Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Evakuační a požární nerez skluzavky jako úniková cesta
Nerezové skluzavky a tobogány nejen pro zábavu, ale i jako evakuační alternativa pro evakuaci beze strachu a paniky od firmy Alfeko s.r.o. z Třebíče.
Hliníkové konstrukce pro velkoplošné obrazovky a sportovní kluby
Třebíčská firma ALFEKO s.r.o. se zaměřuje na výrobu, projektování i montáž hliníkových konstrukcí, které jsou praktickým řešením pro velkoplošné obrazovky a sportovní kluby.
Šachty na vrtanou studnu - zajišťujeme výrobu, prodej, distribuci i montáž
Společnost ITMS plast s.r.o. je specialista v oboru výrobu, prodej i montáž šachet na vrtanou studnu, které vyrobí i na přání zákazníka. Snadná montáž a nízká cena je samozřejmostí.
Montáž a instalace retenčních nádrží, jímek, žump
O dodávku, zabudování a připojení retenčních nádrží, jímek a žump se Vám v Třebíči a jejím okolí postará společnost VESAS s.r.o. Naším mottem je ochota – vstřícnost – kvalita - splněná přání.
Prodej rašlových síťovaných pytlů na brambory, ořechy, dříví, štěpku
Prodej, dodávku rašlových pytlů na brambory, ořechy, dříví i štěpku zajišťuje firma FOKUS-H s.r.o. Pytle nabízíme v několika objemech a barevných provedeních.
Jímání dešťových vod – zásobníky a systémy pro zadržování a využití dešťové vody
O instalaci a realizaci sestavy pro jímání dešťových vod a podzemního zásobníku pro zadržování dešťové vody se v okolí Třebíče postará stavební firma VESAS.
Online prodej nerezových produktů jako jsou stříšky, schodiště a zábradlí na míru
Online prodej nerezových produktů jako stříšky, schodiště, zábradlí vám zprostředkovává firma Anděl CZ, s.r.o. z Jemnice. Sortiment je vytvářen na míru, s projekcí, nízkou cenou i technickou podporou.
Anděl CZ, s.r.o.
Velkoobjemové vaky BIG-BAG, distribuce, prodej, dodávka
Prodejem, distribucí velkoobjemových vaků BIG-BAG s využitím pro transport a skladování pelet, granulí, a sypkých materiálů se zabývá firma FOKUS-H s.r.o.
Naše výroba plastových nádrží a jímek vyniká vysokou odolností a životností
Seznamte se s výrobou plastových nádrží a jímek s vysokou odolností a živností u firmy ITMS Plast s.r.o. se sídlem v Náměšti nad Oslavou.
Pytle na obilí (PP bílé), polypropylenové pytle - prodej, dodávka
Dodávku a prodej pytlů na obilí, polypropylenových pytlů z kvalitní, zdravotně nezávadné tkaniny zajišťuje společnost FOKUS-H s.r.o. v Třebíči
Průduchové pytle pro balení a uskladnění brambor
Široký sortiment průduchových pytlů, které prodlouží životnost Vašich brambor, zeleniny a ovoce, dodává firma FOKUS-H s.r.o. se sídlem v Třebíči.
Přečerpávací nádrže k čerpání odpadních vod za nízké ceny a s dopravou zdarma
Čerpání odpadních vod, přečerpávání dešťových, spodních vod a dalších kapalin Vám zajistí kvalitní a snadno usaditelné přečerpávací nádrže od společnosti ITMS plast.
Komplexní sortiment pytlů a obalových materiálů pro zemědělství
Komplexní sortiment pytlů a obalových materiálů pro zemědělství, pytle na brambory a obilí prodává firma FOKUS-H s.r.o. v Třebíči.
Prodej informačních interiérových a exteriérových skříněk
Informační skříňky - interiérové a exteriérové, z hliníkových profilů s bezpečnostním sklem v různém provedení od firmy Karol Enhof v Třebíči.
