Vyberte si z pestré nabídky chemikálií, které najdou využití v laboratořích, v různých odvětvích průmyslu i v domácnostech a dalších zařízeních. Podle konkrétních potřeb trh nabízí chemikálie čisté, laboratorní i speciální, organické i anorganické, čistící a dezinfekční prostředky, roztoky a mnoho dalších chemických produktů.

Výroba a prodej teplé asfaltové směsi pro opravy vozovek a chodníků Plzeň
Společnost OBALOVNA LETKOV, spol. s.r.o. vyrábí a prodává teplé asfaltové směsi pro výstavbu a opravy pozemních komunikací.
Přípravek pro odstranění řas, mechů, lišejníků ze střech
Trápí vás mech na vaší střeše? Společnost Sefran s.r.o. prodává speciální přípravek Mech-Stop, který je určený pro odstranění řas, mechů a lišejníků ze všech druhů střešních krytin a materiálů.
SEFRAN s.r.o.
Výroba studené asfaltové směsi Plzeň
Společnost OBALOVNA LETKOV, spol. s.r.o. vyrábí studené asfaltové směsi CANADER-mix pro drobné opravy asfaltových povrchů za nepříznivých podmínek.
Míchání barev na míru do interiéru i exteriéru
Chcete barvu v určitém odstínu, ale nemůžete ji nikde najít? Obraťte se na firmu Beami a nechte si ji namíchat. Jsme zde pro všechny zákazníky z okolí měst Šumperk a Olomouc.
Barvy, laky a nátěrové hmoty - natřete vše jako profesionál
Hledáte-li kvalitní barvy, laky nebo nátěrové hmoty, díky kterým natřete vše jako profesionál, tak si zaručeně vyberete ve firmě Beami se sídlem v Zábřehu nedaleko města Šumperk
Lepidla ALTECO i další značková lepidla pro dílnu i kancelář
Kvalitní lepidla pro domácnost, dílnu i do školy na jednom místě? Přesně to vám nabízí společnost Z- TRADE. Jsme výhradním prodejcem značkových lepidel ALTECO, UHU, či BISON pro Českou i Slovenskou republiku. U nás tak máte zaručen nejen velký výběr lepidel, ale i jejich prvotřídní kvalitu. Lepidla ALTECO patří dlouhodobě k tomu nejlepšímu, co ...
Lampový olej, podpalovače, líh do krbů - výroba, e-shop
Společnost LERA-LEZNA CZ se zabývá prodejem a výrobou lampového oleje, podpalovačů a lihů do krbů v Bruntále. Na našem webu také naleznete e-shop.
Míchání barev - míchací a tónovací centrum
DUMAG barvy s.r.o. je specializovaná prodejna s největším výběrem barev a laků, která nabízí míchání barev ve svém míchacím a tónovacím centru v Opavě.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Míchání barev-autolaky, fasádní barvy, strukturální omítky Vysočina
barvy na kov, zinek, lehké kovy i dřevo, míchání barev, laky, spreje, ředidla, fasádní a interiérové barvy, tmely, lepidla, silikony
Antigraffiti - nátěr proti poškození fasády od sprejerů
Nátěry jsou naprosto vhodné nejen pro městské mobiliáře a vozy městské hromadné dopravy.
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Míchání fasádní barvy, akrylátové i silikonové omítky na počkání
Sháníte kvalitní probarvené, silikonové nebo akrylátové omítky? Firma Beami se sídlem v Šumperku (nedaleko Zábřehu) vám namíchá barvy dle vašeho přání a to i na počkání.
Akční ceny na prostředky pro likvidaci a prevenci řas a plísní
Nenechte plísně a řasy se u Vás zabydlet – účinné prostředky,které je dokonale zahubí – nakupujte chytře likvidační prostředky proti plísním, Mana- barvy s.r.o Pardubice
Akrylátová fasádní barva Revitalcolor AG Barvy Ehrman | Kolín
Akrylátová fasádní barva Revitalcolor AG účině bojuje proti plísním na zdi. Akrylátová fasádní barva má silné odpudivé účinky a zakoupíte ji v obchodě Barvy Ehrman Kolín Barva s polypropylénovými vlákny v plnivu, algicidně a fungicidně ošetřená. Zabraňuje vzniku a rozvoji řas a plísní na zdivu. Barva Revitalcolor AG je silně vodoodpudivá a ...
