Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Výpočetní technika eshop
Internetový prodej výpočetní techniky. E-shop: - široký sortiment informační techniky - počítače, notebooky, LCD monitory, tiskárny, led žárovky, navigace, fotoaparáty, sluchátka, PC komponenty, tonery a inkousty. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Zakázková výroba šatních skříní Praha
Společnost ORTA HOLZ s.r.o. nabízí zakázkovou výrobu šatních skříní. Další výroba: - kuchyně - šatny - jídelní stoly - obývací stěny - TV stěny - schodiště - postele - kancelářský nábytek - recepce. Vytvoříme Vám 3 D návrh. Více info zde:
Bezdrátové náhlavní soupravy prodej Praha
Společnost PROHELP SERVICES, s.r.o. se zabývá prodejem a podporou výpočetní a telekomunikační techniky Řada Jabra PRO 900 představuje jednoduchou, spolehlivou a dostupnou cestu k bezdrátové komunikaci. Jde o profesionální sluchátka pro běžné uživatele, která nabízí všechny základní funkce bezdrátové náhlavní soupravy v jednoduchém provedení ...
Výroba prodej dřevěné palety Jižní Čechy
Společnost SHARK TEAM s.r.o. nabízí výrobu a prodej dřevěných palet. - europalety - palety EU - palety standard - palety atypické - IPPC palety - stromečkové palety - fytopalety - ohrádkové palety - paletové ohrádky.
Přepravní obaly Praha
Společnost TERS, spol. s r. o. je obchodní společnost zabývající se dodávkami zboží v oblasti ochrany přepravy hotovostí, cenin, majetku a ukládání dokumentů. Produkty: - bezpečnostní sáčky - plomby, přepravní obaly - tašky, etue - pouzdra - plombovatelné kontejnery - bezpečnostní štítky a pásky. Podrobnější informace najdete na ...
Praha prodej přenosná plátna
Společnost UNITAB, s.r.o.nabízí prodej přenosných pláten. - Starflex - Combiflex Professional - Starello - Versatol. Plátna mají jednoduchou konstrukci, jednoduchou obsluhu, plocha pro běžné použití. Více info zde:
Velkoobchod kancelářská technika Praha
Společnost HOSHI a.s.nabízí kancelářskou techniku. - faxy - kopírky - PC - IT technika - foto - mikrografie - multifunkční zařízení - skenery - další. Více info naleznete viz odkaz níže:
Dárkové obaly a krabice na víno Praha
Společnost Tomos Praha a.s. nabízí dárkové obaly a krabice na víno. Kartonáž: - potahovaná a nepotahovaná kartonáž - kartotéční krabice - archivní krabice - krabice a obaly na víno - etue - kazety - kazety na vázy a šperky - tubusy - dárkové krabice a taštičky - obálky s křížovým dnem - celofánové a pergamenové sáčky. Pro ...
Tomos Praha a.s. tiskárna a knihárna se 70letou tradicí
Výroba pouzdra na doklady, plastové obaly na CD
Společnost Tomos Praha a.s. se zabývá výrobou z plastů: Vyrábíme: - pouzdra - desky - obaly z plastů a transparentních fólií - pouzdra na doklady - obaly na jídelní lístky - plastové obaly na CD - visačky - desky pro numismatiky - další výrobky dle individuální dohody. U všech výrobků možnost potisku sítotiskem. Pro ...