Velkoobchod a maloobchod s mikrotenovými sáčky, balící potřeby
Velkoobchod a maloobchod s mikrotenovými sáčky, balící potřeby,obalový meteriál, kancelářské potřeby od firmy Lubomír Beneš v Třebíči.
Velkoobchod s balícími potřebami, tašky, balící papír Třebíč
Velkoobchod a maloobchod s balícími potřebami, tašky, balící papír, lepící a balící pásky, stužky, kancelářské a školní potřeby od firmy Lubomír Beneš v Třebíči.
Kancelářský nábytek, stoly, kontejnery, skříňky, nádstavce,Třebíč, Moravské Budějovice
Široký sortiment kancelářského nábytku, které jsou vhodné do domácího i kancelářského prostředí, počítačové stoly, skříňky, nádstavce i kontejnery zakoupíte od Nábytek Miloš Máca s.r.o.
Plastové septiky samonosné, dvouplášťové, vhodné k obetonování, výroba, distribuce, prodej
Společnost ITMS plast s.r.o. je výrobce plastových nádrží, které jsou samonosné, dvouplášťové nebo k obetonování. Rovněž Vám poskytne plastové septiky, žumpy a další platové produkty.
Velkoobchodní prodej kancelářských potřeb, techniky a papíru
Velkoobchodním prodejem kancelářských, školních potřeb, techniky a papíru se zabývá firma MIKO - Kancelářské potřeby v Moravských Budějovicích.
Prodej, poradenství a servis osobních počítačů Moravské Budějovice
Chcete si koupit nový stolní počítač nebo potřebujete provést servis starého? Pak neváhejte a obraťte se na odborníky z firmy PRIMA MB! V naší kamenné i internetové prodejně naleznete širokou nabídku nejen osobních počítačů a příslušenství k nim, ale i notebooky renomovaných značek jako je ACER, AOPEN, APPLE, ASUS, COMFOR, DELL, GIGABYTE, HP, ...
Servis, poradenství a prodej osobních stolních počítačů, PC, IT vybavení | Třebíč
Potřebujete poradit s výběrem nejvhodnějšího osobního stolního počítače pro svůj účel použití? Pak neváhejte a navštivte spolehlivého prodejce a servisce IT vybavení v Moravských Budějovicích. Přijďte do PRIMA MB a my Vám dodáme PC za internetové ceny, bez poštovného a s podporou při případné reklamaci. V naší kamenné a internetové prodejně ...
Zámečnictví, zámečnická výroba - menší kovové konstrukce Vysočina
Profesionální zámečnické práce na Vysočině a výrobu kovových konstrukcí pro Vás poskytuje společnost FERRUM s.r.o. se sídlem v Moravských Budějovicích.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Servis notebooků, odvirování notebooků Třebíč
Zaviroval se Vám notebook nebo potřebujete provést jeho servis? Pak neváhejte a kontaktujte nás, my Vaše problémy s notebookem vyřešíme! Nabízíme služby v oblasti správy, servisu a odvirování počítačů i notebooků. V dnešní době každodenního používání internetu, které je nesdílnou součástí života je čím dále více hrozeb zneužití soukromých ...
Výroba ocelových roštů, podlahových roštů Třebíč
Společnost FERRUM s.r.o. z Moravských Budějovic se zabývá službami v oblasti výroby ocelových podlahových roštů, které mají protiskluzovou úpravu. Rovněž zajišťuje i jejich montáž.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Zámečnické práce Třebíč, výroba a montáž ocelových kontrukcí
Zámečnické práce Třebíč. Naše společnost se zabývá výrobou, dodávkou a montáží ocelových konstrukcí, které maximálně využívají vnitřní prostor uvnitř haly. Vyrábíme a montujeme nejen ocelové konstrukce, ale i vrata, mříže, stožáry, poklopy, jímky, zábradlí, schodiště i regály. V případě zájmu výroba z nerezu. Pro více informací neváhejte a ...