Vyberte si z pestré nabídky chemikálií, které najdou využití v laboratořích, v různých odvětvích průmyslu i v domácnostech a dalších zařízeních. Podle konkrétních potřeb trh nabízí chemikálie čisté, laboratorní i speciální, organické i anorganické, čistící a dezinfekční prostředky, roztoky a mnoho dalších chemických produktů.

Olejové, voskové a přírodní nátěry Borma Wachs pro péči dřevěných povrchů
Barvy Král rozšířil sortiment o olejové, voskové a přírodní nátěrové hmoty Borma Wachs na prodejně v Hranicích. Nátěrové hmoty italského výrobce tónují přímo na prodejně. Dejte péči Vašemu dřevu.
Král - barvy, s.r.o.
Kvalitní horké asfaltové směsi, asfalt - ekologická výroba, prodej
Kvalitní horké asfaltové směsi a asfalt vyrábí a prodává firma Obalovna Ostrava s.r.o. v Ostravě - Kunčicích. Naše obalovna se snaží šetřit životní prostředí a proto je náš provoz vysoce ekologický.
Obalovna Ostrava s.r.o.
Ochrana dřeva proti ohni i škůdcům - dokonalý systém ochrany dřeva před požárem
Bochemie wood care s.r.o. dodává profesionální přípravky pro ochranu dřeva. Bochemit Antiflash je dokonalý přípravek určený ke snížení reakce dřeva na oheň s preventivními účinky i proti škůdcům.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Přípravky do vířivek, které jsou šetrné k životnímu prostředí i Vaší pokožce
Společnost Polympt dodává bezchlórovou chemii do vířivky. Pro její úpravu vody jsou vhodné přípravky, které nedráždí pokožku a jsou ideálním řešením pro ekzematiky a astmatiky. Navštivte náš eshop.
POLYMPT CZ s.r.o.
Odolné nátěry, barvy, spreje Raptor - ochrana proti korozi a slunečnímu záření
Dopler Studio na svém eshopu a na prodejně v Ostravě nabízí k prodeji ochranný nátěr, barvy a spreje na kov značky Raptor. Přípravky jsou vhodné na přívěsy, zábradlí, schody a další kovové materiály.
Dopler Studio Barvy, laky
Čističe a odmašťovací prostředky pro přípravu povrchů Pardubice – kvalitní a vysoce účinné výrobky
Pustili jste se konečně do práce, kterou již tak dlouho odkládáte a potřebujete si předem připravit povrch který budete lakovat? Použijte univerzální odmašťovadlo, které naše společnost nabízí.
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
PREMIX servis, s.r.o. - výrobce suchých maltových směsí a stavební chemie s osobním přístupem
PREMIX servis, s.r.o. je přední český výrobce speciálních suchých maltových směsí a produktů stavební chemie s téměř dvacetiletou historií na tuzemském trhu.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
Barvy, laky, pryskyřice a další polymerní chemické výrobky od SYNPO a.s.
Společnost SYNPO z Pardubic již přes 70 let vyvíjí a vyrábí polymerní chemické výrobky jako jsou lepidla, barvy, laky nebo pryskyřice.
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Systémy na bázi epox. pryskyřic – Nátěrové hmoty a další směsi
Systémy na bázi epox. pryskyřic můžete využít v náročných podmínkách za snížených teplot a vyšší vlhkosti podkladu. V našem e-shopu najdete několik produktů.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Plnění sprejů barvami a míchání autolaků na počkání od profesionálů
Na prodejně v Drahotuších Vám nově společnost Král - barvy s.r.o. nabízí plnění sprejů a míchání autolaků. Naši prodejnu navštěvují zákazníci z Přerova, Hranic a okolí. Obraťte se na profesionály.
Král - barvy, s.r.o.
Výroba silikonových pryžových směsí, chemické produkty, moderní chemie, udržitelnost, ekologie
Společnost Wacker-Chemie, s.r.o. se specializuje na výrobu a prodej silikonových pryžových směsí pro evropský trh.
Wacker-Chemie, s.r.o.
Pryskyřice, tmely, barvy nebo lepidla vysoké kvality od SYNPO akciová společnost
Společnost SYNPO akciová společnost z Pardubic je výrobce kvalitních pryskyřic, tmelů nebo barev, které mají uplatnění v průmyslu i pro drobné odběratele.
