Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Výroba nábytku do bytu, kanceláře - vestavěné skříně, dětský pokoj, kuchyň na zakázku
Firma TRISTOL interiér s.r.o. ze Všeminy přijímá zakázky v lokalitě Zlínský kraj - Vsetín, Zlín na výrobu nábytku do bytu, kanceláře, vestavěné skříně. Pomůžeme s inspirací pro dětský pokoj i kuchyň.
Oboustranné samolepicí pásky - vhodné na pokládku koberců a podlahových krytin, k lepení předmětů
Oboustranné kvalitní lepicí pásky seženete u společnosti Steroll s.r.o. ze Zlína. Pásky jsou vhodné na pokládku koberců a podlahových krytin či k lepení různých předmětů.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Výroba modulových kontejnerů Zlín, stavebnicové mobilní kontejnery, obytné, skladové kontejnery
Modul Container s.r.o. Zlín využívá tradici řemeslné výroby a postupů výroby variabilních mobilních kontejnerů a jejich stavebnicového skládání do celků a sestav.
Realizace, montáže, výměny potrubí, potrubní průmyslové rozvody po celé ČR
Zakázky pro realizace, montáže i výměny potrubí přijímá firma MONTEMA z okresu Zlín. Potrubní průmyslové rozvody realizujeme po celé ČR.
Montáže, instalace technologických zařízení a strojů
Na montáže a demontáže technologických zařízení a strojů se zaměřuje firma MONTEMA Otrokovice z okresu Zlín. Instalace provádíme po celé ČR.
Stavební řezivo, palivové dřevo, dřevěné obaly, bedny a palety - výroba, zpracování
Regionální výrobou dřevěných obalů a zpracováním stavebního řeziva se zabývá firma Dřevo-products, s.r.o. z Ostraty u Zlína. Prodáváme palivové dřevo, bedny, rámy a palety ve všech rozměrech.
Dřevo-products, s.r.o.
Variabilní mobilní kontejnery, výroba, montáž a servis
Standardní, obytné, sanitární, skladové i speciální mobilní kontejnery. Možnost využití jednotlivě i jako stavebnicový systém. Kompletní servis včetně montáže na „klíč“.
Ocelové konstrukce, opláštění hal zateplené skládané, panelové - montáže
Společnost BUČEK střechy z Vlčnova u Uherského Brodu montuje ocelové konstrukce a opláštění hal, dodá panelové opláštění i skládané pláště.
Potištěné balící pásky - grafické návrhy, výroba
Společnost Mitoma rolls s.r.o. se zabývá výrobou kvalitních potištěných pásek. Grafický návrh na potištěnou pásku Vám rádi vyrobíme nebo si ho můžete vytvořit sami.
Výroba laminátových tub včetně potisku - tuby pro farmacii, kosmetiku, na zubní pasty, potraviny
Jednou z divizí společnosti Zálesí a.s. je závod Obaly - jde o významného výrobce laminátových tub, které dodává včetně potisku. Tuby mají využití pro farmacii, kosmetiku i potraviny a zubní pasty.
Specializovaná prodejna brusiva Smirdex, brusných, lamelových i řezacích kotoučů
Specializovaná prodejna Obchod Zimmermann - spojovací materiál ve Slušovicích u Zlína prodává široký sortiment brusiva Smirdex, lamelové, řezací kotouče a další brusný materiál.
Spojovací materiály - Obchod Zimmermann Eva Vyvlečková
Dětský pokojíček na zakázku, vestavěný nábytek podle vašich představ
Na vestavěný nábytek podle vašich představ se specializuje společnost Mg - Interier s.r.o. ve Zlíně, která pro vás vytvoří také dětský pokojíček na zakázku, který splní všechny dětské sny.
Kancelářský nábytek na míru - stoly židle, knihovny, kontejnery
Společnost MG - INTERIER s.r.o. se nejen v okolí Vsetína a Zlína specializuje na výrobu nábytku především pro soukromé interiéry, administrativní i veřejné budovy a obchodní zařízení.
