Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Podzemní plastové sklepy s dobrou hydroizolací - praktické řešení vlhkosti ve sklepě
Společnost ITMS plast s.r.o. poskytuje kvalitní a certifikované podzemní plastové sklepy s dobrou hydroizolací a vysokou životností jsou praktickým řešením vlhkosti ve sklepě.
Scénické stavby, pódia, konstrukce pro divadla a další Vám navrhneme a vyrobíme na míru
Společnost ALFEKO s.r.o., sídlící v Třebíči vyrábí scénické konstrukce pro divadla i přehlídky. Výroba, která dbá na bezpečnost, skladnost, snadnou montáž i demontáž.
Modulární hliníková zábradlí pro balkony, terasy i schodiště
Dodávku a montáž kvalitního modulárního hliníkového zábradlí vhodného pro balkony, terasy i schodiště pro Vás po celé České republice zajistí společnost JSW Bohemia s.r.o.
Evakuační a požární nerez skluzavky jako úniková cesta
Nerezové skluzavky a tobogány nejen pro zábavu, ale i jako evakuační alternativa pro evakuaci beze strachu a paniky od firmy Alfeko s.r.o. z Třebíče.
Hliníkové konstrukce pro velkoplošné obrazovky a sportovní kluby
Třebíčská firma ALFEKO s.r.o. se zaměřuje na výrobu, projektování i montáž hliníkových konstrukcí, které jsou praktickým řešením pro velkoplošné obrazovky a sportovní kluby.
Odborný servis traktorů a zemědělské techniky Pelhřimov, opravy traktorů, pravidelné údržby, FENDT
Odborný servis traktorů FENDT a zemědělské techniky Pelhřimov, opravy traktorů, pravidelné údržby, prodej náhradních dílů a také olejů, diagnostika, servis klimatizací.
Servis Traktorů s.r.o.
Zakázková strojírenská výroba – CNC obrábění kovů a svařování konstrukcí
Zakázkovou strojírenskou výrobou se zabývá společnost BeHo spol. s r.o. z Krucemburku. Provádíme CNC obrábění kovů, svařování konstrukcí a jiné zpracování nerezové oceli.
Šachty na vrtanou studnu - zajišťujeme výrobu, prodej, distribuci i montáž
Společnost ITMS plast s.r.o. je specialista v oboru výrobu, prodej i montáž šachet na vrtanou studnu, které vyrobí i na přání zákazníka. Snadná montáž a nízká cena je samozřejmostí.
Prodej notebooku nebo výměna prasklého skla tabletu, displeje mobilu - kompletní servis
Prodej notebooku i výměnu prasklého skla tabletu a displeje mobilu spolehlivě zajistí v Jihlavě společnost M-SOFT, spol. s r.o., která zajišťuje i kompletní servis.
Montáž a instalace retenčních nádrží, jímek, žump
O dodávku, zabudování a připojení retenčních nádrží, jímek a žump se Vám v Třebíči a jejím okolí postará společnost VESAS s.r.o. Naším mottem je ochota – vstřícnost – kvalita - splněná přání.
Prodej rašlových síťovaných pytlů na brambory, ořechy, dříví, štěpku
Prodej, dodávku rašlových pytlů na brambory, ořechy, dříví i štěpku zajišťuje firma FOKUS-H s.r.o. Pytle nabízíme v několika objemech a barevných provedeních.
Jímání dešťových vod – zásobníky a systémy pro zadržování a využití dešťové vody
O instalaci a realizaci sestavy pro jímání dešťových vod a podzemního zásobníku pro zadržování dešťové vody se v okolí Třebíče postará stavební firma VESAS.
Online prodej nerezových produktů jako jsou stříšky, schodiště a zábradlí na míru
Online prodej nerezových produktů jako stříšky, schodiště, zábradlí vám zprostředkovává firma Anděl CZ, s.r.o. z Jemnice. Sortiment je vytvářen na míru, s projekcí, nízkou cenou i technickou podporou.
Anděl CZ, s.r.o.
Velkoobjemové vaky BIG-BAG, distribuce, prodej, dodávka
Prodejem, distribucí velkoobjemových vaků BIG-BAG s využitím pro transport a skladování pelet, granulí, a sypkých materiálů se zabývá firma FOKUS-H s.r.o.
Naše výroba plastových nádrží a jímek vyniká vysokou odolností a životností
Seznamte se s výrobou plastových nádrží a jímek s vysokou odolností a živností u firmy ITMS Plast s.r.o. se sídlem v Náměšti nad Oslavou.
Dílenský nábytek a vybavení do dílen a hal - kvalitní nábytek od českého výrobce
Brněnská společnost RK - TECH s.r.o. poskytuje kvalitní dílenský nábytek a vybavení od českého výrobce POLIAK, který vyrábí ponky, zásuvné skříně nebo mobilní a modulární stoly.
Pytle na obilí (PP bílé), polypropylenové pytle - prodej, dodávka
Dodávku a prodej pytlů na obilí, polypropylenových pytlů z kvalitní, zdravotně nezávadné tkaniny zajišťuje společnost FOKUS-H s.r.o. v Třebíči
Průduchové pytle pro balení a uskladnění brambor
Široký sortiment průduchových pytlů, které prodlouží životnost Vašich brambor, zeleniny a ovoce, dodává firma FOKUS-H s.r.o. se sídlem v Třebíči.
Přečerpávací nádrže k čerpání odpadních vod za nízké ceny a s dopravou zdarma
Čerpání odpadních vod, přečerpávání dešťových, spodních vod a dalších kapalin Vám zajistí kvalitní a snadno usaditelné přečerpávací nádrže od společnosti ITMS plast.
Komplexní sortiment pytlů a obalových materiálů pro zemědělství
Komplexní sortiment pytlů a obalových materiálů pro zemědělství, pytle na brambory a obilí prodává firma FOKUS-H s.r.o. v Třebíči.
Prodej informačních interiérových a exteriérových skříněk
Informační skříňky - interiérové a exteriérové, z hliníkových profilů s bezpečnostním sklem v různém provedení od firmy Karol Enhof v Třebíči.
Velkoobchod a maloobchod s mikrotenovými sáčky, balící potřeby
Velkoobchod a maloobchod s mikrotenovými sáčky, balící potřeby,obalový meteriál, kancelářské potřeby od firmy Lubomír Beneš v Třebíči.
Výroba plastových vodojemů a jímek na pitnou i dešťovou vodu
Nádrže na chemikálie, expanzní nádoby, akumulační nádrže na odpadní vody, vodoměrné šachty, plastové vodojemy a jímky vyrábí na Vysočině firma EKORY Jihlava, spol.s r.o.
Bedny pro přepravu ryb, rybářské lodě, plastové nádrže - výroba a montáž
Bedny pro přepravu ryb, inkubační aparáty pro odchov jiker, plastové nádrže na ryby, rybářské lodě, zařízení pro líhně a mnohé další poskytuje firma EKORY Jihlava, spol.s r.o.
Montáž plastových bazénů, výroba z plastu, přepravní boxy
Specialista na výrobky z plastu pro rybáře, přepravní boxy, odchovné nádrže, lodě, ale i plastové bazény a jiná další plastovou výrobu. To je jihlavská firma EKORY Jihlava spol. s.r.o..