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Dulux perfect white -  sněhově bílá barva s dokonalým rozlivem a perfektním výsledným vzhledem
Pokud chcete při malování interiéru dosáhnout perfektně bílého odstínu barvy, vyzkoušejte bílou penetrace a sněhově bílou barvu Dulux Perfect White, kterou zakoupíte v prodejně SILESIA COLOR Ostrava.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Ochrana, impregnace dřeva s přípravky Bochemit - aby Vám dřevěná terasa dlouho vydržela
Kvalitní ochrana a impregnace dřeva - takové jsou přípravky Bochemit! Zabraňte napadení dřeva dřevokaznými houbami, plísněmi a hmyzem, aby Vaše terasa vydržela co nejdéle krásná a zdravá.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Aby Vás pergola přežila – preventivní dlouhodobá ochrana dřeva proti plísním či hmyzu
Přípravky značky BOCHEMIT tvoří dokonalý systém ochrany vaší dřevěné pergoly – poskytnou jí jak dlouhodobou ochranu proti napadení hmyzem, dřevokaznými houbami či plísněmi, tak proti UV záření.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Průmyslové nátěry ROKO - rychleschnoucí, samozákladující nátěrové hmoty s dlouhodobou ochranou
Kvalitní průmyslové nátěry ROKO s dlouhodobou ochranou prodává firma Král - barvy, s.r.o. v Hranicích. V nabídce máme rychleschnoucí, samozákladující nátěrové hmoty a další barvy.
Král - barvy, s.r.o.
Přírodní olejové lazury Remmers pro nátěry a ochranu dřeva v exteriéru
Ošetřete dřevo v exteriéru kvalitními přípravky Remmers, které dodává firma Král-barvy, s.r.o., působící v okolí Přerova a Hranic. Vsaďte na přírodní olejové lazury 3v1 pro ploty i pergoly.
Král - barvy, s.r.o.
Spreje se zinkem pro retušování a ochranu – nejúčinnější forma tohoto kovu na dnešním trhu
Spreje se zinkem pro retušování a ochranu si pořídíte na prodejně firmy KVP servis s.r.o. v Opavě. Spreje ZINC a METAL ZINC patří mezi nejprofesionálnější retušovací pomůcky na našem trhu.
KVP servis s.r.o.
Míchání barev na počkání - profesionální tónovací centrum, široký výběr z desetitisíců odstínu
Firma ABC barvy s.r.o. Vám nabízí míchání barev na počkání v Opavě. Poskytneme Vám široký výběr z desetitisíců odstínů a v našem míchacím tónovacím centru Vám namícháme odstín, který si budete přát.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Kalkulátor spotřeby pro výběr správného produktu Bochemit a výpočet množství
S výběrem produktu Bochemit vám pomůže kalkulátor spotřeby od společnosti Bochemie. Zajistěte si správný přípravek pro chemickou ochranu nebo sanaci dřeva včetně potřebného množství.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Fasádní barvy a omítkoviny Paulín pro povrchové úpravy budov - namícháme přesně Váš odstín
Stálobarevné fasádní barvy a omítkoviny Paulín pro povrchové úpravy budov prodává firma Král - barvy, s.r.o. se sídlem Hranice IV - Drahotuše. Namícháme přesně Váš odstín.
Král - barvy, s.r.o.
Interiérové a fasádní barvy Liberec -  změní váš dům k nepoznání  - česká výrobní firma
Chcete, aby váš dům vypadal opět jako nový, ale na nákladnou rekonstrukci nemáte peníze? Společnost Tomeš pro vás má řešení.
Tomeš VSH s.r.o. výroba stavebních hmot Stavební chemie Jablonec nad Nisou
Vodouředitelné univerzální, malířské, fasádní barvy a fasádní omítky e-shop
Vodouředitelné barvy a omítky nakupujte prostřednictvím e-shopu barvy-laky-prodej.cz. Na výběr máme univerzální, malířské, fasádní barvy a fasádní omítky, vodouředitelné laky.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Vydrolené, popraskané a špatné betonové podlahy nahradí litý asfalt - izolace od vlhkosti
Vydrolené, popraskané a špatné betonové podlahy nahradí litý asfalt - izolace od vlhkosti, tyto služby nabízí firma Jiří Víšek, spol. s r.o. z Kyjova.
Jiří Víšek, spol. s r.o.
Nátěry dřeva v interiérech rodinných domů a jiných budov olejovými lazurami Remmers
Ošetřujte dřevo v interiérech rodinných domů a jiných objektů kvalitními přípravky. Vyzkoušejte olejové lazury Remmers, které prodává v okolí Hranic, Přerova firma Král - barvy, s.r.o.
Král - barvy, s.r.o.