Protikorozní ochrana - výroba LD-PE antikorozní fólie různých tlouštěk a šířek
Jako dočasná protikorozní ochrana Vám poslouží LD-PE antikorozní fólie VALENO od firmy EXCOR - ZERUST z regionu Zlín. Garantujeme dodání kovových výrobků v bezvadném stavu po celém světě.
Výroba ocelových kontejnerů - vanové, odpadové kontejnery Mulden
Společnost MONZA CZ se zaměřuje na výrobu velkoobjemových ocelových kontejnerů, mimo jiné dodává odpadové kontejnery - vanové kontejnery Mulden. Výrobní provoz je ve Slušovicích nedaleko Zlína.
Výroba, montáž ocelových konstrukcí včetně opláštění - OK pro montované haly
Společnost ZKZ stavební s.r.o. Zlín poskytuje kompletní řešení v oblasti výroby a montáže ocelových konstrukcí. Realizuje OK pro montované haly včetně střešního a obvodového pláště.
Provětrávané fasády a ocelové konstrukce – izolace objektů bez vzniku plísní
Kvalitní zateplení budov a objektů bez rizika vzniku plísní zajistí provětrávané fasády a ocelové konstrukce od společnosti HAL KOMPLEX s.r.o. se sídlem v Praze.
Stavební zámečnictví - výroba nerezového zábradlí, samonosných schodišť
Společnost KOVSTA s.r.o. Zlín působí v lokalitě Zlínský kraj v oboru stavební zámečnictví. Jde především o výrobu nerezových zábradlí a samonosných schodišť a doprovodné zámečnické práce.
Antikorozní obaly - přířezy z papíru, papír VCI, potažený polyetylenem
Společnost EXCOR - ZERUST z Napajedel u Zlína vyrábí antikorozní obaly - papír, přířezy z papíru i fólie s inhibitory koroze. Jsou spolehlivým balícím prostředkem při transportu i skladování.
Výroba technické fólie, měkčené PVC fólie, nafukovací reklamní předměty, hračky
Společnost Fatra a.s. z Napajedel u Zlína dodává mimo jiné i technické PVC fólie, plastové profily, nafukovací reklamní předměty, hračky i jiné svařované výrobky. Produkty najdete na webu folie-pvc.cz
Eshop skládací stroje na výkresy Neofold - skládačky výkresů od výhradního zástupce pro ČR
Skládačky výkresů urychlí zpracování a kompletaci technické dokumentace. Výhradní zástupce pro ČR firma CS NEOLT, spol. s r.o. na svém eshopu prodává skládací stroje na výkresy Neofold.
Výroba plechové bedny, svařované konstrukce z plechu
Firma MRB Sazovice se specializuje na výrobu dílů a sestav z plechů - výroba je zaměřena hlavně na plechové bedny a svařované konstrukce z plechu. Firma má dva provozy - Sazovice u Zlína a Kroměříž.
Individuálně řešené nerezové konstrukce-výroba nástřešky, přístřešky, schodiště, zábradlí, příčky
Společnost I.M.Z. kodeex Zlín svoji výrobu zaměřuje na individuálně řešené nerezové konstrukce - nástřešky, přístřešky, schodiště, zábradlí, příčky a další interiérové prvky.
Kontejnerové sestavy, modulární architektura, moduly, školy, školky
Společnost UNICO MODULAR a.s. Vám jako specialista na modulární architekturu představuje metodu výstavby, která probíhá za kontrolovaných podmínek ve výrobním závodu, čímž je ušetřeno množství finančních prostředků a zároveň je snížena časová náročnost celého procesu. Kvalitní, trvale udržitelná a nákladově i časově efektivní modulární ...
Montáže ocelových konstrukcí, střešní i obvodové opláštění haly
Zakázky na výrobu a montáže ocelových konstrukcí i dodávky opláštění pro haly přijímá firma Besta-Z v regionu Zlínský kraj i po celé ČR.