Tomos Praha a.s. tiskárna a knihárna se 70letou tradicí
Praha prodej konferenční židle
Společnost Haworth Czech s.r.o.nabízí prodej konferenčních židlí. - konferenční židle - kancelářské židle - pracovní židle Více info naleznete viz odkaz níže:
Praha prodej příslušenství pro kancelář
Společnost Haworth Czech s.r.o. nabízí prodej příslušenství pro kancelář. - světla - regály - police - kontejnery. Více info naleznete viz odkaz níže:
Praha prodej úložné prostory
Společnost Haworth Czech s.r.o. nabízí prodej úložných prostorů. - Kontejnery & Vozíky - Skříně & Skříňky - Police & Skříňky. Více info naleznete viz odkaz níže:
Autorizovaný servis Hewlett Packard a Panasonic
ELSO PHILIPS SERVICE, spol. s r.o.nabízí autorizovaný servis Hewlett Packard a Panasonic. Ooskytujeme záruční a pozáruční servis: - PC - notebooků - tiskáren a serverů. Více info naleznete viz odkaz níže:
Praha prodej kancelářské židle
Společnost Haworth Czech s.r.o.nabízí prodej kancelářských židlí. Haworth, jako dodavatel pracovišť, není jen dodavatelem věcí, ale tyto produkty propojuje s myšlenkou funkčního použití a vytvoření příjemného prostoru pro uspěšný práci a obchod. Více info naleznete viz odkaz níže:
Prodej kancelářského nábytku Praha
Společnost Haworth Czech s.r.o. nabízí prodej kancelářského nábytku. Sortiment: - kontejnery - vozíky - židle - stoly - úložné regály. Více info naleznete viz odkaz níže:
Praha prodej kancelářské židle
Společnost Haworth Czech s.r.o.nabízí prodej kancelářských židlí. Vždy dbáme na pohodlí při sezení. Sortiment: - židle kancelářské - židle konferenční - pohovky - křesla. Dále prodáváme i vybavení kancelářských interiérů. Více info naleznete viz odkaz níže:
Pronájmem barevné multifunkce bizhub C220
Výhody pro zákazníky: žádná investice, plná záruka 5 let, smluvně zajištěný servis, minimální náklady Konica Minolta bizhub C220 je oboustranná černobílá a barevná kopírka, síťový scanner do formátu A3 a síťová tiskárna s rychlostí 22 černobílých a barevných stran za minutu. Ve výbavě má 2 univerzální zásobníky papíru na 500 listů, ruční ...
Distribuce a uplatnění ekologických maziv Praha
Perspektivní, dynamicky rozvíjející se firma, která je výhradně zaměřena na distribuci a uplatnění ekologických maziv v celém průřezu národního hospodářství. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
CUE Inteligentní domácí systém, Inteligentní domy, Praha
Představujeme Vám CUE Inteligentní domácí systém... Systém CUE udělá z Vašeho domova inteligentní dům známý také jako chytrý dům či smart house: - automatizace domu, centrální řízení, inteligentní elektroinstalace, inteligentní osvětlení. Co vše inteligentní domy dokáží? - dálková kontrola domu přes Internet, dálkové ovládání - ovládání ...
Projektory Sony pro školství a vzdělávací centra, přenosné projektory, instalační projektory
Společnost VT project s.r.o. nabízí: - Projektory Sony pro školství a vzdělávací centra - Přenosné projektory SONY - Série projektorů Sony řady C - Instalační projektory SONY - Home cinema projektory SONY - Serie projektorů Sony řady D - Série projektorů Sony řady E - Série projektorů Sony řady S - Serie projektorů Sony řady F - Nové ...
Praha výroba LDPE obalové fólie
Cablex - Servises s.r.o.nabízí výrobu LDPE obalových fólií. Folie vyrábíme technologií vyfukování: - materiál primární LDPE - LDPE regranulát ( granulát vyrobený recyklací odpadních LDPE fólií ). Fólie: - neprůhledné - recyklovatelné - nepropouští vodu. Více info naleznete viz odkaz níže:
Obalové materiály a papíry Praha
Orientujeme se zejmána na papírenský a kancelářský velkoobchod. Vyrábíme, vyvýjíme a dále distribuujeme různé druhy forem a odlitků. Mezi portfolio našeho podnikání patří různorodý zahraniční obchod a zprostředkování zahraničních případů. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Průmyslové přepravní obaly výroba a prodej
Společnost První obalová spol.s r.o. vyrábí a prodává průmyslové přepravní obaly např. pro automobilový a elektrotechnický průmysl. Používané materiály: - technické LDPE pěny s uzavřenými buňkami - polypropylénové pěny - zesíťované LDPE pěny pro citlivé výrobky - antistatické a samozhášivé provedení - polypropylénové dutinkové desky - ...
Výroba ochranných bariérových obalů
Společnost První obalová spol.s r.o. nabízí výrobu ochranných bariérových obalů pro citlivé výrobky. Tyto obaly chrání proti: - klimatickým vlivům - agresivním plynům a aerosolům - kyselinám a zásadám. Garance až 5 let účinnosti. Výroba z fólií: ALUTHEN - pro zámořskou přepravu POLYETYLÉN - pro běžnou praxi. Speciality: - antistatické ...
Plastové uzávěry na uzavírání sáčků výroba Praha
První obalová společnost - představení činnosti: - průmyslové balení - balení technických výrobků - výroba a prodej obalů. Úvazky a drobné vázací prostředky. Plastové uzávěry slouží pro potřeby v potravinářství např: při využití uzavírání sáčků s pečivem apod. ) Uplatnění také v elektrotechnickém a automobilovém průmyslu. V ...