Široký sortiment potřeb pro truhláře - vzorková prodejna, velkoobchodní prodej
Ve vzorkové prodejně firmy Okentěs, spol. s.r.o. v Praze na Smíchově najdete široký sortiment potřeb pro truhláře, výrobce, stavební firmy i obchodníky. Specializujeme se na velkoobchodní prodej.
Specializovaný velkoobchod nátěrových hmot - kvalitní barvy včetně dovozu až k vám
Specializovaný velkoobchod nátěrových hmot s kvalitními barvami včetně dovozu až k vám, zajistí společnost SILESIA COLOR v Ostravě.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Prodej ložiska a těsnění Ústí nad Labem
Společnost LOGUP, spol. s r.o. se zabývá prodejem ložisek, těsnění, pojistné kroužky a hadicové spony. Na prodej v naší nabídce: - nářadí - lepidla a tmely - valivá ložiska - kluzná ložiska - mazací tuky - těsnění - pojistné kroužky - nářadí SKF - lineární vedení atd. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Míchání, tónování, prodej malířských barev, nátěrových hmot
Zaměřujeme se na prodej, míchání, tónování fasádních, interiérových a syntetických barev, nátěrů i laků na dřevo. Veškeré barvy namícháme na počkání.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Prodej chemické náplně do WC Instagreen Instablue Qualicar Eko
Prodej: - náplně do WC Qualicar EKO Zajišťuje čistotu a maximální hygienu rezervoáru, zabraňuje vzniku plynů a zápachu. Je biologicky odbouratelný a likviduje se jako fekální odpad. Instablue Extra Biologicky rozložitelný dezinfekční koncentrát bez obsahu formaldehydu. Po nalití do odpadního zásobníku se ředí vodou. . Instagreen ...
Prodej autolaky, velkoobchod Praha
Hledáte-li velkoobchodního prodejce autolaků v Praze, pak se neváhejte obrátit na naši společnost! Naše firma se zaměřuje převážně na míchání barev a laků. V našem sortimentu naleznete autolaky,tmely, mycí ředidla, pigmentové laky, odmašťovací prostředky, pistole na pneu, nářadí, příslušenství a mnoho dalšího. Ve velkoobchodě najdete výrobky ...
Podlahářství a prodej podlahových krytin, Královéhradecký a Pardubický kraj
Podlaha je tím, co dává vašemu bydlení tvář. Měla by být nejen designově úchvatná, ale i vysoce kvalitní a praktická na údržbu. Přesně takové podlahové krytiny najdete ve firmě STRNAD podlahy, dveře s.r.o. v Rohovládově Bělé nedaleko Pardubic i Hradce Králové. Její zaměstnanci prodávají a také pokládají kvalitní podlahové krytiny, které vás ...
Chemické suroviny pro chemický, gumárenský průmysl - široké spektrum
Chemické suroviny pro chemický, barvářský, sklářský, farmaceutický, pyrotechnický, gumárenský průmysl dodává firma GENETRIX s.r.o. v Bohumíně, která nabízí jejich široké spektrum.
Malířské barvy na stěnu - specializovaná prodejna, nátěrové hmoty
Specializovaná prodejna s nátěrovými hmotami KMB barvy, s.r.o. všem kutilům i stavebním firmám z Ostravy, Frýdku Místku i Karviné dodává malířské barvy na stěnu.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Roznášecí deska
Pomocí roznášecí desky kvalitně opravíme silniční poklopy. Naši odborníci vyjíždějí k případům v Plzni i širokém okolí. Desky v šachtě poklopu rozptýlý zátěž z dopravy mimo konstrukci vpusti.
Profesionální autolaky i tmely pro vaši lakovnu | Brno
Hledáte spolehlivého dodavatele profesionálních autolaků pro vaši autolakovnu? Nejen autolaky a tmely dodává společnost sídlící přímo v Brně. Zabýváme se velkoobchodem i maloobchodem, prodáváme nejrůznější materiály, nářadí, technologie i příslušenství. Jednoduše vše, co vaše autolakovna potřebuje. Zajišťováním služeb pro autolakovny se ...
Pomocné a přídavné výrobky pro šroubení – malá pomoc při montáži
Pomocné a přídavné výrobky pro šroubení nabízí firma Schwer Fittings. Manipulaci se šroubením Vám tito pomocníci usnadní práci. Pro pohodlnější montáž trubkových nerezových šroubení Vám firma dává možnost využít následující výrobky: Opravný tmel, který se používá k vyplňování trhlin a děr na místě. Zaručuje vysokou tvrdost podle měření ...
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň