenosti.
Obalovna Ostrava s.r.o.
Barvy, lazury a oleje na dřevo pro venkovní i vnitřní krycí nebo tónovací ochranné nátěry
Kompletní sortiment barev, lazur a olejů na dřevo zakoupíte v prodejně Barvy M.J.Final, s.r.o. Prodáváme krycí nebo tónovací nátěry na dřevo pro venkovní i vnitřní použití renomovaných výrobců.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Impregnace na stavební řezivo Bochemit Dřevosan v interiéru i exteriéru - prodej
Ochraňte dřevo před dřevokazným hmyzem - Bochemit Dřevosan je impregnace na stavební řezivo v interiéru i exteriéru. Zakoupit si ji můžete ve společnosti PROŘEZ v Protějově.
Prodej přírodního kaučuku a latexu - PVultex, Vytex, Reverex
Prodej přírodního kaučuku a latexu v České republice a na Slovensku - PVultex, Vytex, Reverex.
Corrie MacColl Europe B.V. Prodej přírodního kaučuku a latexu
Prodej průmyslových, antikorozních akrylových barev DISOLAC, které jsou vysoce odolné
Prodejem a mícháním průmyslových, antikorozních, akrylových barev na kov DISOLAC se zabývá společnost JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. v Ostravě. Vyznačují se vysokou odolností, vhodné i na podvozky.
JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. Průmyslové barvy Ostrava
Akrylátové barvy pro kreativní tvorbu v malém balení – metalické, matné, lesklé, efektové, patinovací
Široký sortiment akrylátových barev v malém balení pro použití v interiéru i exteriéru zakoupíte na-eshopu barvyartemiss.cz. Prodáváme akrylové barvy metalické, matné, lesklé, efektové i patinovací.
barvyartemiss.cz, s.r.o.
Barvy na obnovu nátěrů po zimě - jarní nátěry na dřevo, kov i beton
SILESIA COLOR je specializovaný velkoobchod nátěrových hmot v Ostravě, kde najdete také barvy vhodné na jarní nátěry dřeva, kovu i betonu.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Bez dobrého dřeva a chemické ochrany budou krovy v ohrožení
Česká značka BOCHEMIT, která je na našem trhu už 50 let, společnosti Bochemie nabízí ochranné prostředky proti dřevokaznému hmyzu, houbám i plísním. Ošetřené dřevo je základ kvalitní střechy.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Nenechejme zdomácnět dřevomorku domácí - ochrana dřeva a řeziva
Přípravky BOCHEMIT® zajistí spolehlivou ochranu dřeva. V BOCHEMII BOHUMÍN jsou vyráběny přípravky, které Vám zajistí ochranu proti dřevomorce domácí, dřevokazným houbám nebo dřevokazným plísním.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Malířské barvy ve slevě – kvalitní a nejlevnější nátěrové hmoty v širokém okolí
Kvalitní interiérové malířské barvy s vysokým krytím za nejlepší ceny v okolí zakoupíte v prodejně barev Unno Universal s.r.o. v Šumperku.
Unno universal s.r.o
Povrchová úprava podlah ve zdravotnictví i pečovatelských službách - účinné přípravky Dr. Schutz
Speciální povrchovou úpravu pro podlahy ve zdravotnictví a pečovatelských službách Vám zajistí účinné přípravky Dr. Schutz, na jejichž dodávku se zaměřuje firma floorcolor s.r.o. ze Znojma.